Alman televizyonundan küstah video...

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesinde Alman kanalı NDR'de çok tartışılacak küstah bir video hazırlandı.[/h]
Başbakan'ın Köln ziyareti öncesi Alman makamları Türkiye'yi uyararak itidal çağrısında bulunmuştu. Şimdi ise asıl provokasyonu da yine Almanlar yapıyor.
Erdoğan'ın yarın başlayacak Köln ziyareti öncesinde Alman televizyonu NDR'nin hazırladığı klipte Başbakan Erdoğan'ın miting görüntüleri ve konuşmalarına montaj yöntemiyle çeşitli eklemeler yapıldı.

[h=4]ERDOĞAN'I ŞEYTANA BENZETTİLER[/h] Görüntüler Hole Hole (Cehenneme Cehenneme) şarkısı ile birleştrildi. Tartışmalı klipbin en çok dikkat çeken bölümü ise ateşler içerisinden çıkan Erdoğan'ın şeytan figürüne dönüştürülmesi oldu.
[h=4]GURBETÇİLERDEN TEPKİ[/h] Klibin yayınlanmasının ardından özellikle Almanya'daki gurbetçi vatandaşlar sosyal medya üzerinden Alman kanalına büyük tepki gösterdi.

http://www.ensonhaber.com/alman-devlet-televizyonu-seytana-benzetti-2014-05-23.html

Iyice kudurdular:)
Bu kadar kudurduklarina göre demek ki planlari tükeniyor:)
Türkiye de isleri Ukrayna daki gibi kolay olmuyor:)
Bekleyin daha bekleyin, o kafasina vurup ülke sinirlarini bile elinize cetvel alip cizdiginiz Türkiye yok artik...
Önce yapip sonrada cikip özür diliyor adiler..

Bunlar kudurdukca bilinki dogru yoldayiz:)

Bizim televizyonlar neden Merkel i seytana benzetip video hazirlamiyor, adamlarda gelisen Türkiye ve Erdogan hazimsizligi had safhaya cikti

Son düzenleme:
Dünya deviyiz kıskanılıyoruz;YERSEN.
Çok iyi bi video olmuş çok da güzel olmuş yakışırr haşmetlüye.

LG-P710 Tapatalk

Acinasi bir haldesiniz biliyor musunuz..
Su forumda ilk kez birini engelleyecegim, oda siz oluyorsunuz..
Kendi ükenizde sevmeseniz, nefret etsenizde, o sizin ülkenizin Basbakani..
Ona yapilan saygisizlik tüm Türklere yapiliyor demektir..
Ama siz bunu bile anlamaktan acizsiniz üzgünüm..

Ilk kez birini engelliyorum, zira sizin kisiliginizdeki birinin nickini dahi görmek istemem..

Atatürk hakkında berbat yorum yapan biri bana Türklüğü öğretiyor.
Neysee konu dışı olmasın zira bugünden sonra içi boş yorumlar okumayacağım selametle :))

LG-P710 Tapatalk

Aynısı Bahçeli ya da Kılıçdaroğlu'na yapılsa kahkahalarla izlerdiniz.

Bu videodan da dünya devi olduğumuz için kıskanıldığımız çıkıyor ya,pes.

Bende bunu anlamıyorum Linka.
Çok da güzel bi video devam etsinler bu konuda tam gaz tüm dünya hatta.
Bugün yaptığı yorumdan sonra ciddiye alınacak biri değil he de geç :)

LG-P710 Tapatalk

ya yüzde ellli deyip deyip duruyoruz da hani bizi dışlıyor demek istiyoruz ama bu yüzde ellinin dışında kalan bir kesim de tayyip istifa diye sokaklara çıkmadı mı?bu yüzde elli lafından önce.

Yok ben o kadar kendini kaybetmis bir insan degilim yani bu kilicdarogluna da yapilsa Bahceliye de yapilsa ayni tepkimi koyar sikayetimi TV ye iletirim.

Yani su kendini kaybetmis holigan takim taraftarlari, rakip takim yabanci bir ülke takimi ile furbol oynarken, sirf oynayan Türk takimi rakip diye yabanci takimi tutan kendini kaybetmisler varya, bu duruma " ohh cok güzel olmus" demek, o holiganlarin yaptigindan farksiz...

Eeeee işte...Tüm dünya neyin nolduğunun farkında..

