- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.360
- 498
Türkiye sınrları içinde yaşamıyorsun,burdaki havayı solumuyorsun,burdan hizmet görmüyorsun ama burdaki insanların düşünceleri,yaşayışları,şikayetleri,hırçınlıkları hakkında atıp tutup kesin yargıya varıyorsun.
Yerel seçimlerde oy kullanmadan,hizmet bile görmeden kalkıp akp belediyelerini savunman buna bir örnek değilmiydi zaten :)
Benim senin yaşadığın yer hakkında yapabılecegım tek yorum haberlerini paylaşmaktır ki öyle yapıyorum.Utanırım orda yaşamıyorum bilmeden konusmayayım diye ama o sende yok.
Valla bi garipsin hea.
Yav bosver Chelzy,
Insanlarin hayatlarina bakip bakip eglendigini soyleyen bir zat in senin dediklerinden anlayacagini sanmiyorum. Belki cocukken o da bir takim zulumlere, haksizliklara ugramistir. Belki simdi ayni zulum ve haksizliklara baskalarinin ugramasindan zevk aliyordur. Birilerinin kul hakki yemesi, mali goturmesi, birilerinin evladinin olmesi, anasinin yuhalattirilmasi hosuna gidiyordur, intikam aliyordur boylece hayattan.. Bilemeyiz di mi.. Yani dunya uzerinde cesit cesiit insan ve ruh hali var. insanlar cikip masum insanlari katlediyorlar. Iskence ediyorlar. O da kendince lafla sinir ettigini, iskence ettigini sanip keyifleniyor. Birak bu kadarla kalsin, birak o da kendi capinda gulsun eglensin, sevindirik olsun. Biz isimize bakalim di mi.. Herkes kaale alinmaz bu dunyada.. Gercekten de uzulebilirsin o zaman..