Alman televizyonundan küstah video...

Off Erdoğan'ı savunmuyorum diye Türklüğüme laf ediyorlar iyi mi.
Benim bir tane liderim var beni yansıtan,tüm dünyaya diz çöktüren o da Mustafa Kemal Atatürk.
Türklüğü sizden öğrenecek değilim.
Bu adam benim liderim olamaz beni yansıtmıyor ben lider diye kabul etmiyorum.
Kapiş? Tekrar söylüyorum az bile bunlar.
Türklüğüme kimse laf edemez,net :)

LG-P710 Tapatalk

Al canim al... Butun madalyalar Erdoganin olsun. Sonra cikip dusmaniz biz aslinda demesin de... Komik oluyor, o bakimdan... Ama sahi alistik biz komiklik yapmaya di mi... Dokunmuyor..
Insana dokunmasi icin biraz haysiyet, seref, beser filan gibi nitelikler olmasi gerek... Yenir miydi bunlar acaba?

ayyy ne var canım herkes madalya alabilir. o Yahudi madalyasını alanların hepsi Yahudi ama :26: olsuuun canım ne var bunda. Niye herşeyi yanlış anlıyorsunuz..Mahalle ağzıyla konuşuluyor ülkeyi mahalle gibi yönetiyor ayyy ne var canım, herşeyide şeyinizde anlıyonuz haa.

Erdoğan İsrail' in düşmanı mı ?
1.) AKP 16 Temmuz 2002’de ABD’de Yahudi Ulusal Güvenlik Enstitüsü JINSA’da temaslarda bulunarak iktidar vizesi desteği aradı ve aldı.
2.) Recep Tayyip Erdoğan Ocak 2004’te Amerikan Yahudi Komitesi’nden “cesaret madalyası” aldı. Resmi ismi “Davut Boynuzu” olan bu madalya, dünyada ilk kez Yahudi olmayan bir isme, dahası bir Müslüman’a verildi!
3.) AKP’li Ömer Çelik İsrail gezisi öncesinde TBMM’de konuşmuş ve “Filistinlilerin yaptığını terör, İsrail’in yaptığını ise şiddet” olarak nitelendirmişti.
4.) AKP hükümeti, İsrail ile 15 Temmuz 2004’de Ankara’da bir mutabakat zaptı imzalayarak, Serbest Ticaret Anlaşması kapsamında “temel ve işlenmiş tarım ürünleri ticaretindeki tavizlerin karşılıklı genişletilmesini müzakere etme konusunda” anlaştı. Böylece AKP, İsrail’e Türk tarımını çökertme olanağı sundu!
5.) AKP, tarihte ilk kez Türkiye Cumhuriyeti’nin başkentinde, İsrail’e, siyonizmin kurucusu Theodor Herz’i anma izni verdi. 6 Aralık 2004 günü İsrail’in Ankara Büyükelçiliği, Ankara’da, Milli Kütüphane Konferans Salonu’nda siyonizmi andı!
6.) Erdoğan, şimdi peşine düştüğü Heron’larla ilgili anlaşmayı, 1 Mayıs 2005 tarihli İsrail ziyareti sırasında bizzat kendi imzaladı. Ziyarette 200 milyon dolarlık bu anlaşmayla yetinilmedi, M60 tanklarının modernizasyonu için yeni protokol ve 17 ayrı askeri proje görüşmesi yapıldı!
7.) AKP hükümeti, Mavi Marmara’ya saldırıdan iki hafta önce, Tel Aviv’in gemiye müdahale edeceğini söylediği günlerde, İsrail’in OECD’ye üye olmasına izin verdi!
8.) AKP, Mavi Marmara saldırırından sonra TBMM’nin yayımlayacağı deklarasyonda “TBMM, Türk hükümetinden İsrail’le siyasi, askeri ve ekonomik ilişkileri gözden geçirmesini bekliyor” ifadesine itiraz etti. Dönemin AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç metne bu haliyle imza atamayacaklarını belirtti. Metinden ifade çıkartılmadı. Fakat muhalefetin ısrarı nedeniyle AKP öğleden sonra gerçekleşen oturumda metne imza atmayı kabul etti.
9.) Davos’ta sözde “one-minute” krizi yaşanırken, TBMM’de Türkiye-İsrail Dostluk Grubu üyesi 361, Türkiye-Filistin Dostluk Grubu üyesi ise sadece 60 milletvekili bulunuyordu!
10.) Erdoğan, Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin 49 yıllığına İsrail’li şirkete verilmesine itiraz edenleri “Yahudi düşmanlığı” yapmakla suçladı.
11.) Dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 13 Şubat 2009 tarihinde, okullarda İsrail mallarının boykot edilmemesi için genelge yayımladı!
12.) İsrail sadece Güneydoğu’dan değil, “Anadolu Kartalı Tatbikatı Krizi” ile daha sonra gündeme gelen Konya’dan da 2004 yılının sonunda 40 bin dönüm arazi aldı. AKP’nin “Tarımsal İşbirliği ve Kalkınma Projesi” ile önünü açtığı bu satış işlemi ile verilen topraklar, ABD ve İsrail’in eğitim için kullandığı hava üssünün hemen yanında bulunuyor.
13.) İsrail, 6 Eylül 2007 tarihinde Suriye’nin gizli nükleer reaktörünü vurduğunda Türkiye hava sahasını kullandı.
14.) İsrail Lübnan’a saldırdığında ama 28 gün sonra Hizbullah’a yenilip geri çekilmek zorunda kaldığında, bölgeye AKP emriyle Türk askeri gönderildi.

