• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman basını ‘Ak Saray’ı megolamaniye yordu, hukuksuzluğuna vurgu yaptı

Aaaaa yapmayın arkadaşlar, cumhurbaşbakanımız bir yüzdükleri yola çıkıp, Dünya'nın en zengin cumhurbaşbakanımız olmuş insandır. Yüzüklerin efendisinin ta kendisidir.
Ayrıca o kaç-ak sarayı, Emine yengemizin Günler'de biriktirdiği paralarla aldığı, altın bilezikleri bozdurarak yaptırmıştır. Ne diyelim cumhuriyet dönemimizin en kötü Günlerini geçirdiği, hergün şehit haberi aldığımız, çoçukların yetim,eşlerinin gencecik yaşda dul kaldığı, hergün onlarca işçimizin öldüğü, Teröristlerin fink attığı, halaylar çektiği, hergün gündemi dolu dolu geçirdiğimiz bu Günler'de Allah ağzı tadıyla oturtmayı nasip etsin (!)...
hislerime tercüman oldun..:KK14:

Cekemeyen muhalefet catlasin patlasin diyodu ya bitanesi tum dunya cekemiyo cumhurbaskanini herkes onu kiskaniyo :(

İstiklal Marşı'mızın değişmesini bekliyordum, bunun sinyalini almıştım.
Nerden mi?

Yahu bu ne cürret bu ne aymazlık?? Benim istiklal marşım birdir değişmez yenisini de hiçbir yerde mecbur kalsam dahi söylemem.

Mune ablacım kurtlar vadisi yıllardır bilinç altı hazırlama operasyonundan ibaret zaten olacakları şöyle bir yumuşatıp olduklarında psikolojik olarak kabul gördürmeye çalışıyorlar ancak bazı insanlar malesefki hala "olacakları biliyorlar ne dizi ama" kafasında...

Back