Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu almak istedigim esyalar kızlarr yorumlarınızı bekliyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Umudumsun-

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
162
192
303
İstanbul
Son düzenleme:
bizde evimizin amerikan mutfağında aynı model koltuk takımı kullanıyoruz...beyaz deri ve kumaşını kırmızı süet seçmiştik...mutfak dolaplarımızıda kırmızı beyaz yaptık...çok güzel oldu...rahat bir koltuk takımı kullanışlı alabilirsin...

bence ikiside süper olur canım koltuklarınla yemek takımın aynı renk kombini oluşturmuş bence ikiside çok güzel

sakın koyu rengini almayın
(ben de bellonadan almıştım eşyalarımı çeşitli sebeplerden dolayı)
yemek odam emin değilim ama dorya idi sanırım koyu renk, siliyorum arkamı dönüyorum masanın sildiğim diğer yarısı yine toz oluyor.
yatak odamı novanın açık rengini aldım her silişimde iyi ki bu rengi almışım diye şükrediyorum. bir de açık renk ahşap insanı her zaman rahatlatır. uzun vadeli kullanıma uygundur ama koyu rengi ilk etapta çok beğenip sonra sıkılırsınız. kullanımının zorluğu da cabası
benim fikrim tabii tercih sizin
iyi günler de kullanın

bizde evimizin amerikan mutfağında aynı model koltuk takımı kullanıyoruz...beyaz deri ve kumaşını kırmızı süet seçmiştik...mutfak dolaplarımızıda kırmızı beyaz yaptık...çok güzel oldu...rahat bir koltuk takımı kullanışlı alabilirsin...[/B

cnm durusu rahatlıgını bende begndim ancak renginde kararsızım halaa tsk ederim yorum icin

sakın koyu rengini almayın
(ben de bellonadan almıştım eşyalarımı çeşitli sebeplerden dolayı)
yemek odam emin değilim ama dorya idi sanırım koyu renk, siliyorum arkamı dönüyorum masanın sildiğim diğer yarısı yine toz oluyor.
yatak odamı novanın açık rengini aldım her silişimde iyi ki bu rengi almışım diye şükrediyorum. bir de açık renk ahşap insanı her zaman rahatlatır. uzun vadeli kullanıma uygundur ama koyu rengi ilk etapta çok beğenip sonra sıkılırsınız. kullanımının zorluğu da cabası
benim fikrim tabii tercih sizin
iyi günler de kullanın

bende yatak odası takımını novayı düsündümüstüm ancak koyu rengini olabilir diyodum ama sen dedikten sonra bi kere daha düsünücem bunu tsk ederim

Canim verdigin linklere baktim, yemek odasini renk ve model olarak cok guzel secmissin, rengini de daha koyu dusunmemeni tavsiye ederim sectigin renk cok iyi. Koltuk takiminda da eger fiyat farki cok degilse ben senin yerinde olsam sydney i secerdim. Daha gosterisli ve agir. Senin begendiklerinde diger modellerin icinde alinabilinecek diger takim, ancak o koltuk takimi uzerinde sıkıldiginda oynama yapabilecegin bir takim degil bu nedenle kesin kararini vermediysen koltuk takimini tekrar gozden gecirmen faydali olabilir.

canım nova yemek odasının duruşunu merak ediyorsan aynısı rkyogon kullanıcısında var evim bölümünde fotoları .novanın açık rengi çok kullanışlı olur hiç tozu göstermez emin ol sakın koyu renk alma tozuyla iziyle uğraşır durursun zor olur canım.

novanın koyu rengi hiç hoş durmuyo ve acayip toz belli ediyo ben kırşehirde yaşıyorum ve bellona satış mağazası eşimin yakın akrabalarının orda durduğu yerde hergün kızlar koyu renk mobilyaların tozlarını alıyo bıkmışlar yazık ve bana asla tavsiye etmediler benimki novanın armut rengi olanı canım kesinlikle tavsiye ederim hiç toz belli etmiyor ve sağlam fiyarı da uygun..
attachment.php

benim evimdeki halleri bu yalnız ben sandalyelerini istikbalden aldım kendi sandalyelerini beğenmedim ama bu aldıklarım sanki bu mobilya için üretilmiş çok güzel uyum sağladı..bu linkte de tv ünitemi vs görebilirsin bakmak istersen...http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.html
valla bazen elimle kontrol etmesem belli olmuyo tozlandığı...:1:

