Alman televizyonundan küstah video...

Bende bunu anlamıyorum Linka.
Çok da güzel bi video devam etsinler bu konuda tam gaz tüm dünya hatta.
Bugün yaptığı yorumdan sonra ciddiye alınacak biri değil he de geç :)

LG-P710 Tapatalk

Daha, Amerikan askeri Türk askerinin kafasına çuval geçirdiğinde gıkları bile çıkmadı.. Birde Amerikan askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua ettiler. Bu mavi Marmara gemisinde İsrail müdahale ederiz dediğinde akp milletvekilleri gemiden indiler. Niye indiniz diye soramadılar bile.... İsrail askerleri gemiye saldırdığında yardım isteyen vatandaşlar için bir savaş uçağı bile kaldıramayan korkak hükümet !!!! 9 kişinin ölen ailelerinin israile açtığı davalarda ailelere baskılar yapıldı, davalarınızı çekin diye. Gazze, filistin diyebiliyor mu niye duymuyoruz. Gazze filistin siyasi ranttı onlar için. Her cuma çıkışında Amerikan İsrail bayrakları yakılırdı fiks tören halindeydi. on iki senedir bu bayraklar yakılmıyor. Kim kime uşşşaklık yapıyormuş.

Kıssadan hisse Almanya olayıda havagazı ben size söyliyeyim.

bu sadece erdoğana yapılmadı ki, bir çok lidere yapıldı ve yapılıyor
yani, buna kızacak bır durum yok. önemli olan dinimize hakaret içerikli klipler, fotolar olmasın

o almanlar kendilerine baksın dünya tarihinde yapılmamıs gorulmemis (milyonlarca insan cesedinden sabun asfalt yapmak gibi) bislikleri yapıp bize camur atiyorlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha büyük kanalda yayinlamaya cesaret edemezler cünkü Türklerden gelecek tepkiyi biliyorlar..
Hamburgta onca kisi öldü neden haverciler olay yerine girip cekim yapamadi..
Burada basin ülke cikarina hizmet ettigi kadar özgürdür..
Christian twetter üzerinden yazmis, elestiri amacli yapilmis bir video, kimseyi kirmak istemiyoruz diye..

ne ucagi kaldirmasi arkadasım adamlar istese bizim ucaklar kalkar kalkmaz duser cunku ogle.programlanmislar bizim super pasalar sayesinde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekşide çok hoşuma giden bir söz.

"alman televizyonu siyaset yapmak istiyorsa seçime girsin" Recep Tayyip Erdoğan.

Elalem bizim dunyayi dize getirdigini sanan Erdogan sayesinde gulup egleniyor iste... yeni birse mi sanki... Hergun baska birsey duyuyoruz, artik alistik. Ben zaten hep soyluyorum dunya bu adama kahkahalarla guluyor diye, inanmayanlar da gormus oldu boylece karnimizdan konusmadigimizi.. Turk hjalkininsozum ona yuzde ellisinin taptigi lider... Peeeehhhh...

Ne guzel demis Omer Hayyam:

Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan ister çan dinlet.
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.

güzel erdogan demişler yanlız

bu tip videolar her ülkenin liderine devlet adamlarına hep yapılıyor

bence bu videoda bişey yok

geçen bir video görmüştüm o rahatsız ediciydi, başlık dünya erdoğanla dalga geçiyordu, ama aslında dalga geçilen türkiyeydi, herkesde paylaşmış

bu arada şarkının sözlerine bişey diyemicem almancam yok

Son düzenleme:
Israil hukumeti benim dusmanimdir, israil hukumetinin dusmani erdogandir, dusmanimin dusmani dostumdur! Hele ki neredeyse tum dunya kendi cikarlarina uygun olarak erdogandan nefret ediyorsa illa ki bir yerde suphelenirim sonucta onlar turkiyedeki anti erdogancilarin kara kasi kara gozu icin erdogani kotulemiyorlar degil mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Af buyur? Ayni kisiden mi bahsediyoruz? Israil Hukumeti senin dusman saydigin Erdogan'a Ustun Hizmet Madalyasi vermistir. Cok buyuk dusmanmislar canim...

avrupa böyle yapıyorsa kesin doğru yoldayız, mutlaka menfaati zarar görmüştür

'Oh iyi olmuş, az bile yapmışlar, söylemişler' diyenlerin gerçekten Türk'lüklerinden, vatanseverliğinden şüphe ediyorum. Pes.

he hee , siyonizmin kurucusu thedor herlz'in mezarını ziyaret edip neden çelenk bırakmış acaba.. dostmuş !!.. thedor herlz kim? siyonizmin kurucu babası. Sonra çıkan tepkiler sonra one minute. hey yavrum hey siz uyuyun biz araştıralım

Ya siz iyi misiniz?

Her ülke, herkese madalya verebilir, gidip alirsiniz, bunu o ülke ile cok kanki oldugunuz icin yada istediginiz icin degil, uluslararasi iliskiler kapsaminda alirsiniz..
Gerci bizde Israil gizli servisi Mossad in yetistirdigi Mandela ya 1992 de "atatürk baris ödülünü" vermek istedik fakat Mandela almadi ama Mandela o zamanlar siyasetci degildi, almak istemedi almadi ama bir siyasetci " ben sizin ödülünüzü almam" derse bu beraberinde iki ulus arasinda sorunu getirir..

Mahalle degil ülke yönetiyor, ögrenin artik sunu..

Son düzenleme:
Benim basbakanim degil, cunku onun yuzde ellisi degilim.Malesefki bu ulkenin basbakani Alman tv kanali sadece basbakana degil bizede hakaret etmis ki kabul edecegim bir sey degil bu benim.

'Oh iyi olmuş, az bile yapmışlar, söylemişler' diyenlerin gerçekten Türk'lüklerinden, vatanseverliğinden şüphe ediyorum. Pes.

Peki videonun kahramaninin Turklugunden emin misin? Ben Turkum amma, ya o degilse? Adama bir kere Turkum dedirt, ben de yazdiklarimdan kivirtayim bazilari gibi...

Mandela kabul etmeme cesaretini gösterebilmişse, eee o zaman Yahudilere ben sizin ödülünüzü almam diyebilme cesaretini gösterebilseymiş dimi.. Demek ki öyle gözde büyütülecek cesur biri değil miş..Sonuç Yani bir mandela olamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…