Allahtan çift çizgiyi görmeyi dileyenlere....

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
merhabalar arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi bu topicte zamanında benimde birçok kez yaptığım gibi allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar eden birçok arkadaşımı görünce yazmadan duramadım.ben bir sağlık ocağında laborant olarak çalışıyorum ve hergün birçok kez gebelik testi bakıyordum hastalara.ve her pozitif sonçta allahım banada birgün bu çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar ediyordum.tabiki niyetim sağlıklı bir bebek sahibi olmak için dua etmekti ama insanın ağzından sadece çift çizgi çıkıyor öncelikle.hatta şu çift çizgiyi göreyim kırbeşler okutacağım diye adaklar adamıştım.neyse sonuçta tedavim oldu ve ben transferden 9 gün sonra çift çizgiyi gördüm.ve şuanda elimde 10 tane çift çizgili test sonucu var.ama malesef bebeğim yanlış yere yerleşmiş ve bir hafta önce sol tüpümle birlikte bebeğimide benden aldılar.ben evde ameliyat olmuş yatarken annem kendi evinde adağımı gerçekleştiriyor şimdi.biliyorum ne benim nede sizlerin niyetiniz sadece bu çizgileri görmek değildi ama yüce allahım bazende böyle insanın ağzından çıkanı kabul ediyor.allahtan sağlıklı evlatlar dileyin arkadaşlar sonra elinizde benim gibi birsürü çift çizgili sonuçlarla ortada kalmamak için.....

Canımmmmm ne diyeceğimi bilmiyorum çok haklısın insan ağzından çıkana dikkat etmeli Rabbimizden dilerken isterken neyi nasıl istediğimize çok dikkat etmeliyiz. inşallahh yüce Yaradan en kısa zamanda sanada anne lik duygusunu yaşatsın. Rabbim yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşallahhh

canım benim ya...yazdıklarını okurken içim parçalandı.......Allah hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın...Yaradanım sağlıklı sıhhatli bebişler versin kucaklarımıza....
çok çok geçmiş olsun sanada...inşallah Allahım sana da gönlünün muradını tez zamanda verecektir....

çok çok geçmiş olsun Rabbim sabrını versin ve bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin sana da banada isteyen herkese inşallah

canım çok haklısın bi arkda bebeğim olsun diyordu hep en sonunda oldu 1 ay yaşadıktan sonra öldü dediki aman allahım nedne uzun ömürlüsünü istemedim dedi şimdi bi tane daha oğlu oldu maşallah çok sağlıklı bende hep diyorum allahım banada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip et diye ,
sizede çok gecmiş olsun canım çok üzücü allah bir daha yaşatmasın

evet arkadasim allahtan eksik ve yarim duada bulunmamak gerek
herseyin en iyisini ve en hayirlisini istemek gerek
bi soz vardirya padisahtan kuru ekmek istenirmi diye
cok dogru.
bide bi olay duymustum onuda anlatmadan gecemiycem
kadinin birisi bi duada bulunuyo ve diyoki allahim benimde bebegim su resimdeki bebegin aynisi gibi olsun diye ve duasi kabul oluyo bebek tipki ona benziyo ama cocuk ne konusabiliyo ne duyabiliyo.

Allah koruusun Cenab-ı Allah hepimize hepimize gönlümüzdekini versin hamile kalıp doğum yapmayı evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. aminn.hep diyroum 2 tane olsun ikizim olsun annemde diyor 1 tane olsun bende hayır diyorum iki tane istiyorum

arkadaşlar ben tam 12 yıılık evliyim hep bir evlat hasretiyle yandım ama hiç bir zaman ne birgün isyan ettim ne ALLAHIN gücüne gidecek birşey dedim hep duamda ALLAHIM hayırlıysa olsun deyilse olmasın eli ayağı düzgün günahmı bilmiyom ama hep bir kız istedim benim hayalimde hep kız var inşanlah birgün bende anne olurum.hayırlısıyla birbirimize bol bol dua edelim olurmu. birde size birşey anlatmak istyorum benim dedem ve ebem çok zenginmiş köyün en zengini diyebilirim bunların beş tane kızları olmuş erkek çocukları olmamış birgün ebem ellerini açmış ve ALLAHIM bana bir erkek çocuk ver tek hayırsız olsun demiş duası kabul olmuş bir erkek çocuğu olmuş yani dayım onları ekmeğe muhtaç etti o zenginlik bir anda uçtu giti başınızı ağrıttım size anlatmak istediğim ne isterseniz hayırlısını isteyin ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.....

