Allerjisi olup hamile olan var mı?

minigimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
414
394
Merhaba arkadaslar..
2 yıllık evliyim.
Allerjim var ve her gün sikayetleri onlemesi icin ilac kullaniyorum. Burun ici ameliyata kadar ilerleyen bi illet.1 kere oldum yine tekrarladi.Haprusuk burun akintisi kasinti vs.
Yakin zamanda bebek dusunuyoruz. Doktor a hamile kaldigim zaman hangi ilaci kullanabilecegimi sordum. Sadece bi burun spreyi adi verdi. Ne kadar isime yarar bilmiyorum hapsurdukca etkisi sifirlaniyormus.
Aranizda ayni sorunu yasayip hamile olanlarin fikrine ihtiyacim var. Siz bi ilac kullanabildiniz mi ?

Merhaba arkadaslar..
2 yıllık evliyim.
Allerjim var ve her gün sikayetleri onlemesi icin ilac kullaniyorum. Burun ici ameliyata kadar ilerleyen bi illet.1 kere oldum yine tekrarladi.Haprusuk burun akintisi kasinti vs.
Yakin zamanda bebek dusunuyoruz. Doktor a hamile kaldigim zaman hangi ilaci kullanabilecegimi sordum. Sadece bi burun spreyi adi verdi. Ne kadar isime yarar bilmiyorum hapsurdukca etkisi sifirlaniyormus.
Aranizda ayni sorunu yasayip hamile olanlarin fikrine ihtiyacim var. Siz bi ilac kullanabildiniz mi ?
Polen ve ilaç alerjım var ve gebeyım..

Bn de hamileyim cnm ilaç kullanıyorum sürekli burun tıkanıklığı hapsuruk bnm kisi astıma çevirdi

Canim benim de ablam var alerjik rinit kendisi...
Gogusteki doktor alerji ilacini yazmis ama kadin dogum doktoru cok zorlanirsan arda bir kullan demis...19 haftalik hamile...
Cok gecmis olsun♡

Bn de hamileyim cnm ilaç kullanıyorum sürekli burun tıkanıklığı hapsuruk bnm kisi astıma çevirdi
Benimde alerjik rinit ve alerjik astim :KK43:
Burda ilac ismi yasakmi ? Hamileyken kullanilan bi ilac olmasina cok sevindim suan. Cunku ben aksam ilacimi icmmesem ertesi gune kalmadan burnum akiyor hic durmadan yataklik hasta moduna giriyorum agir baya :KK43: o yuzden ilacsiz bi donem kabus olur benim icinde

Canim benim de ablam var alerjik rinit kendisi...
Gogusteki doktor alerji ilacini yazmis ama kadin dogum doktoru cok zorlanirsan arda bir kullan demis...19 haftalik hamile...
Cok gecmis olsun♡
Tebrik ederim canim Allah anali babali buyutsun :)
Insallah kolay gecer hamilelik donemi. Bazilarinda alerji siddetleniyormus bazilarinda azaliyormus hamileyken. Bende kulak burun bogaz doktoruna sormustum. Sadece sprey soylemisti birde kadin dogum uzmanina sorayim orta yolu bulayim bende :/

Benimde alerjik rinit ve alerjik astim :KK43:
Burda ilac ismi yasakmi ? Hamileyken kullanilan bi ilac olmasina cok sevindim suan. Cunku ben aksam ilacimi icmmesem ertesi gune kalmadan burnum akiyor hic durmadan yataklik hasta moduna giriyorum agir baya :KK43: o yuzden ilacsiz bi donem kabus olur benim icinde
Cnm okurken kendimi gördüm bnde oyleyim astım için miflonide kullanıyorum sen ne kullanıyorsun doktor astım ilaçları kana geçmiyor çok az miktarda geçiyormuş direk çizeri gidiyormuş bn gebeliğim in başından itibaren kullanıyorum burun spreyi hangi ilacı dedi bnm ki ile aynı mı

Cnm okurken kendimi gördüm bnde oyleyim astım için miflonide kullanıyorum sen ne kullanıyorsun doktor astım ilaçları kana geçmiyor çok az miktarda geçiyormuş direk çizeri gidiyormuş bn gebeliğim in başından itibaren kullanıyorum burun spreyi hangi ilacı dedi bnm ki ile aynı mı ilacın ismini unuttum

Ev tozu polen çime alerjim var yeni doğum yaptim 2 ay oldu.
Biraz zorlandım yaza denk gelmişti son zamanlarim.
Yazın daha kötüyüm kışın rahatım.
Burnum hep dolu hapsuruk burun Kasintisi göz yasarmasi hepsi var allah yardimicimiz olsun

