Alman televizyonundan küstah video...

Hiçte cesur biri değil !! yok öyle kahramanlıkları falan. Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım diyen kişi olsa olsa emparyalizme boyun eğen kişidir benim gözümde. One minute ile cesaret Peki o zaman Danimarka gazetesine neden şöyle bir açıklama yaptı. ' Ben öyle birşey söylemedim. Konuşmam yanlış tercüme edildi.' Ozaman deyiverseymiş o söylediğim one minute'ın arkasındayım. Hani nerde cesaret? İsrail başbakanlık internet sitesinde şu metin yer alıyordu...'büyük elçilerin iade edilmesini ve israil askerleri aleyhindeki açılan davaların iptali kararlaştırılmıştır' Bizim başbakanlık sitesinde niye yayınlanmadı? Neden saklandı, gizlendi? milleti uyutup söylenen söylemlerle uygulanan politikaların tezatlığı nedir?

Birde bakınız oslo görüşmeleri. ne yapmış osloda pkkya da one minute mı çekmiş acep

Doğuyu pkkya peşkeş çekmiş adamı savundukları yetmiyor bir de milletin Türklüğünü eleştiriyorlar valla gülüyorum ha :))

LG-P710 Tapatalk

Erdogani sevmedigim ortada fakat bu durum hicte hos degil bence ...

Yoo ,kendisini desteklemiyorum diye çirkin lakaplar takıp,bizleri ötekileştiren biri benim başbakanım değil :))
Çok iyi olmuş ,çok da güzel olmuş ,tam benzemiş,helal olsun valla

Bu videoyu palastigima o kadar sevindim ki:))

Ancak böyle videolarla teselli bulan kisilerin her secim sonrasinda suratlarinin aldigi ifade gözümün önüne geldide:)))))))))))

Bende baya bir keyiflendim düsününce:))))

Agustosta yine yeniden ayni seyi yasayacaklar bende yine düsünüp keyiflenecemmmmm:))))))))))))

Son düzenleme:
Aynı havayı soludugu için mutluluğa bak gülücükler saçıyo.
Masallah nazar değmesin

Yüzümdeki gülücüklerin sebebi, su her secim sonrasi suratlarinin seklini düsündügüm kisilerdir:)))))
Ama Basbakanimizin Almanya da olusuda ayri bir heyecan dabiiiii:))))))))))))))

Gerci yine Türkiye ye dönecek ve agustosta yine Türkiye de bambaska ünvanlarla yoluna devam edecek ama o secim sonrasindaki suratlari düsünmekte eglenceli:))))))))))))))

Bizde çok merak ediyorduk gulucuklerin sebebini bir de aciklamis Yarabbi ya :))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Türk siyasetinden beklentin hiçte burda bu kadar konustuğunu zannettiğin kadar dolu değilmiş şaşırdım yok şaşırmadım :)

Seçime endeksli hayatlardan bir kesit sundun bizlere yine :)

Eğlencene devam et öyle uzaaktaan uzaktaann.

Hemde ne eglenmek:)))

Hep seime endeksli ama hep malup hayatlarin durumlarina bakip bakip egleniyorum zira onlar zaten o secim ile gelene tahammülleri olmadigi icin bu kadar hircinlarya:)))))

Türkiye sınrları içinde yaşamıyorsun,burdaki havayı solumuyorsun,burdan hizmet görmüyorsun ama burdaki insanların düşünceleri,yaşayışları,şikayetleri,hırçınlıkları hakkında atıp tutup kesin yargıya varıyorsun.
Yerel seçimlerde oy kullanmadan,hizmet bile görmeden kalkıp akp belediyelerini savunman buna bir örnek değilmiydi zaten :)
Benim senin yaşadığın yer hakkında yapabılecegım tek yorum haberlerini paylaşmaktır ki öyle yapıyorum.Utanırım orda yaşamıyorum bilmeden konusmayayım diye ama o sende yok.
Valla bi garipsin hea.

meyve veren ağaç taşlanır....e tabi almanya amam gibi adamı kötüleyecektir.biz başbakanımızı çok seviyoruz...memnunuz....inş cumhurbaşkanıdır ağustosta. YOLA DEVAM.....

Türkiyede yaşamayıp Türkiyeyi çok iyi bilenler var ama Türkiyede yaşayıp daha ülkesini tanımayanlar var , yanın yanında onlara yanın

hahhahahay duygularıma tercüme oldun ...yüreğine sağlıkkkkkampülü söndüremediler.avize oldu. ağustosta da güneş olup doğacak.
YOLA DEVAM BAŞBAKANIMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…