Ben şahsen çocuğu olup veya o anda hamile olup,arkadaşına akrabasına yakınına vs . -ee hani sen ne zaman hamile kalacaksın?? gibisinden soru soran insanların çok kıt zekalı olduklarını düşünüyorum..Neticede kimse kimsenin özelini bilemez maddi durumları elvermiyor olabilir denemiş başarılı olamamış olabilirler arkadaşımızın ki gibi üzücü bir durum olan düşük yaşanmış olabilir,veya kişisel olarak buna hazır olmayabilir veya hayat boyu bile çocuk düşünmüyor olabilir.Bu kişinin kendi bileceği iştir ve her evlenen kadına hamile kalması beklentisiyle yaklaşılamaz ayrıca sebeplerini de herkese açıklaması beklenemez biraz ince düşünceli olmalıyız toplumca bence..
Ecrinbulut çok üzücü bir durum yaşamışsın ve bu durumun yaralarını sarmaya çalışırken kimseye kendi özel hayatına ilişkin hesap vermek veya onlardan çekinmek ezik durmak falan durumunda değilsin lütfen biraz kendi sağlığını düşün,senin psikolojin sağlıklı olmazsa bunun sadece sana zararı olur bunu unutma.Umudunu da kaybetme lütfen kendini tamamen güçlü hissettiğin bir anda mutlu haberi alacağını düşünüyorum.ıyi düşünmen dileğiyle canım.