Son düzenleme:
bellonanın sahibi dediğim akrabamız kendi oturma odasına bu takımı almıştı çok rahat sağlam ve güzeldi
hanzade-lx-naomi-gri-1.jpg

novanın koyu rengi hiç hoş durmuyo ve acayip toz belli ediyo ben kırşehirde yaşıyorum ve bellona satış mağazası eşimin yakın akrabalarının orda durduğu yerde hergün kızlar koyu renk mobilyaların tozlarını alıyo bıkmışlar yazık ve bana asla tavsiye etmediler benimki novanın armut rengi olanı canım kesinlikle tavsiye ederim hiç toz belli etmiyor ve sağlam fiyarı da uygun..
attachment.php

benim evimdeki halleri bu yalnız ben sandalyelerini istikbalden aldım kendi sandalyelerini beğenmedim ama bu aldıklarım sanki bu mobilya için üretilmiş çok güzel uyum sağladı..bu linkte de tv ünitemi vs görebilirsin bakmak istersen...http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.html

cnm cok sagol resimlere baktımm cok sık olmuss vee sandalyelerini bende begenmiyorumm banada altarnatif oldu sayende istikbalin hangi sandalye gurubu buu cok yakısmıs gercekten bu arada perdelrin ve kanatlara bayıldımm kanatların rengi nedir tam olarak tam benlikmiş unlar :9)

cnm cok sagol resimlere baktımm cok sık olmuss vee sandalyelerini bende begenmiyorumm banada altarnatif oldu sayende istikbalin hangi sandalye gurubu buu cok yakısmıs gercekten bu arada perdelrin ve kanatlara bayıldımm kanatların rengi nedir tam olarak tam benlikmiş unlar :9)

teşekkürler canım beğenmene sevindim ..kanatlar acı kahve renginde ...istikbalin 7020 diye numaralı bi sandalyesiydi aslında mutfak masalarında kullanılıyormuş ama çok sağlam hoş durdu bence..

evdeki eşyalar koyu bizim

hangi bezi alırsam alayım toz oluyor alıyorum arkamı dönüyorum yine toz ben bıktım valla
misafir odamız ise bembeyaz ve 1 hafta alma istersen hiç belli etmiyor

novanın acık renkte olan yatak odasını aldım bende çoook begenerek.. henuz kullanmak nasip olmadı ama cok hosuma gittı benımm :) yemek odası da guzel ama ben beyaz koltuk aldıgım icin onunla kombinleyemem ama sana tavsiyem de açık renkli olanı alman.. o daha güzel duruyor ve toz konusunda haklı arkadaşlar.. mutlulukla kullannn:34::34:

novanın acık renkte olan yatak odasını aldım bende çoook begenerek.. henuz kullanmak nasip olmadı ama cok hosuma gittı benımm :) yemek odası da guzel ama ben beyaz koltuk aldıgım icin onunla kombinleyemem ama sana tavsiyem de açık renkli olanı alman.. o daha güzel duruyor ve toz konusunda haklı arkadaşlar.. mutlulukla kullannn:34::34:

cnm bende cok begendim nova yatak odası takıkmını renginde kararsız<dım ama brdaki yorumlardan sonra koyu renk mobilya düsünmüyorum artık:)

seçtiğin koltuk takımı gayet güzel ve spor birtarz .koyacağın yer küçükse hoş durur ama büyük mekanlarda küçük duruyor.rengide uyumlu.yatak odanı daha modern bir şey al derim,şahsi fikrim

seçtiğin koltuk takımı gayet güzel ve spor birtarz .koyacağın yer küçükse hoş durur ama büyük mekanlarda küçük duruyor.rengide uyumlu.yatak odanı daha modern bir şey al derim,şahsi fikrim

oturrma odam kücük cnm cok geniş oturma guruplarını sıgdıramam zatenn bunlarla hos olur diye umut ediyorum yatak odası icinse sürgülü ve cok aynalı sevmiyorum biraz klasik ama kullanısşlıdır diye düsünüyorum sagolasın yorumun icin

attachment.php

cnm bu arada halında cok güzelmiş neyin halısı cok sık duruyor

Yemek odası çok güzel. Diğerlerine biraz daha bakmalısın sanki. Özbay mobilyada daha modern takımlar var hesaplı.

Back
X