• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'sız Müslümanlık

deniz_gunes

Hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
17.040
11.252
498
Diğer
Ömer Lütfi Mete nin bir kitabını okumaya başladım..

Henüz başlardayım..

Beni bu kitabı okumaya iten, tabii ki kitabın başlığı oldu ilk önce..

Ama herkesin ilk başta önyargı ile yaklaştığı gibi konusu ve anlatılmak istenen , tamamen tersi..

Yani Allah la iletişimde olmayan ve iki arada kalmış müslümanlığı anlatan bir kitap..

Hoşuma gitti diyebilirim, dediğim gibi başlardayım ama tavsiye edebilirim..

Belki aramızda okuyanlar vardır?..

a.s.ben de duymamıştım.ama en kısa zamanda okuyacağım.

bende sizlere harun yahyanın tüm kitaplarını tavsiye ederim arkadaşlar.(dinsizliğin dini ile mücadele)(şeytanın sinsi bir oyunu insanlara tapınma dini)(kuranda dua)(gözardı edilen kuan hükümleri)(allah için yaşamak)(herşeyde hayır görmek)(allah korkusu)(kolaylık dini islam)ve dahası....halit ertuğrul'un kitaplarınıda tavsiye ederim.

oyy okudum ve uzun süre mahvetti bu kitap beni. yeni yeni kendime geliyorum. çok acaip tezleri var ömer lütfi mete'nin, yani nasmış gibi konuştuğu ve aklımı bulandıran. ben asıl oralara takılmıştım. uzun bir araştırma safhasına sokmuştu beni. dediğim gibi anca kendime geliyorum. laf olsun diye yaşadığımız müslümanlığın aslında ne olduğunu, niçin olduğunu fena çarparak hatırlatıyor. bilmem başka okuyan var mıdır? incedir ama bana dili ağır geldi çok ağır okumuştum 1 ayımı almıştı.

Back