Cnm okurken kendimi gördüm bnde oyleyim astım için miflonide kullanıyorum sen ne kullanıyorsun doktor astım ilaçları kana geçmiyor çok az miktarda geçiyormuş direk çizeri gidiyormuş bn gebeliğim in başından itibaren kullanıyorum burun spreyi hangi ilacı dedi bnm ki ile aynı mı
Hic gecmeyen bir hastalik olmasi beni cok uzuyor :KK43: sanada cok gecmis olsun canim
Ben suan Ventofor Combi kullaniyorum astim icin. Alerjim icinde her gece Levmont hap kullaniyorum. 90 lik paketlerden aliyorum 3 ay kafa rahat.
Hamilikte kullanmam icin doktor No -Al isminde bi sprey onerdi. Sgk karsilamiyormus 20 tl ucreti ufacik bisey.
Ben onu 2 gunde bitiririm :))

Ev tozu polen çime alerjim var yeni doğum yaptim 2 ay oldu.
Biraz zorlandım yaza denk gelmişti son zamanlarim.
Yazın daha kötüyüm kışın rahatım.
Burnum hep dolu hapsuruk burun Kasintisi göz yasarmasi hepsi var allah yardimicimiz olsun
Iskence resmen iste ama Allah 'tan geliyor katlaniyoruz bi sekilde :KK43:
Ben 20 yasimda flndim sanirim girdigim bi isyerinden sonra bu illet basladi ve durmadi. Koltuk imalatcisiydi ortam tozundan agir cila kokusundan sonra ortaya cikti birden.o gun bugundur hem burnumdan cekiyorum hem astim.
Benim yil boyu siddetli. Her Allahin gunu. Keske mevsimsel olsaydi az bi huzur buldugum aylar olsaydi :KK43:

Bebeginize Allah tan hayirli bir omur ve bol saglik diliyorum gozunuz aydin Allah bagislasin :)

Bizde bi kac ay sonra dusunuyoruz ilk cocuk olcak nasipse. Endisem bu rahatsizligim sadece

Merhaba arkadaslar..
2 yıllık evliyim.
Benimde senin gibi her turlu toza karsi alerjim var yani Allerjik Rinit var bende 5.ayimdayim cok rahatsiz oldum doktoruma sordum Z.......c isimli ilaci verdi .Eger ilac ismi yazmak yasak degilse ismini verebilirim.Hafif bir ilac sikayetin azalana kadar kullanabilirsin dedi doktor.Internetten arastirdigimda da cogu doktor bu ilaci vermis ama isin kotu yani benim alerjim cok ileri oldugu icin hafif gecirdi bir gum icmesem bogaz ve kulak kasintisi devam ediyor.

C
Ben 20 yasimda flndim sanirim girdigim bi isyerinden sonra bu illet basladi ve durmadi. Koltuk imalatcisiydi ortam tozundan agir cila kokusundan sonra ortaya cikti birden.o gun bugundur hem burnumdan cekiyorum hem astim.
Benim yil boyu siddetli. Her Allahin gunu. Keske mevsimsel olsaydi az bi huzur buldugum aylar olsaydi :KK43:

Bebeginize Allah tan hayirli bir omur ve bol saglik diliyorum gozunuz aydin Allah bagislasin :)

Bizde bi kac ay sonra dusunuyoruz ilk cocuk olcak nasipse. Endisem bu rahatsizligim sadece
Cnm hayırlısı ile alırız kucağımıza hiç korkma hamile kalmak için Bn çok zorlanıyorum astım ve alerji yüzünden ilaçlar iyi geliyor şükür doktor bebeğine birşey olmaz dedi biraz biz çekiyoruz o kadar cnm. Bnmde bu sene çıktı bu illet hayatımdan bezdirdi

Amin canım allah razı olsun hiç korkma ben çok tanıyorum astimli olup hamile olan sağlıkla dogan çocuklar.
spreyi hamileyken De kullaniyorlardi.
Inşallah rabbim sizede nasip eder evlat bambaşka :)
Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Amin canım allah razı olsun hiç korkma ben çok tanıyorum astimli olup hamile olan sağlıkla dogan çocuklar.
spreyi hamileyken De kullaniyorlardi.
Inşallah rabbim sizede nasip eder evlat bambaşka :)
Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Bu illetten nasıl kurtulacağız cnm. Bn çok sıkıldım sende hamile misin cnm

Bu illetten nasıl kurtulacağız cnm. Bn çok sıkıldım sende hamile misin cnm

Ahh ahh canım bir zamanlar aşısı vardı doktor yaptir kotulesmis demişti ilaçlar fayda etmiyordu.
ama ben hamilelik düşündüğüm için yaptirmamistim 80 tl 6 ay süre ile ama kesin diyebilirim yengem yaptırmış ve kurtulmustu.
ben doğum yaptim 2 ay oldu canım :)

Ahh ahh canım bir zamanlar aşısı vardı doktor yaptir kotulesmis demişti ilaçlar fayda etmiyordu.
ama ben hamilelik düşündüğüm için yaptirmamistim 80 tl 6 ay süre ile ama kesin diyebilirim yengem yaptırmış ve kurtulmustu.
ben doğum yaptim 2 ay oldu canım :)
Canım sağlıkla büyüt bebeğini o iğneden doktorum bahsetmişti ama senin yaşın genç vurmak demişti cnö

X