- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
Ya siz iyi misiniz?
Her ülke, herkese madalya verebilir, gidip alirsiniz, bunu o ülke ile cok kanki oldugunuz icin yada istediginiz icin degil, uluslararasi iliskiler kapsaminda alirsiniz..
Gerci bizde Israil gizli servisi Mossad in yetistirdigi Mandela ya 1992 de "atatürk baris ödülünü" vermek istedik fakat Mandela almadi ama Mandela o zamanlar siyasetci degildi, almak istemedi almadi ama bir siyasetci " ben sizin ödülünüzü almam" derse bu beraberinde iki ulus arasinda sorunu getirir..
Mahalle degil ülke yönetiyor, ögrenin artik sunu..
Hakikaten Güzel video olmuş, paylaşımın için teşekkürler
Ayyy, aksam aksam iyi guldum..
Al canim al... Butun madalyalar Erdoganin olsun. Sonra cikip dusmaniz biz aslinda demesin de... Komik oluyor, o bakimdan... Ama sahi alistik biz komiklik yapmaya di mi... Dokunmuyor..
Insana dokunmasi icin biraz haysiyet, seref, beser filan gibi nitelikler olmasi gerek... Yenir miydi bunlar acaba?
Israil hukumeti benim dusmanimdir, israil hukumetinin dusmani erdogandir, dusmanimin dusmani dostumdur! Hele ki neredeyse tum dunya kendi cikarlarina uygun olarak erdogandan nefret ediyorsa illa ki bir yerde suphelenirim sonucta onlar turkiyedeki anti erdogancilarin kara kasi kara gozu icin erdogani kotulemiyorlar degil mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Erdoğan İsrail' in düşmanı mı ?
1.) AKP 16 Temmuz 2002de ABDde Yahudi Ulusal Güvenlik Enstitüsü JINSAda temaslarda bulunarak iktidar vizesi desteği aradı ve aldı.
2.) Recep Tayyip Erdoğan Ocak 2004te Amerikan Yahudi Komitesinden cesaret madalyası aldı. Resmi ismi Davut Boynuzu olan bu madalya, dünyada ilk kez Yahudi olmayan bir isme, dahası bir Müslümana verildi!
3.) AKPli Ömer Çelik İsrail gezisi öncesinde TBMMde konuşmuş ve Filistinlilerin yaptığını terör, İsrailin yaptığını ise şiddet olarak nitelendirmişti.
4.) AKP hükümeti, İsrail ile 15 Temmuz 2004de Ankarada bir mutabakat zaptı imzalayarak, Serbest Ticaret Anlaşması kapsamında temel ve işlenmiş tarım ürünleri ticaretindeki tavizlerin karşılıklı genişletilmesini müzakere etme konusunda anlaştı. Böylece AKP, İsraile Türk tarımını çökertme olanağı sundu!
5.) AKP, tarihte ilk kez Türkiye Cumhuriyetinin başkentinde, İsraile, siyonizmin kurucusu Theodor Herzi anma izni verdi. 6 Aralık 2004 günü İsrailin Ankara Büyükelçiliği, Ankarada, Milli Kütüphane Konferans Salonunda siyonizmi andı!
6.) Erdoğan, şimdi peşine düştüğü Heronlarla ilgili anlaşmayı, 1 Mayıs 2005 tarihli İsrail ziyareti sırasında bizzat kendi imzaladı. Ziyarette 200 milyon dolarlık bu anlaşmayla yetinilmedi, M60 tanklarının modernizasyonu için yeni protokol ve 17 ayrı askeri proje görüşmesi yapıldı!
7.) AKP hükümeti, Mavi Marmaraya saldırıdan iki hafta önce, Tel Avivin gemiye müdahale edeceğini söylediği günlerde, İsrailin OECDye üye olmasına izin verdi!
8.) AKP, Mavi Marmara saldırırından sonra TBMMnin yayımlayacağı deklarasyonda TBMM, Türk hükümetinden İsraille siyasi, askeri ve ekonomik ilişkileri gözden geçirmesini bekliyor ifadesine itiraz etti. Dönemin AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç metne bu haliyle imza atamayacaklarını belirtti. Metinden ifade çıkartılmadı. Fakat muhalefetin ısrarı nedeniyle AKP öğleden sonra gerçekleşen oturumda metne imza atmayı kabul etti.
9.) Davosta sözde one-minute krizi yaşanırken, TBMMde Türkiye-İsrail Dostluk Grubu üyesi 361, Türkiye-Filistin Dostluk Grubu üyesi ise sadece 60 milletvekili bulunuyordu!
10.) Erdoğan, Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin 49 yıllığına İsrailli şirkete verilmesine itiraz edenleri Yahudi düşmanlığı yapmakla suçladı.
