Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigortacıyım canımAllianz özel sağlık sigortası hamile kalmak icin Aşılamayı karşılıyor mu konu hakkında bilginiz tecrübeniz varmi
Ama dogum surecindeki bütün tahlil muayene yatış ve dogum ücretini karşılıyor değil miSigortacıyım canım
Karşılamaz özel tedaviye giriyor çünkü
Karşılamaz özel tedaviye giriyor çünküNormalde karsilamaz sadece tahlil vs karsilar. Ama farkli bir anlasmaniz da olabilir.
Ama dogum surecindeki bütün tahlil muayene yatış ve dogum ücretini karşılıyor değil miKarşılamaz özel tedaviye giriyor çünkü
Doğumlu ise poliçen karşılarAma dogum surecindeki bütün tahlil muayene yatış ve dogum ücretini karşılıyor değil mi
6 ay bekleme süresi var Anadolu daSirketten sirkete degisir mesela axa sigortada ilk sene dogum teminati aliyosun ama hamile kalirsan odemiyo 2. Sene yine aliyosun o zaman oduyo ben sirf bu sebeple bu sene anadolu sigortaya gectim anadolu sigorta police yapiminda hamile degilsen oduyor
Sağlık sigortası yaptırmadım henüz pek bir bilgimde.yokDoğumlu ise poliçen karşılar
İçinde doğum eklettirdin mi ?
Evet tamamlayiciya gore konustum ben kendimden ornek vererek teminata bagli oldugunu da belirtmistim sirketten sirkete de degisiyor teminat,aldigin policenin teminatini gormeden bilgi vermem yanlis olur ikisinin arasindaki farki biliyorum bende eksperim sigortanin icerisindeyim hanimefendinin sormak istediginin tamamlayici oldugunu dusunuyorum genelde tamamlayici police kesimi daha yaygin6 ay bekleme süresi var Anadolu da
Dediğin tamamlayıcı
Özel sağlık sigortası başka
Peki bu tamamlayıcı sağlık sigortasını nereden nasıl baslatabilirimEvet tamamlayiciya gore konustum ben kendimden ornek vererek teminata bagli oldugunu da belirtmistim sirketten sirkete de degisiyor teminat,aldigin policenin teminatini gormeden bilgi vermem yanlis olur ikisinin arasindaki farki biliyorum bende eksperim sigortanin icerisindeyim hanimefendinin sormak istediginin tamamlayici oldugunu dusunuyorum genelde tamamlayici police kesimi daha yaygin
Acenteniz varsa tanidik kendisi ile iletisime gecebilirsiniz dogum teminati icin ben anadolu tamamlayiciya gectim hem daha uygun hem teminati hemen basliyor.Tabi gecmis hastaliklariniz varsa is degisir onu acentenizle bir gorusun anadolu sigorta cok didikliyor police yapiminda cunkuPeki bu tamamlayıcı sağlık sigortasını nereden nasıl baslatabilirim
Peki bisey sorucam dogum poliçesinde imzalarken hamile olmamak gerek yazıyor ben cocuk düşünüyorum ve hamile kaldıktan sonra doğum için sağlık sigortası almak istiyorum yapabilirmiyim o şekildeAcenteniz varsa tanidik kendisi ile iletisime gecebilirsiniz dogum teminati icin ben anadolu tamamlayiciya gectim hem daha uygun hem teminati hemen basliyor.Tabi gecmis hastaliklariniz varsa is degisir onu acentenizle bir gorusun anadolu sigorta cok didikliyor police yapiminda cunku
Doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası için mi dediniz 6 ay süresi var diye? Anadolu Sigorta doğum teminatlı tamamlayıcı sigortam var benim de ama yaptırırken son adet tarihinizin poliçe geçerlilik tarihinden sonra olması yeterli denmişti.6 ay bekleme süresi var Anadolu da
Dediğin tamamlayıcı
Özel sağlık sigortası başka
Oyle bir police gormedim de duymadim da canim ama anadolu sigortanin tamamlayicisi uygun fiyatli istersen bir arastirPeki bisey sorucam dogum poliçesinde imzalarken hamile olmamak gerek yazıyor ben cocuk düşünüyorum ve hamile kaldıktan sonra doğum için sağlık sigortası almak istiyorum yapabilirmiyim o şekilde
Peki son bisey daha sorabilir miyim mesela.ben bu ay asilama yaptırdım ve sonuc için hastaneye gitmedim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum sigorta şirketi arastiriyodur sonuçta...asilama işlemi fln da gözükür illaki..ama asilama işlemi olup sonuç için hastaneye gitmesem pozitif mi negatif mi diye gözükmemesi için bu şekilde yararlanabilir miyim sigorta paketini almadan önce sadece asilama yaptırarakOyle bir police gormedim de duymadim da canim ama anadolu sigortanin tamamlayicisi uygun fiyatli istersen bir arastir
Tatlim sigorta sirketleri isini riske atmaz zaten senin gebeligin olumlu olursa o tarihi doktorun sisteme giricek kac hafta kac gunluk oldugu zaten cikicak ki e nabizindan vermedigin bilgilere bile ulasabiliyorlar benim ulasildi mesela e nabiz ekranimi attiktan sonra 2 defa gittigim konudan dolayi ek beyan verdim sirket kayitlarina gecilmesi icinPeki son bisey daha sorabilir miyim mesela.ben bu ay asilama yaptırdım ve sonuc için hastaneye gitmedim hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum sigorta şirketi arastiriyodur sonuçta...asilama işlemi fln da gözükür illaki..ama asilama işlemi olup sonuç için hastaneye gitmesem pozitif mi negatif mi diye gözükmemesi için bu şekilde yararlanabilir miyim sigorta paketini almadan önce sadece asilama yaptırarak
Kafam karıştı açıkçası biraz asilama da düşünüyoruz işimi sansada bırakmak istemiyorumTatlim sigorta sirketleri isini riske atmaz zaten senin gebeligin olumlu olursa o tarihi doktorun sisteme giricek kac hafta kac gunluk oldugu zaten cikicak ki e nabizindan vermedigin bilgilere bile ulasabiliyorlar benim ulasildi mesela e nabiz ekranimi attiktan sonra 2 defa gittigim konudan dolayi ek beyan verdim sirket kayitlarina gecilmesi icin