Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar benim annem yıllardır alerjiden çok çekiyor ama ne olduğu tam bilinemiyor şimdi yeni bir cihaz çıkmış fototerapi uygulanıyormuş ona başladı ama bu sefer daha başka şikayetleri başladı acaba bu tedaviyi gören var mı?
merhabalar benim annem yıllardır alerjiden çok çekiyor ama ne olduğu tam bilinemiyor şimdi yeni bir cihaz çıkmış fototerapi uygulanıyormuş ona başladı ama bu sefer daha başka şikayetleri başladı acaba bu tedaviyi gören var mı?
merhaba. bende alerjik rinit var ve doktorum fototerapi önerdi ama tedavi hakkında pek bişey bulamadım etkililiği konusunda. anneniz yaptırmış sanırım sonuç alabildiniz mi? bi zararı oldu mu? doktorum olmaz dedi ama çok yaygın olmadığı için tereddüt ettim. bir de yüksek bi rakam istedi o yüzden etkili bir yöntem değilse boşu boşuna yaptırmak istemiyorum. teşekkür ederim şimdiden =) çok geçmiş olsun.