ATA'ma istisnasız bütün dünya, bütün liderler haranlığını belirtip, ondan övgü ile bahsederken;
erdoğana'da böyle şeytan maskesi giydiriyorlar

Valla pek eğreti durmuş diyemem

Güzel konu olmuş weiss, tebrik ederim

Son düzenleme:
Neyse ben simdi cevap vermeyeyim bazi seylere yoksa yine sinirden klawyeyi disleyip aksam uyyamayacak birileri..

Eee elin Ingili, Almani, Fransizi, kendi ayagina bag olani göklere cikaracak degil ya, onlar bilir isini:)))

Baska yazmayim en iyisi yoksa kriz geciriyor insanlar....

Bi kanalin yaptigini ülkeye mal etmemek gerekir,
almanyada türkiyede olmayan birsey var basin özgürlügü gibi,
her yayinlanan sey devlet izninden cikip yayinlanmiyor...
Tabi ki büyük bi ayip, ama bi türk olarak üzerime alinmadim.
Cünkü basbakanimiz son yaptiklariyla bunu fazlasiyla hak etti
Seytan benzetmesi haric,o baya agir olmus.
NDR izlenmeyen, 3 sinif bi kanal zaten...

Ben basbakani her daim savunan bi insandim,
ama ben bile 12 araliktan sonra yasanan tüm olaylardan sonra
yaptiklarina hic bir kilif uyduramiyorum.
Bu video bize sadece Basbakanimizin dis ülkelerce nasil algilandigini
apacik ortaya koyuyor,
bunlar dalga gecerek bize bu gercegi gözler önüne seriyor sadece

Ben burda yasiyorum, ve konustugum tüm yabanci arkadaslarim
bu videoya harfiyen katilacaklarina yüzde yüz eminim

Simdi kanalin mudurunu arayip yayini yapanlari kovdurup hemen mudahale etmek vardi edep yahu demek vardi ama bu ancak Türkiye de oluyor iste ne yapalim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Almanyanın durumuda şu anda Türkiyeden farksız.Orayı bile ayrıştırdı kutuplaştırdı.
Uluslararası çalışıyor adam helal olsun.
Çok önem veriyor bb almanyadaki gurbetçilere.Önem derken yanlış anlamayın yauvv pusula-evet oyu-zarf üçgeni şeklinde.
Şu almanlar ne profesyonel çalışıyorlar ama erdogan severlerle karsıtların bile gösterisi günler öncesinden ayarlanıyor.Davutoglu Elazığ mitingi falan yapılacak zannediyyor sanırım durdurun protestoları demiş :) Acaba bizim medya gösterecek mi bide?Kafamda deli sorulaarrrr.
Amannn herneyse merakla beklıyorum köln ziyaretini ben.
Video içinse diğer Tayyip düşmanlığı baslıgına konu hakkında satır yazmadıysam bu video için de yorum yok :)

Simdi kanalin mudurunu arayip yayini yapanlari kovdurup hemen mudahale etmek vardi edep yahu demek vardi ama bu ancak Türkiye de oluyor iste ne yapalim..

Gurbetcilerimiz gerekeni yapmistir eminim,
Basbakanimizin almanyada türkiyeden daha cok fanatigi var. Basta benim Babam

Videonun yapilma sebebi, ülkesinde 300 kisi ölmüsken kendisinin secim derdine düsüp almanyaya mitinge gelmesiymis.

Four basin burada özgür mü?:))
Hamburg tan bir haber bile neden alamadik, onca olaylari neden yazamadi basiin:)
Tam tersine burada basin ülke icin ne gerekiyorsa onu yazar cizer..
Merkel basbakanin gelmesini istemiyor onun icin gecen hafta konusma yapiyor, NDR bu hafta bu videoyu yapiyor.
Burada basin zaten ülke cikarina hizmet eder..
Ayrica madem düsünceleri bu neden simdi özür diliyorlar?

Birde benim Alman arkadaslarim "bizede bir Erdogan lazim" derler yani ülkemizi ve Erdogan i nasil gördüklerini biliyorum..

Son düzenleme:
Alin sizin olsun madem:)

Ben senin gibi düsünmüyorum, ama herkesin düsüncesi kendine.
Devletin parmagi olsa gidipte izlenmeyen bi NDRde degil
büyük kanallarda yayinlatirdi videoyu bana kalirsa.

Nerde özür dilediler merak ettim? Yazi mi yayinladilar?
Link falan var mi, görmek isterim.
Gurbetciler tarafindan asiri tepki gördüyseler geri adim atmis olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…