Eeee... Zaten aldigi madalya Siyonism'e ustun hizmetleri olan kisllere verilen bir madalya, oyle siradan her devlet baskanina verilen bir baris madalyasi filan degil... Maasallah, muhterem tapilasi liderin Yahudilere hizmetleri de pek cokmus anlasilan... Tabi bunlar bizim bildiklerimiz.. Bir de bilmediklerimiz vardir daha...

Tam olarak anlayamadiniz sanirim arkadasin ne dedigini

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cesur biri olmasa one minute çıkışını yapamazdi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Af buyur? Ayni kisiden mi bahsediyoruz? Israil Hukumeti senin dusman saydigin Erdogan'a Ustun Hizmet Madalyasi vermistir. Cok buyuk dusmanmislar canim...
Eki Görüntüle 1127628

Madalya verebilirler bu onlarin erdogani cok destekledigini kanitlamaz yahu mavi marmarayi unuttunuz mu? Onlarin kendi ulkelerinde haberi nasil yansittiklarini, israil dedigimiz ulkede bir din alimi diyor ki ' yahudi olmayan butun herkes yahudiler icin calisacaktir, onlar isleri yapacaklar yahudiler de bundan faydalanacaktir' boyle bir toplumdan bahsediyoruz, onlar sadece cikarlarina yonelik isler yaparlar, madalya vermislerse de vardir bir arkaplani suphesiz, yuzeysel dusunmemek gerek

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Mavi Marmarayi nasil unuturuz. Sahi ya onlar bizden ozur dilemis miydi? Ya da sonrasinda iliskilerimiz nasil hicbirsey yasanmamis gibi devam etmisti ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz geliştik dimi:) ondan kıskanıyolar bizi:) o kadar gelistik ki geçen daha 300 kusur insanımızı kaybettik ingltrenin 1862 li yillaryla teselli buldk ne geliştik biz böyle ya!!

Bu yabancı basını bu kadar önemsemeyin
Onlara göre kutsal,tartışılmaz hiç bir şey yoktur
ABD de bir kanalda Atatürk ile de alay etmişlerdi hatta
Kendi dinlerini bile alay konusu yapıyorlar
Ölçütünüz dış Basın olmasın bence
Ve onlara güvenmeyin zamanında Abdulhamit han ile de az uğraşmadılar

Allah askina almanyanin yaptigi habere mi aferin diyosunuz. Ya sokakta kardesinle sakalassan, adam ödürüyolar diye haber yapar bunlar. Keske basinizda Erdogan degilde Merkel olsaydi. Hepiniz mumla arardiniz adami ...

Son düzenleme:

Ne ilgisi var ki?O zaman Türk olan tüm tecavüzcüleri de sevelim,sevsek de sevmesek de bizim ülkemizin tecavüzcüsü diye.

Şimdi RTE'ye tecavüzcü diyor demeyin demiyorum,yalnızca teşbih ediyorum.Bir insan sırf Türk diye,başbakan diye ona yapılan hakaret nasıl tüm millete yapılmış olabilir ki?O adam benim görüşlerimi,ideolojimi yansıtmıyor,ben niye ona yapılan saygısızlığı üstüme alınayım ki?İngilizler de kendi başkanlarıyla ilgili çok ağır,sizin hakaret olarak nitelendirececeğiniz şakalar yapıyorlar;ne yani adamlar kendi kendilerine mi hakaret ediyorlar?Buna siyasi mizah denir.

Son düzenleme:

Yazının büyük kısmına hak veriyorum ama benim için önemli bi nokta var
Bu avrupanın mizah anlayışı
Ve onlar böyle deyip normalleştirme
Bence bu tarzları bize uymuyor

Yazının büyük kısmına hak veriyorum ama benim için önemli bi nokta var
Bu avrupanın mizah anlayışı
Ve onlar böyle deyip normalleştirme
Bence bu tarzları bize uymuyor

Bakın bu konuda sizi anlayabiliyorum,yani böyle ağır şakalara biz milletçek alışık olmayabiliriz;ama o adamlar alışık ve bizim millete hakaret etme amacı güttüklerini sanmıyorum böyle yaparak,yalnızca RTE şu son 1 senede çok popüler bir isim oldu yurtdışında,ismi gazeteleri çok meşgul etti.Onlar da takındığa tavırla ilgili bir espri yapmışlar- bana kalırsa haklılar da-ama RTE'nin destekçisi olsanız dahi bu şakayı Türk halkına yapılmış kabul etmek yanlış olur ve olayı çarpıtmak olur.Onlar bu şakayı kendi ülkelerinde yapmışlar,kendi mizah anlayışlarıyla.
Bu arada size de teşekkür ederim,aynı siyasi ideolojiyi paylaşmasak da,bu kibar üslubunuz için;görüşünüzü paylaşan bu topicteki birçok üyenin aksine.

Ben de teşekkür ederim

Valla Almanlarin ve burda onlarin söylediklerini ne yazik ki yutabilenlerin söyledikleri viz gelir tirs gecer su saatten sonra.
Kendilerinden dostluk söylemleri dilenecek degiliz Onlar önce kendi kapilarinin önünü süpürmeye baksin.
Umarim en iyi cevabi bugün Köln´de veririz kendilerine, zira Basbakan onlara inat yine topraklarina ayak basmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…