- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
Canım 3 4 yıldır bende kullanıyorum bunu ama simleri beni rahatsız ediyo yüzümde parlıyo. simsiz olanı yok mu acaba yaBen kozmetikte makyajda özellikle flormardan vazgeçmem çok güveniyorum bu markaya ve her ürününden açayip memnunum benim senelerdir kullandığım terracota allığım flormar 41 numara bebek pembesi çok güzeldir tavsiye ederim.
Var canim mat olani hem daha uygun oluyo mat alliklari.. Ama terracota alligin ozelligi bu yani simli olmasi yuzunu parlatmasi porselen bebek yanaklari gibi boyle.. :) sitesinden allik kismina gelip bakabilirsin canim istedigin rengin mat olani mevcut hatta simdi krem alliklarida cikmis bende onlari merak ediyorum acaba nasillar :)Canım 3 4 yıldır bende kullanıyorum bunu ama simleri beni rahatsız ediyo yüzümde parlıyo. simsiz olanı yok mu acaba ya
The balmi arkadas cevrem okadar övdüki artik benimde deneme zamanim geldi gibi mutlaka bakicam bu markanin alliklarinathe balmın ınstaın allıkları super ya da uygun fıyatlı farması de guzl :)
Çok güzel aslında bi kaç allık daha denedim yüzüme en uygun olanı oydu simli olmasına rağmen kullanıyorum ama yinede rahatsız ediyo. Sende o allığı kullanıp memnun kaldığına göre bizim cilt tipimiz aynı var mı başka önerebileceğin bide onu deneyeyim. Hiç denemedm canım denemek lazım :)Var canim mat olani hem daha uygun oluyo mat alliklari.. Ama terracota alligin ozelligi bu yani simli olmasi yuzunu parlatmasi porselen bebek yanaklari gibi boyle.. :) sitesinden allik kismina gelip bakabilirsin canim istedigin rengin mat olani mevcut hatta simdi krem alliklarida cikmis bende onlari merak ediyorum acaba nasillar :)
Canim flormarin blush-on 83 nolu olaniydi sanirim yanlis hatirlamiyosam cildimde varla yok orasi duruyodu hafif renk veriyodu simli degildi mat duruyordu bu allik tavsiye ederim bunu :) hatta daha gecenlerde gittim flormara deneme amacli loose Blush-on toz alligin LB01 Numarasini denemistim ben hafif bugday tenli oldugumdan yanaklarimda bronz gorunumlu alliklari pek sevmiyorum.. Blush-on bende hafif bronz duruyodu en acik rengi olmasina ragmen sen beyaz tenliysen eger severek kullanabilecegini dusunuyorum :) ama toz alligin LB01 numaralisinada bakmakisin mutlakaÇok güzel aslında bi kaç allık daha denedim yüzüme en uygun olanı oydu simli olmasına rağmen kullanıyorum ama yinede rahatsız ediyo. Sende o allığı kullanıp memnun kaldığına göre bizim cilt tipimiz aynı var mı başka önerebileceğin bide onu deneyeyim. Hiç denemedm canım denemek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?