• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman televizyonundan küstah video...

Türkiye sınrları içinde yaşamıyorsun,burdaki havayı solumuyorsun,burdan hizmet görmüyorsun ama burdaki insanların düşünceleri,yaşayışları,şikayetleri,hırçınlıkları hakkında atıp tutup kesin yargıya varıyorsun.
Yerel seçimlerde oy kullanmadan,hizmet bile görmeden kalkıp akp belediyelerini savunman buna bir örnek değilmiydi zaten :)
Benim senin yaşadığın yer hakkında yapabılecegım tek yorum haberlerini paylaşmaktır ki öyle yapıyorum.Utanırım orda yaşamıyorum bilmeden konusmayayım diye ama o sende yok.
Valla bi garipsin hea.

Yav bosver Chelzy,
Insanlarin hayatlarina bakip bakip eglendigini soyleyen bir zat in senin dediklerinden anlayacagini sanmiyorum. Belki cocukken o da bir takim zulumlere, haksizliklara ugramistir. Belki simdi ayni zulum ve haksizliklara baskalarinin ugramasindan zevk aliyordur. Birilerinin kul hakki yemesi, mali goturmesi, birilerinin evladinin olmesi, anasinin yuhalattirilmasi hosuna gidiyordur, intikam aliyordur boylece hayattan.. Bilemeyiz di mi.. Yani dunya uzerinde cesit cesiit insan ve ruh hali var. insanlar cikip masum insanlari katlediyorlar. Iskence ediyorlar. O da kendince lafla sinir ettigini, iskence ettigini sanip keyifleniyor. Birak bu kadarla kalsin, birak o da kendi capinda gulsun eglensin, sevindirik olsun. Biz isimize bakalim di mi.. Herkes kaale alinmaz bu dunyada.. Gercekten de uzulebilirsin o zaman..

Ciddiye almiyorum diye diye tek tek yorumlara konulara cevap yaristirmak pek tuhaf oluyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen git Erdogani protesto edenlerin Turkluklerine laf et. Ne idugu belirsizler masalar de sonra da Ama Tayyipe bunu diyolar Turklere hakaret ediyorlar yeaaa diye agla buralarda.

Az otede oyna demisler ne guzel:51:

he hee , siyonizmin kurucusu thedor herlz'in mezarını ziyaret edip neden çelenk bırakmış acaba.. dostmuş !!.. thedor herlz kim? siyonizmin kurucu babası. Sonra çıkan tepkiler sonra one minute. hey yavrum hey siz uyuyun biz araştıralım :51:

Thedor Herlz...Allah ateşler salsın üzerine.:ssz: II.Abdülhamid'ten alamadığını şimdi soydaşları alıyor.Adam yıllar sonrasını görmüş.

''Türkler gün gelecek, dilenci durumuna düşecek ve dizlerime kapanıp yalvaracaklar. ''

Domatesi bile üretemiyoruz,tek kullanımlık tohumları İsrail'den alıyoruz.Vah ki ne vah...:ssz:

Türkiye sınrları içinde yaşamıyorsun,burdaki havayı solumuyorsun,burdan hizmet görmüyorsun ama burdaki insanların düşünceleri,yaşayışları,şikayetleri,hırçınlıkları hakkında atıp tutup kesin yargıya varıyorsun.
Yerel seçimlerde oy kullanmadan,hizmet bile görmeden kalkıp akp belediyelerini savunman buna bir örnek değilmiydi zaten :)
Benim senin yaşadığın yer hakkında yapabılecegım tek yorum haberlerini paylaşmaktır ki öyle yapıyorum.Utanırım orda yaşamıyorum bilmeden konusmayayım diye ama o sende yok.
Valla bi garipsin hea.

Ben de bunu hiç anlamadım.:30:

Kıyım yaşanmış resmen burada.:44:

Basbakani kim karsilamis bilen var mi arkadaslar?
Almanyanin verdigi deger nedir acaba ?

$2014-05-25_00-13-18-1.jpg
Hani buraya gidenler gercek Turklermis ya bunlar Turkse ben degilim. Utanmaz reziller boyle bir pankarti nasil yaparlar hangi kafayla?. Allah layiklarini versin bunlarin biz de gorup uzulmeyelim

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1128746
Hani buraya gidenler gercek Turklermis ya bunlar Turkse ben degilim. Utanmaz reziller boyle bir pankarti nasil yaparlar hangi kafayla?. Allah layiklarini versin bunlarin biz de gorup uzulmeyelim

Allah belasini versin sunu yazan zihniyetin! Ne toma ne de Somaymis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Almanya'dan bahsediyoruz, nasıl bir video bekliyordunuz?

Adamların havuz medyası, Başbakan'dan emir alan tv kanalları mı var sanıyordunuz?

Özgür bir ülkede, herkes özgür bir şekilde mizahını yapar.

Bu kara mizah hoşunuza gitmediyse Alman medyasına değil dönüp sizi yönetmesi için oy verdiğiniz insana bakacaksınız.

Küstah videoymuş! :53:

Küstahlığın ne olduğunu görmek istiyorsanız "Başbakana yuh çekersen tokadı yersin" diyene bakacaksınız. :6:

tartısmanın bir uslübu vardır konuyu acmıs olabilirsiniz ama burdaki yazan kişilere bu şekilde umursamazca cevap yazamazsınız düşünceler her zaman farklı olur ama cevaplar insanın kişiliğini gösterir iyi günler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1128746

Yahu birak Türkü, bunlar insan degil! Yemin ederim! Ama Almanyada kendi çoçuklari polisin elinde bir ölsün, bakalim Almanya hükümetine neler demezler!
Gerçekten çok sinirlendim!! :47: :47: :47:

Back