• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahını seven üzerime huzur atsın :(

Tam ayrıntı bilmiyorum canım bende kendi ilacım üzerine arastırırken bunları bulmustum
Kadınlar kulübü formda panik atak hamilelik yazılı bi sayfayı takip ediyorum orada selectra verilmiş birçok bayan var aslında en az zararsız ne bende bilmiyorum bence çocuğa streste çok zarar verir belki hamile kalmamı bile engelleyebilir aslında hap kullanmak stresten çok daha faydalıdır

Kadınlar kulübü formda panik atak hamilelik yazılı bi sayfayı takip ediyorum orada selectra verilmiş birçok bayan var aslında en az zararsız ne bende bilmiyorum bence çocuğa streste çok zarar verir belki hamile kalmamı bile engelleyebilir aslında hap kullanmak stresten çok daha faydalıdır
Evet canım öncelik anne sağlığı streste bebeği ve gebeliği önlüyor

canım seni çok iyi anlıyorum bende zor zmlar geçiriryorum bu anksiyetem yüzünden bebeği hep erteledim sen sakın erteleme 34 yaşıma gireceğim keşke daha önce anne olsaydım diyorum benm başka hastalıklarımda var bulunamayan ve bunlarda beni depresyona sokuyor bende çocuk denemesine yeni başladım okadr zor bir hastalık ki bu illet nasıl bu hale geldim bilmiyorum kafa uyuşmalarım olduğu için ilaç içiyordum sonra 2 sene rahatlıyordum ama artık gitmiyor ne yapsam gitmiyor bende bıraktım ilacı çocuk deniyorum ama daha ilk ay böyleysem sonrasını düşünemiyorum sadece Allaha dua ediyorum benim dilimden sağlık düşmüyor hep sağlık istiyorum ve mucizemi bekliyorum diyorumki bebeğim bana sağlık getirsin Allahım nolur kafa uyuşmalarım gitsin sağlıklı 9 ay geçireyim bebeğimle beraber .... Sağlıklı insanlara imrenerek bakıyorum bebebk işini düşünmesem hadi ilaçla yaşayımda bebek meselesi beni çıkmaza sürüklüyor.İnan bende çok yorgunum..
Cok cok gecmis olsun....kafa uyusmasi tam olatak nasil oluyir sizdee

Arkadaşlar merhaba👋
Ben burada çok fazla konu açtım... Bunlar ya anksiyete ile ilgiliydi ya da gebelik...
Son zamanlar da anksiyete mi göz ardı edip bir kaç tecrübe ve doktor tavsiyesine güvenerek çocuk sahibi olmak için heveslendim. Aslında çok uzun zamandır istediğim bir şeye adım attım... Son 1 senedir tabi anksiyete ataklarımın zaman zaman böldüğü bir çocuk çalışması içindeyiz aslında... Şu son zamanlarda yol alıyoruz derken işte bugünler de tekrar içimde huzursuzluk yaşamaya nefes almakta zorlanmaya darlanmaya başladım... Tekrar ara vermekten zor günler yaşamaktan çok korkuyorum... Hep başa dönüyorum çok yorgunum... Nefes açlığı sürekli esnemek aldığın nefesin yetersiz gelmesi ve bir türlü geçmemesi ilaç kullanmama rağmen tekrarlıyor olabilmesi... Allahım düşman başına vermesin... Hamilelikte bunu tecrübe eden arkadaşlarım lütfen biraz umut verin... Verin ki içime su serpilsin... Bu hastalığın hayatına girdiği herkese rabbim yardımcı olsun 🙏🙏
Güzel olumlu seyler düşünün. Komedi filmleri izleyin, kitap okuyun, en az yarım saat yürüyün, bol su tüketin... yapabiliyorsaniz yogaya gidin iyi gelecektir.

Canım allah yardımcın olsun inşallah allaha sığın evde hergun yüksek sesle bakara süresini aç özellikle huzursuzluk için diye yazdığında çıkıyor cam açık olsun çok iyi gelcek inşallah

Back