canım bende şöylebir düşünüp dua ettiğimde hep allahtan hayırlısını istedim. sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlat diledim hep.ama bazı şeyler insanın ağzından öylesine çıkıveriyor.onlarada dikkatı çekmek istedim. inşallah ALLAH İSTEYEN HERKEZE GÖNLÜNDEKİNİ VERİR

geçmiş olsun söylediklerin çok doğru allah herkesin gönlüne göre versin

evet arkadaşım tamda başlığı görünce bende dedimki neye yarar çift çizgiyi görmek benimde iki defada onlarca çift çizgiyi gördüm ama ellerim bom boş bende allahtan hayırlısını isteyenlerdenim.
Sanada büyük geçmiş olsun hayırlısıyla allahım muradını versin

allahtan herşeyin hayrlısını dileyelim arkadaşlar
bende evlat istiyorum ama allahtan isterken ''allahım dileyen tüm kullarına ve bana hayırlı evlatlar ver eli ayağı düzgün aklı selim sana layık kul habibine layık ümmet olarak yetiştirebileceğimiz vatanına milletine bağlı sağlıklı ömürlü evlatlar ver'' diye dua ediyorum
ve hayr diliyorum inşallah rabbim evlatlarımızı kucaklarımıza verip onlarla bizleri sınamasın onların acısını yaşatmasın
ve keşge doğurmasaydım dedittirmesin allahım büyük konuşmayı nasip etmesin
hakkımızda hayrları hayr eylesin şerleri def eylesin amin
sadece paylaşmak istedim

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN.bu aralar o kadar çok gördümki allahım bizede şu çift çizgiyi göster diye dua edeni bu topiclerde.o yüzden başıma gelenleri paylaşmak istedim sizlerle.

biliyorum hayatım ama ben hayatımda 2 kere büyük konuştum cahildim o zaman ikiside başıma gelince annemin halası beni uyardı laf ağzın dan çıkmadan biraz çiğne bak başına geliyor diye daha 22 yaşındaydım o günden beri allahtan sadece hakkımda hayrlısını diliyorum ve asla şu olsun böyle olsun diye kesin konuşmuyorum
çokda iyi ettin konuyu açmakla gerçektende içimizde yaşı küçük arkadaşlarımız var ve onlara örnek olması açısından iyi oldu ellerine sağlık

lansorcum, ben özellikle hayırlısını dilemek gerek diyen arkadaşlara tamemen katılıyorum ha arkadaşın anlattığı gibi bana ne olursa olsun erkek evlat ver demek ne kadar yanlışsa, ne olursa olsun bana çift çizgi göster demek de yanlış ama sen elbette bütün kötü olasılıklara rağmen bunu dilemedin ki, böyle dua etmedin ki. sen çift çizgiyi görmeyi bana nasib et dediğinde allah senin kalbinden geçeni bilmiyor mu? o yüzden böyle söyledim diye suçlama ve üzme lütfen kendini.

ben 9 yıllık evliyim. ilk yedi yıl istemedik. son iki yıldır bu uğraşın içindeyiz. ama çocuk istemediğimiz yıllarda bile hep allahım bana hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasib et dedim. bu tedavilere girdiğimden beri de ayrıca " allahım sen hayırla güzellikle çocuk yetiştirebilecek isteyen her kuluna çocuk nasib et" dedim. işte insan yaşadıkça bazı şeyleri dünyaya bakışı nasıl da değişiyor değil mi? inşallah dualarım kabul olur.

canım gerçekten üzüldüm,içim buruldu allah kimseye bu burukluğu yaşatmasın. bundan sonra inşallah sağlıklı sıhatli bebişlerin olur. bende bazen dua ederken acaba yanlışmı ediyorum diyorum. dün gece evlendiklerini görmeyi,anne anne,babaanne olmayı da diledim.sonra kendi kendime yuh uçtum dedim.Ama dilemek gerekiyormuş

canımmmmmmm. çok sağol tatlım yaaaa.tabikide yanlızca çift çizgi için dua etmedim hep hayırlısını diledim ama bazen özelliklede hamilelikleri pozif çıkıp hiçte mutlu olmayanları napalım doğuracağız artık mecbur diyenleri görünce derdim böyle.sonra bu ameliyattan sonra topiclerde böyle dualar edenleri görünce yazmadan duramadım işte.

canım çok doğru söylüyosun hayırlısıyla bi dahaki sefere bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla ve sağlıkla canım..eksik dua etmemek lazım büyük konuşmamak lazım evet çok önemli bir konuya değinmişsin teşekkürler canım..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…