ALLOKİN ALFA -HPV TEDAVİ EDİCİ İLAÇ

jozefin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
1.227
869
73
Rusca bilen arkadaşlar ben sağlık bakanlığının yurt dışı ilaç birimiyle yazıştım çok uzun bir prodürle bu hpv tedavi edici ilaca erişe biliyoruz eğer bana yardımcı olursanız
bu ilacın rusya daki üretici firmayla iletişime geçip Türkiye den ruhsat almalarını sağlarsak bu virusten çoğu arkadaşımız bizlerde kurtuluruz.
Yardımlarını bekliyorum

HPV FORUMU BU LİNKTEDİR https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!!

+AHCC çalışması son fazında seneye bitiyor dünya büyük caplı bir calısma AHCC TEXAS umiversity HPV derseniz calısmanın asamalarını resmi olarak kademe kademe paylasıyorlar okuyabilirsiniz

AŞI olarakta yıllardır cok komik bi şekilde Hpv aşısının cıkmasını bekliyoruz tedavi edici olanı bu virüs sinir hücrelerine inmiyor en alt bazal tabakada kalıyor yani o kadar da zor bir virüs değil aslında.Neyse bu aşı çalışmaları hep konusuldu burada ama Nagawaki olması gerekiyo bu doktor üniversite destekli hpv tedavi edici aşı çalışmasına başladı ilk defa hpvde tedavi edici bir aşı 2.faza geçebildi yani diğer aşılar gibi konusulmakta kalmadı.Yakında da 3.faza geçmeye hazırlanıyorlar yaptıkları röportajda aşı muhtemelen 5 seneye cıkar demiş

+bi de Gardasil aşı var biliyosunuz koruyucu ama Gardasil aşı rahim ağzı kanseri yapan yüksek riskli tiplere biliyosunuz etki etmiyor ama Gardasilin şöyle bir özelligini buldular bu yıl düşük riskli siğil yapan tiplerin temizlenme hızını 4 kat arttırıyor erkeklerde kadınlarda siğil cıkan tipi varsa tedavi edici olarak gardasille aşılansın spm dozdan sonra ataklar genelde duruyor 18.aya kadarda bitiriyor

Arkadaşlar Ben Almanya'daki Arkadaşımdan Rica ettim .Araştırmasını sağolsun Etti .
az önce yazıştık Californiadan Sipariş gerçekleşecek inşallah
Sipariş sürecini & Gelişmeleri size yazıcam ama ne zaman elime ulaşır bilemiyorum
Deniyoruz henüz sipariş gerçekleşmedi olunca bana bildirecek bende size Tabiki ...

merhaba ; rica etsem ahcc hangi çeşidi hpv için kullanılıyor bir kaç çeşit var .görselini atabilirmisin

merhaba ; rica etsem ahcc hangi çeşidi hpv için kullanılıyor bir kaç çeşit var .görselini atabilirmisin
AHCC calismasinda Quality Of Life markasi kullaniliyor Amerikan firmasi aslen .internetten kendiniz de getirtebilirsiniz ama doktordan receteletmeniz lazim (vitamin hapi olarak gectigi icin aile hekiminize rica edip bagisikligi guclendirnek icin kullandiginizi soyleyip yazdirabilirsiniz belki) .iherb gibk dunyaca unlu guvenilir vitamin siteleri var kaydoluyosunuz kredi veya sanal kartla odemesini yapiyosunuz ahcc alip site uzerinden aybi turk alisveris sitelerindeki gibi 5 dakikanizi aliyor. 2-3 hafta sonra ptt kargoyla geliyor recetenizin fotografini gondermenizi istiyorlar gonderiyosunuz kargo getiriyor.Ama kargo geldginde o adreste mutlaka olmaniz lazim o an

Ek olarak sigiliniz varsa Gardasil vurdurun ve oral hpvye karsi da gardasil hem koruyucu hem de oral hpvyi tedavi edici etkiye sahip

Arkadaşlar konuyu açan bnm o üyeliğimi kapattırdım
Bu ilacı malesef Burda tanıştığım bir arkadaşla getirttik reçete olmayınca geri döndü
Ben tekrar hpv taraması yaptırdım negatif çıktı vucüt yoketmiş sanırım

Ruhsat olmadığı için bizde mi gidip alamıyoruz?

Hangi tip vardi sizde ?

Hangi tip vardi sizde ?
Hpv nin 200 tipi var hpv pozitif çıkmıştı hpv DNA da 16 tipe bakılıyor riskli olanlar bende omlar çıkmadı sonra sağlık ocağında yaptırdım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…