- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
merhabalar arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi bu topicte zamanında benimde birçok kez yaptığım gibi allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar eden birçok arkadaşımı görünce yazmadan duramadım.ben bir sağlık ocağında laborant olarak çalışıyorum ve hergün birçok kez gebelik testi bakıyordum hastalara.ve her pozitif sonçta allahım banada birgün bu çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar ediyordum.tabiki niyetim sağlıklı bir bebek sahibi olmak için dua etmekti ama insanın ağzından sadece çift çizgi çıkıyor öncelikle.hatta şu çift çizgiyi göreyim kırbeşler okutacağım diye adaklar adamıştım.neyse sonuçta tedavim oldu ve ben transferden 9 gün sonra çift çizgiyi gördüm.ve şuanda elimde 10 tane çift çizgili test sonucu var.ama malesef bebeğim yanlış yere yerleşmiş ve bir hafta önce sol tüpümle birlikte bebeğimide benden aldılar.ben evde ameliyat olmuş yatarken annem kendi evinde adağımı gerçekleştiriyor şimdi.biliyorum ne benim nede sizlerin niyetiniz sadece bu çizgileri görmek değildi ama yüce allahım bazende böyle insanın ağzından çıkanı kabul ediyor.allahtan sağlıklı evlatlar dileyin arkadaşlar sonra elinizde benim gibi birsürü çift çizgili sonuçlarla ortada kalmamak için.....
arkadaşlar ben tam 12 yıılık evliyim hep bir evlat hasretiyle yandım ama hiç bir zaman ne birgün isyan ettim ne ALLAHIN gücüne gidecek birşey dedim hep duamda ALLAHIM hayırlıysa olsun deyilse olmasın eli ayağı düzgün günahmı bilmiyom ama hep bir kız istedim benim hayalimde hep kız var inşanlah birgün bende anne olurum.hayırlısıyla birbirimize bol bol dua edelim olurmu. birde size birşey anlatmak istyorum benim dedem ve ebem çok zenginmiş köyün en zengini diyebilirim bunların beş tane kızları olmuş erkek çocukları olmamış birgün ebem ellerini açmış ve ALLAHIM bana bir erkek çocuk ver tek hayırsız olsun demiş duası kabul olmuş bir erkek çocuğu olmuş yani dayım onları ekmeğe muhtaç etti o zenginlik bir anda uçtu giti başınızı ağrıttım size anlatmak istediğim ne isterseniz hayırlısını isteyin ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.....
allahtan herşeyin hayrlısını dileyelim arkadaşlar
bende evlat istiyorum ama allahtan isterken ''allahım dileyen tüm kullarına ve bana hayırlı evlatlar ver eli ayağı düzgün aklı selim sana layık kul habibine layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz vatanına milletine bağlı sağlıklı ömürlü evlatlar ver'' diye dua ediyorum
ve hayr diliyorum inşallah rabbim evlatlarımızı kucaklarımıza verip onlarla bizleri sınamasın onların acısını yaşatmasın
ve keşge doğurmasaydım dedittirmesin allahım büyük konuşmayı nasip etmesin
hakkımızda hayrları hayr eylesin şerleri def eylesin amin
sadece paylaşmak istedim
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN.bu aralar o kadar çok gördümki allahım bizede şu çift çizgiyi göster diye dua edeni bu topiclerde.o yüzden başıma gelenleri paylaşmak istedim sizlerle.
lansorcum, ben özellikle hayırlısını dilemek gerek diyen arkadaşlara tamemen katılıyorum ha arkadaşın anlattığı gibi bana ne olursa olsun erkek evlat ver demek ne kadar yanlışsa, ne olursa olsun bana çift çizgi göster demek de yanlış ama sen elbette bütün kötü olasılıklara rağmen bunu dilemedin ki, böyle dua etmedin ki. sen çift çizgiyi görmeyi bana nasib et dediğinde allah senin kalbinden geçeni bilmiyor mu? o yüzden böyle söyledim diye suçlama ve üzme lütfen kendini.
ben 9 yıllık evliyim. ilk yedi yıl istemedik. son iki yıldır bu uğraşın içindeyiz. ama çocuk istemediğimiz yıllarda bile hep allahım bana hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasib et dedim. bu tedavilere girdiğimden beri de ayrıca " allahım sen hayırla güzellikle çocuk yetiştirebilecek isteyen her kuluna çocuk nasib et" dedim. işte insan yaşadıkça bazı şeyleri dünyaya bakışı nasıl da değişiyor değil mi? inşallah dualarım kabul olur.
merhabalar arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi bu topicte zamanında benimde birçok kez yaptığım gibi allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar eden birçok arkadaşımı görünce yazmadan duramadım.ben bir sağlık ocağında laborant olarak çalışıyorum ve hergün birçok kez gebelik testi bakıyordum hastalara.ve her pozitif sonçta allahım banada birgün bu çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar ediyordum.tabiki niyetim sağlıklı bir bebek sahibi olmak için dua etmekti ama insanın ağzından sadece çift çizgi çıkıyor öncelikle.hatta şu çift çizgiyi göreyim kırbeşler okutacağım diye adaklar adamıştım.neyse sonuçta tedavim oldu ve ben transferden 9 gün sonra çift çizgiyi gördüm.ve şuanda elimde 10 tane çift çizgili test sonucu var.ama malesef bebeğim yanlış yere yerleşmiş ve bir hafta önce sol tüpümle birlikte bebeğimide benden aldılar.ben evde ameliyat olmuş yatarken annem kendi evinde adağımı gerçekleştiriyor şimdi.biliyorum ne benim nede sizlerin niyetiniz sadece bu çizgileri görmek değildi ama yüce allahım bazende böyle insanın ağzından çıkanı kabul ediyor.allahtan sağlıklı evlatlar dileyin arkadaşlar sonra elinizde benim gibi birsürü çift çizgili sonuçlarla ortada kalmamak için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?