sağlık ocağına gittim başka ilçeye özel hastaneye gittim ama bana mı denk geliyor bilmiyorum doktorlar birşey söylemiyor ki alerji ilacı verip gönderdiler ama ilaç alırken de çıktı. Ne yapacağımı bilemedim, belki aynı durumu yaşayan biri vardır diye sordum. Sonuçta birçok şeyi doktorlardan değil kk dan öğreniyoruz. Allahım düşürmesin ellerine, hasta olan herkese de sabır ve şifa versin.
sağlık ocağına gittim başka ilçeye özel hastaneye gittim ama bana mı denk geliyor bilmiyorum doktorlar birşey söylemiyor ki alerji ilacı verip gönderdiler ama ilaç alırken de çıktı. Ne yapacağımı bilemedim, belki aynı durumu yaşayan biri vardır diye sordum. Sonuçta birçok şeyi doktorlardan değil kk dan öğreniyoruz. Allahım düşürmesin ellerine, hasta olan herkese de sabır ve şifa versin.
AMIN AMINcanim anladim seni ama nerden bileceksinki ayni durummu burdan biiri sana su filan ilaci kullan dese belki o ilac ona faydali ama sana faydali olmayacak...doktorlarin verdigi ilaca devam ettinmi belki bi fayda saglar...bide aklima pire geldi acaba pire girmis olmasin vucuduna :26:
benimde böyle bi sıkıntım var
kolumda falan çıktığında simetrik çıkıyo başlamadan öncede çıktığındada acayip kaşınıyo
alerjik bi durum
biyerden böcek ısırdığı zaman sadece böceğin ısırdığı yerden değil biçok yerden aynı böcek ısırmış gibi şeyler çıkıyo
günlerce geçmiyo çok can yakıcı bi kaşıntı yapıyo
haklısın canım tabi ki de biri şunu kullan dese kullanamam da ne bileyim yazayım rahatlıyayım dedim, pire de geldi aklıma araştırdım ama. Sağol cevap verdiğin için canım belki bu basit bişey ama Rabbim dert verip derman aratmasın.
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah, bende daha önce olmazdı ondan korktum. Rabbim başka dert vermesin ne diyelim.
AMIN CANIM AMINNben senin iyiligin icin soyledim :) rahatladinmii barii sende sagol...
ama belkide bir bilen cikar bilemiyorum...belki piredir...ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH...AMIN