- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
merhabalar arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi bu topicte zamanında benimde birçok kez yaptığım gibi allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar eden birçok arkadaşımı görünce yazmadan duramadım.ben bir sağlık ocağında laborant olarak çalışıyorum ve hergün birçok kez gebelik testi bakıyordum hastalara.ve her pozitif sonçta allahım banada birgün bu çift çizgiyi görmeyi nasip et diye dualar ediyordum.tabiki niyetim sağlıklı bir bebek sahibi olmak için dua etmekti ama insanın ağzından sadece çift çizgi çıkıyor öncelikle.hatta şu çift çizgiyi göreyim kırbeşler okutacağım diye adaklar adamıştım.neyse sonuçta tedavim oldu ve ben transferden 9 gün sonra çift çizgiyi gördüm.ve şuanda elimde 10 tane çift çizgili test sonucu var.ama malesef bebeğim yanlış yere yerleşmiş ve bir hafta önce sol tüpümle birlikte bebeğimide benden aldılar.ben evde ameliyat olmuş yatarken annem kendi evinde adağımı gerçekleştiriyor şimdi.biliyorum ne benim nede sizlerin niyetiniz sadece bu çizgileri görmek değildi ama yüce allahım bazende böyle insanın ağzından çıkanı kabul ediyor.allahtan sağlıklı evlatlar dileyin arkadaşlar sonra elinizde benim gibi birsürü çift çizgili sonuçlarla ortada kalmamak için.....