- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Yirmi yaşındaydım cnm çok ağır ve yan etkileri olan iğneymiş cnm bebeğin kız mı erkek mi
Kız canım.
bana niye önerdi ozaman kulak burun boğaz doktorum anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yirmi yaşındaydım cnm çok ağır ve yan etkileri olan iğneymiş cnm bebeğin kız mı erkek mi
Bana da kulak burun boğaz doktoru söyledi.Kız canım.
bana niye önerdi ozaman kulak burun boğaz doktorum anlamadım.
Bnm ki nde arttı cnmbiz de bebk düsünüyoruz, ev tozu ve allerjik astımım var , uzun zamdır s..air hapı içmiyorum . test sonuclarım iyi cıktı , artık gebelikte neyle karşılacagımı bilmiyorum , bazıalrında belirtiler kaybuluyormuş , bazılarıdna artıyormuş.
Cvp icin tesekkur ederim canim umarim 9 ayı cabucak atlatirsin. Bende ilac ismi konusunda bilgisizim yazdim ama yasak olabilir.Benimde senin gibi her turlu toza karsi alerjim var yani Allerjik Rinit var bende 5.ayimdayim cok rahatsiz oldum doktoruma sordum Z.......c isimli ilaci verdi .Eger ilac ismi yazmak yasak degilse ismini verebilirim.Hafif bir ilac sikayetin azalana kadar kullanabilirsin dedi doktor.Internetten arastirdigimda da cogu doktor bu ilaci vermis ama isin kotu yani benim alerjim cok ileri oldugu icin hafif gecirdi bir gum icmesem bogaz ve kulak kasintisi devam ediyor.
Ben gozumde cok buyutuyorum eskisi gibi olmayi cok ozluyorumC
Cnm hayırlısı ile alırız kucağımıza hiç korkma hamile kalmak için Bn çok zorlanıyorum astım ve alerji yüzünden ilaçlar iyi geliyor şükür doktor bebeğine birşey olmaz dedi biraz biz çekiyoruz o kadar cnm. Bnmde bu sene çıktı bu illet hayatımdan bezdirdi
Amin canim insallah :) sendende Allah razi olsunAmin canım allah razı olsun hiç korkma ben çok tanıyorum astimli olup hamile olan sağlıkla dogan çocuklar.
spreyi hamileyken De kullaniyorlardi.
Inşallah rabbim sizede nasip eder evlat bambaşka :)
Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Bende bir kere test yaptirmistim ama testim bosa gitmisti toza karsi zaten insan kendisi anliyorda ben yine alerji testi yaptirip bir umit varsa onune gecebilcegim bir alerjeni ogrenmek istiyorum cok sıkıldım tedavi etkisi olmayan hapi hergun icmekten.biz de bebk düsünüyoruz, ev tozu ve allerjik astımım var , uzun zamdır s..air hapı içmiyorum . test sonuclarım iyi cıktı , artık gebelikte neyle karşılacagımı bilmiyorum , bazıalrında belirtiler kaybuluyormuş , bazılarıdna artıyormuş.
Ayni ben grip mahfediyor basli basina kotu zaten hele bu halde hic cekilmiyor. Birde hamilelikte ilacta kullandirmiyorlarmis oda kotu.cok geçmiş olsun canım , ben de bu yuzden yaz dönemi gebelik istiyodum , önümüz kış , ben kışın grip olunca kötü oluyorum aslında alerjim astımım da tetikleniyor , ne zaman tutar bilemediğim için şimdi başladık
Amin canim insallah :) sendende Allah razi olsun
Arkadaslarimizin bebeklerini sevmekten bi hal olduk :)
Insan dusununce ufacik seye bakabilirmiyiz aman bisey olurmu diye aklina gelmiyor degil panik biriyim :))
Masallah canim ne mutlu 2 ayi devirmissin :) kiyamam kiz igne konusunda uzuluyorum bebeklere. Biz bile bozuntuya vermiyoruz onlar napsin :) bebegin kime benziyor canim en cokbakarsın bakarsın hele hele kendi bebegin olunca bakarsın:)
bende öğle idim şimdi kucağımdan indirmek istemiyordum gece uyumuyoruz o ayrı geceye gündüzü. ayirt etmesi zaman alıo şimdi şimdi başladı gece gündüzü ayirmaya 2 ay 1 haftaligiz yarın asimiz var bakalim ne olucak kiyametler kopacak
Masallah canim ne mutlu 2 ayi devirmissin :) kiyamam kiz igne konusunda uzuluyorum bebeklere. Biz bile bozuntuya vermiyoruz onlar napsin :) bebegin kime benziyor canim en cok
Allah bagislasin canim suan mobilden girdigim icin nazar boncugu koyamiyorum :)devirdik şükür :) Sorma canım ya o iğne olurken bende Ağlıyorum
en çok babaya benziyor kızım
Allah bagislasin canim suan mobilden girdigim icin nazar boncugu koyamiyorum :)
:)) amin canim butun olmayanlara ve benimde basima insallah :):) Amin canım allah razı olsun.
ben koydum bile :) darısı başına inşallah
Cnm hamileyken içiyormusun ilaç çok geçmiş olsun cnm. Doğumdan sonra ilaç süte geçiyormu ki bnde senin gibiyim artık balgam söküyorum hamileliğimi tadını çıkaramıyorumKızlar merhaba. Ben de alerjik rinitle yaşıyorum kendimi bildim bileli. Hafif antihistaminikler yetmiyor artık. Hatta hamilelik öncesinde ataklarda çift içiyordum hapı da ancak toparlanıyordum. Hamileyken de birkaç keź kötü ataklar yaşadım. En son kadın doğum doktoruma danıştığımda avil isimli bir ilaç önerdi. Hafif ama en azından arka arkaya 25 30 kez hapşırmadan kurtuldum ataklarda
Canım ataklar kendi kendine geçmeyecek gibi olduğunda 1 ya da 2 gün hafifleyene kadar içiyorum. Yani şimdiye kadar toplamda 5 6 hap içmiş oldum hamilelik boyunca Doktoruma durumu anlatınca içebilirsin dedi ama ben yine de birkaç akşamdan fazla içmiyorumCnm hamileyken içiyormusun ilaç çok geçmiş olsun cnm. Doğumdan sonra ilaç süte geçiyormu ki bnde senin gibiyim artık balgam söküyorum hamileliğimi tadını çıkaramıyorum
Cnm bn hamileliğimin 2.5 ayından itibaren içiyorum astım ilacı bnm bu hapsuruklarım astıma çevirdiCanım ataklar kendi kendine geçmeyecek gibi olduğunda 1 ya da 2 gün hafifleyene kadar içiyorum. Yani şimdiye kadar toplamda 5 6 hap içmiş oldum hamilelik boyunca Doktoruma durumu anlatınca içebilirsin dedi ama ben yine de birkaç akşamdan fazla içmiyorum