11.) Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 13 Şubat 2009 tarihinde, okullarda İsrail mallarının boykot edilmemesi için genelge yayımladı!
12.) İsrail sadece Güneydoğudan değil, Anadolu Kartalı Tatbikatı Krizi ile daha sonra gündeme gelen Konyadan da 2004 yılının sonunda 40 bin dönüm arazi aldı. AKPnin Tarımsal İşbirliği ve Kalkınma Projesi ile önünü açtığı bu satış işlemi ile verilen topraklar, ABD ve İsrailin eğitim için kullandığı hava üssünün hemen yanında bulunuyor.
13.) İsrail, 6 Eylül 2007 tarihinde Suriyenin gizli nükleer reaktörünü vurduğunda Türkiye hava sahasını kullandı.
14.) İsrail Lübnana saldırdığında ama 28 gün sonra Hizbullaha yenilip geri çekilmek zorunda kaldığında, bölgeye AKP emriyle Türk askeri gönderildi.
Mandela kabul etmeme cesaretini gösterebilmişse, eee o zaman Yahudilere ben sizin ödülünüzü almam diyebilme cesaretini gösterebilseymiş dimi.. Demek ki öyle gözde büyütülecek cesur biri değil miş..Sonuç Yani bir mandela olamamış
Af buyur? Ayni kisiden mi bahsediyoruz? Israil Hukumeti senin dusman saydigin Erdogan'a Ustun Hizmet Madalyasi vermistir. Cok buyuk dusmanmislar canim...
Eki Görüntüle 1127628
Madalya verebilirler bu onlarin erdogani cok destekledigini kanitlamaz yahu mavi marmarayi unuttunuz mu? Onlarin kendi ulkelerinde haberi nasil yansittiklarini, israil dedigimiz ulkede bir din alimi diyor ki ' yahudi olmayan butun herkes yahudiler icin calisacaktir, onlar isleri yapacaklar yahudiler de bundan faydalanacaktir' boyle bir toplumdan bahsediyoruz, onlar sadece cikarlarina yonelik isler yaparlar, madalya vermislerse de vardir bir arkaplani suphesiz, yuzeysel dusunmemek gerek
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Acinasi bir haldesiniz biliyor musunuz..
Su forumda ilk kez birini engelleyecegim, oda siz oluyorsunuz..
Kendi ükenizde sevmeseniz, nefret etsenizde, o sizin ülkenizin Basbakani..
Ona yapilan saygisizlik tüm Türklere yapiliyor demektir..
Ama siz bunu bile anlamaktan acizsiniz üzgünüm..
Ilk kez birini engelliyorum, zira sizin kisiliginizdeki birinin nickini dahi görmek istemem..
Ne ilgisi var ki?O zaman Türk olan tüm tecavüzcüleri de sevelim,sevsek de sevmesek de bizim ülkemizin tecavüzcüsü diye.
Şimdi RTE'ye tecavüzcü diyor demeyin demiyorum,yalnızca teşbih ediyorum.Bir insan sırf Türk diye,başbakan diye ona yapılan hakaret nasıl tüm millete yapılmış olabilir ki?O adam benim görüşlerimi,ideolojimi yansıtmıyor,ben niye ona yapılan saygısızlığı üstüme alınayım ki?İngilizler de kendi başkanlarıyla ilgili çok ağır,sizin hakaret olarak nitelendirececeğiniz şakalar yapıyorlar;ne yani adamlar kendi kendilerine mi hakaret ediyorlar?Buna siyasi mizah denir.
Yazının büyük kısmına hak veriyorum ama benim için önemli bi nokta var
Bu avrupanın mizah anlayışı
Ve onlar böyle deyip normalleştirme
Bence bu tarzları bize uymuyor
Ben de teşekkür ederimBakın bu konuda sizi anlayabiliyorum,yani böyle ağır şakalara biz milletçek alışık olmayabiliriz;ama o adamlar alışık ve bizim millete hakaret etme amacı güttüklerini sanmıyorum böyle yaparak,yalnızca RTE şu son 1 senede çok popüler bir isim oldu yurtdışında,ismi gazeteleri çok meşgul etti.Onlar da takındığa tavırla ilgili bir espri yapmışlar- bana kalırsa haklılar da-ama RTE'nin destekçisi olsanız dahi bu şakayı Türk halkına yapılmış kabul etmek yanlış olur ve olayı çarpıtmak olur.Onlar bu şakayı kendi ülkelerinde yapmışlar,kendi mizah anlayışlarıyla.
Bu arada size de teşekkür ederim,aynı siyasi ideolojiyi paylaşmasak da,bu kibar üslubunuz için;görüşünüzü paylaşan bu topicteki birçok üyenin aksine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?