Alman klavyesinde olmayan Türk harfler. Hepiniz okuyun...

Ha bak bu cok iyi oldu...insallah unutmam bu sayfayi mesaj yazarken, bazen gercekten zor oluyor...mesela I harfi yok bizim klavyede i var sadece...bazen anlami cok degisik cümleler cikabiliyorbenneyaptımki

Anladiniz siz onuşakkıdı

Ha bak bu cok iyi oldu...insallah unutmam bu sayfayi mesaj yazarken, bazen gercekten zor oluyor...mesela I harfi yok bizim klavyede i var sadece...bazen anlami cok degisik cümleler cikabiliyorbenneyaptımki

Anladiniz siz onuşakkıdı

Evet ben anladım. Hele o dedigin harfi kullaninca degisik seyler cıkıyor ortaya :roflol:
Ama istersen Lesezeichen olarak kayıt edebilirsin abla...

aaa bu gercekten cok güzel bir site, tsk ederim canim hemen favorilerime ekliyorum delikafadulden

Evet ben anladım. Hele o dedigin harfi kullaninca degisik seyler cıkıyor ortaya :roflol:
Ama istersen Lesezeichen olarak kayıt edebilirsin abla...

He evet dogru öylede olur. ama nasildi unuttum güzelim ya..Ausbildung coktan bittide:eek:...Toolbarya mi ekliyon Lesezeichen olarak....:uhm:

He evet dogru öylede olur. ama nasildi unuttum güzelim ya..Ausbildung coktan bittide:eek:...Toolbarya mi ekliyon Lesezeichen olarak....:uhm:

Ben Windows Vista var.
Yukarida internet adresi yaziyor ya.
Onun üstünde Datei, Bearbeiten, Ansicht, Chronik ve Lesezeichen yaziyor.
Lesezeichena basip Lesezeichen hinzufügen yazan yere basinca oluyor...

Ben Windows Vista var.
Yukarida internet adresi yaziyor ya.
Onun üstünde Datei, Bearbeiten, Ansicht, Chronik ve Lesezeichen yaziyor.
Lesezeichena basip Lesezeichen hinzufügen yazan yere basinca oluyor...

Tamam canim, bir deneyim bakiyim....teskkürler paylasimin icin...kaydirigubbakcemile3

X