HPV FORUMU BU LİNKTEDİR https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!!
merhaba ; rica etsem ahcc hangi çeşidi hpv için kullanılıyor bir kaç çeşit var .görselini atabilirmisinArkadaşlar Ben Almanya'daki Arkadaşımdan Rica ettim .Araştırmasını sağolsun Etti .
az önce yazıştık Californiadan Sipariş gerçekleşecek inşallah
Sipariş sürecini & Gelişmeleri size yazıcam ama ne zaman elime ulaşır bilemiyorum
Deniyoruz henüz sipariş gerçekleşmedi olunca bana bildirecek bende size Tabiki ...
Arkadaşlar Ben Almanya'daki Arkadaşımdan Rica ettim .Araştırmasını sağolsun Etti .
az önce yazıştık Californiadan Sipariş gerçekleşecek inşallah
Sipariş sürecini & Gelişmeleri size yazıcam ama ne zaman elime ulaşır bilemiyorum
Deniyoruz henüz sipariş gerçekleşmedi olunca bana bildirecek bende size Tabiki ...[/Q
Merhaba , bu ilacı yurt dışından getirtmek için doktorumuzun onayı reçete isteniliyor mu ?
AHCC calismasinda Quality Of Life markasi kullaniliyor Amerikan firmasi aslen .internetten kendiniz de getirtebilirsiniz ama doktordan receteletmeniz lazim (vitamin hapi olarak gectigi icin aile hekiminize rica edip bagisikligi guclendirnek icin kullandiginizi soyleyip yazdirabilirsiniz belki) .iherb gibk dunyaca unlu guvenilir vitamin siteleri var kaydoluyosunuz kredi veya sanal kartla odemesini yapiyosunuz ahcc alip site uzerinden aybi turk alisveris sitelerindeki gibi 5 dakikanizi aliyor. 2-3 hafta sonra ptt kargoyla geliyor recetenizin fotografini gondermenizi istiyorlar gonderiyosunuz kargo getiriyor.Ama kargo geldginde o adreste mutlaka olmaniz lazim o anmerhaba ; rica etsem ahcc hangi çeşidi hpv için kullanılıyor bir kaç çeşit var .görselini atabilirmisin
Rusca bilen arkadaşlar ben sağlık bakanlığının yurt dışı ilaç birimiyle yazıştım çok uzun bir prodürle bu hpv tedavi edici ilaca erişe biliyoruz eğer bana yardımcı olursanız
bu ilacın rusya daki üretici firmayla iletişime geçip Türkiye den ruhsat almalarını sağlarsak bu virusten çoğu arkadaşımız bizlerde kurtuluruz.
Yardımlarını bekliyorum
Hangi tip vardi sizde ?Arkadaşlar konuyu açan bnm o üyeliğimi kapattırdım
Bu ilacı malesef Burda tanıştığım bir arkadaşla getirttik reçete olmayınca geri döndü
Ben tekrar hpv taraması yaptırdım negatif çıktı vucüt yoketmiş sanırım
Hpv nin 200 tipi var hpv pozitif çıkmıştı hpv DNA da 16 tipe bakılıyor riskli olanlar bende omlar çıkmadı sonra sağlık ocağında yaptırdım negatif çıktıHangi tip vardi sizde ?
Anladim gecmis olsun. Ben de riskli tip var. O yuzden sormustum.Hpv nin 200 tipi var hpv pozitif çıkmıştı hpv DNA da 16 tipe bakılıyor riskli olanlar bende omlar çıkmadı sonra sağlık ocağında yaptırdım negatif çıktı
Ne kadar aralikla yaptirdiniz hpv testini ?Hpv nin 200 tipi var hpv pozitif çıkmıştı hpv DNA da 16 tipe bakılıyor riskli olanlar bende omlar çıkmadı sonra sağlık ocağında yaptırdım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?