Allah'm bizi ayrma.

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
40
Almanya
ŞenizCanim askimi cok seviyorum o beim herseyim bana hayati dostlugu sevgiyi herseyi dürüstlügü ama herseyi o ögretti,herkesin sevdigi cok kiymetlidir benim sevdigimde bana cok kiymetli ve degerli,hic pisman olmayacagim asla vazgecmeyecegim bir tek o var,yüce rabbim herkezin gönlüne göre versin,,,,,

canim askim allahim seni tüm kötülüklerden korur insallaaahhh seni cok seviyorum

AMİN İnşallah rabbim ayırmasın sizi ne güzel yazmışsın canım sağlıklı huzurlu mutlu mesud hep sewdiğinle sewdiklerinle birlikte geçirirsin herşeyin hayırlısı senin için olsun inşallah rabbim ayırmasın sizi sewgiyle kal :asigim:opuyorumnanaktan

:lepi:aminnnnnnn insallah tüm kadinlar mutlu olur,bizim aslinda tek yapmamaiz gereken sey ALLAH a dua etmek hepimiz icin gerisi zaten gelir.....

ŞenizCanim askimi cok seviyorum o beim herseyim bana hayati dostlugu sevgiyi herseyi dürüstlügü ama herseyi o ögretti,herkesin sevdigi cok kiymetlidir benim sevdigimde bana cok kiymetli ve degerli,hic pisman olmayacagim asla vazgecmeyecegim bir tek o var,yüce rabbim herkezin gönlüne göre versin,,,,,

canim askim allahim seni tüm kötülüklerden korur insallaaahhh seni cok seviyorum

ayyy canım yaa.allah ayırmasın.sewdiğinle beraber hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsinn canım benimm.:Saruboceq:

:asigim::nazar::asigim:

amin canım inşallah bir ömür boyu mutlu olun....bende çok seviyorum kocamı aşığım hastayım ölüyorum bitiyorum ona..kurban olur yollarına ölürüm ben onun .... sınırsız anlatılmaz yaşanır bir sengi bu....allahım bizide bir ömür boyu hiç ayırmasın inşallah bizim gibi sevenleride herkeside

amiiiiiiiiiiiiin Allah sevenleri ayırmasın ayrılık acısı çok zorrr...

amin meleğim inşallah hiç kopmazsınız ayrılmazsınız aşkınla...allah nice senelere erdirmek nasip etsin beraberliğinizi...

herkeze tesekkür ederim yaaa amin demeniz yeterli allah hepnizden razi olsun herkezin gönlüne göre versin insallah seven ama gercekten sevenler ayrilmaz allahim onlara yardim et herkeze tekrar tesekkürler yaaaopuyorumnanaktan

Back