Hiçte cesur biri değil !! yok öyle kahramanlıkları falan. Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanıyım diyen kişi olsa olsa emparyalizme boyun eğen kişidir benim gözümde. One minute ile cesaretPeki o zaman Danimarka gazetesine neden şöyle bir açıklama yaptı. ' Ben öyle birşey söylemedim. Konuşmam yanlış tercüme edildi.' Ozaman deyiverseymiş o söylediğim one minute'ın arkasındayım. Hani nerde cesaret? İsrail başbakanlık internet sitesinde şu metin yer alıyordu...'büyük elçilerin iade edilmesini ve israil askerleri aleyhindeki açılan davaların iptali kararlaştırılmıştır' Bizim başbakanlık sitesinde niye yayınlanmadı? Neden saklandı, gizlendi? milleti uyutup söylenen söylemlerle uygulanan politikaların tezatlığı nedir?
Birde bakınız oslo görüşmeleri. ne yapmış osloda pkkya da one minute mı çekmiş acep
Yüzümdeki gülücüklerin sebebi, su her secim sonrasi suratlarinin seklini düsündügüm kisilerdir:)))))
Ama Basbakanimizin Almanya da olusuda ayri bir heyecan dabiiiii:))))))))))))))
Gerci yine Türkiye ye dönecek ve agustosta yine Türkiye de bambaska ünvanlarla yoluna devam edecek ama o secim sonrasindaki suratlari düsünmekte eglenceli:))))))))))))))
Türkiyede yaşamayıp Türkiyeyi çok iyi bilenler var ama Türkiyede yaşayıp daha ülkesini tanımayanlar var , yanın yanında onlara yanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?