• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman Hastanesinde doğum yapan var mı?

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
623
Zonguldak
Merhaba .
Ben daha 6 aylık hamileyim . Dr.um Burçak Erzik . Doğumumuda birşey çıkmazsa Alman Hastanesinde yapmak istiyorum . Hastanede doğum yapan varsa dikkat etmem gereken şeyler varmı? Ben doğuma 1 ay kala hastaneyle konuşucam neler veriliyor ne gibi şeyler götürmem lazım bir arkadaşım başka bir özel hastanede doğum yaptı mesela bebek maması bezi ve kıyafetlerini hep hastaneden verdiler dışarıdan hiçbirşey almadılar . Şikayetçi olduğunuz şeyler falan varmıydı ?

cnm alman hastanesi derken almanyada mi yapcaksin dogumunu??
yoksa adimi alman hastanesi ?? :))

burcak hanım benım de doktorumdu zaten sanırım ben tavsıye etmıstım bı forumda bırıne o sen olabılır mısın?
ben alman hastanesınde yaptım ve cok memnun kaldım
ped ve bebek bezi veriyorlar mama kesınlıkle vermıyorlar zaten oyle bırseyı aklından nıe gecırıosunkı?anne sutu vermen gerekıyor bebegine.hemsireler biraz bilmisti bazilari hepsi degil.Fazla yorumlarına kulak asmayın.mesela ay bebegın cok aglıo aglamayı sevıo gibi yorumlar.

burcak hanım benım de doktorumdu zaten sanırım ben tavsıye etmıstım bı forumda bırıne o sen olabılır mısın?
ped ve bebek bezi veriyorlar mama kesınlıkle vermıyorlar zaten oyle bırseyı aklından nıe gecırıosunkı?anne sutu vermen gerekıyor bebegine.hemsireler biraz bilmisti bazilari hepsi degil.Fazla yorumlarına kulak asmayın.mesela ay bebegın cok aglıo aglamayı sevıo gibi yorumlar.

hayır canım tavsiye ettiğin kişi ben değilim ben orada tüp bebek yaptırdım ve kontrollerim içinde oraya gittim
son 1 ay kala gidince konuşmak istiyorum hastaneyle detaylı çünkü ben zonguldakta yaşıyorum ve eşime şunu al bunuda al diye sürekli yollamak istemiyorum peşinen söylüyo ben kızımın yanında kalırım sen halledersin diye kaydirigubbakcemile3
bazı hastaneler mamada getirin diyorlarmış arkadaşım antalyada doğum yaptı ondan istemişler bebek sarılık olursa anne sütüde hemen gelmez aç kalırsa sarılığı dahada artar demişler bende o yüzden sordum hatta biberon falan steril edip öyle götüreyim bari dedim

merhabalar. Benim dokrotum da Alman hastanesinden. Sanırım ben de orada doğum yapacağım. Genelde orada doğum yapanlar hep genel anestezi ile sezeryan oluyor. Epidural yapılmıyor mu hastanede? Bilginiz var mı acaba?

merhabalar. Benim dokrotum da Alman hastanesinden. Sanırım ben de orada doğum yapacağım. Genelde orada doğum yapanlar hep genel anestezi ile sezeryan oluyor. Epidural yapılmıyor mu hastanede? Bilginiz var mı acaba?

ben hep normal doğum olarak konuştum burçak hanımla oda beni hiç sezaryana yönlendirmek istemedi ilk doğumun bir engel çıkmazsa ki çıkmıcak gibi görünüyo dene dedi epidural yapılıyor çünkü bir tanıdığım fiyatlarını araştırırken epidural sezaryan en pahalı fiyat demişti

alman hastanesinde doğumda bebek ücreti oldukça yüksek bunlar hakkında yardımcı olurmusun bişeyler sormak istiyorum ama özel mesaj gönderemiyorum sana sanırım kapalı özel mesaj alma sistemin yada mesaj kutun dolu

Canım bende Alman hastanesinde düşünüyorum doğumumu ne kadar tuttu doğum ve hastaneden çıkana kadar olan ücretin.Mesela sigortalı mıydın

benim özel sağlık sigortam var kısmetse 1 ay içinde doğum olacak yaklaşık tabi

ssk geçmiyor zaten hastanede ama bebek ücreti olarak normalse 1250 sezaryansa 1500 civarı para istiyorlar bilgin olsun ben daha yeni öğrendim ama bu zamandan sonra dr.değiştirmek istemiyorum alıştım doktoruma

Back