- Konu Sahibi aycaaaaaaa
slm arkadaşlar . okadaruzgun kırgın ve kızgınım kii.. bizim bi marketimiz vardı 1.5 sene önce eşimin eniştesiyle (ablasının kocası)birlikte açtıkları bi market.. daha ilk aydan başladılar sorun çıkarmaya vee biz sanki orda o markete ortak deilde işçi gibi davrandılar bize eşimde hem işimiz bozulmasın hemde hem ailesi uzulmesin die hiç ses çıkarmadı hep sabrettik.. taakii bugune gelene kadar.. ve sonunda bize HIRSIZ damgası vurdu duşunun bize hırsız dediler inanılır gibi deil yaa.. ben,eşim ve oğlum ustumuze başımıza doğru duzgun bişe almıoz paramıza göre kendimizi ayarlıoz ve araba alıcaktık.. ama o arabayı alabilmek için annemin yaptığı bileziğimi bile bozdum ve pazara gitmediğim zamanlar olduu yeterki para koyalım kenara die.. meğerse onlar bi ordan çalıp öle alıomuşuk arabayı öle söluolarr.. ne kadar ayıp bişe yaa insan 10 kat yabancısına atmaz bu iftirayı.. hadi eniştesi söledi ablası nasıl söler eşime böle bişe yaa.. hala aklım almıo valla.. inanın eşim gelip bugun bunları anlattığında ağzımda koskocaman bi yara çıktı .. sıkıntıdan.. bizde marketi ona devrettikk.. ama hakkımı helal etmıorumm .. eşim ve ben akşamdan beri ruh gibiyiz.. Allahından bulsunn. hele o gerizekalı ablası ona okadar şey sölemek isterdim ama en iğrenç kelimeler bile onun yanında temiz kalırr .. bi insan kardeşi hakkında böle bişe duşunebilirmi soruyorum sizee.. para için kardeşine hırsız dermii inanılır gibi deil.. :çok üzgünüm: eşim çok uzuldu ve hatta ağladı.. işsizimde artık dedi bana.. bende uzulmesin die ona şu notu yazdımm;
evt sen bugun işsiz kaldın ama önemli deil canı ben senin hala karınım zaten evlenirken iyi gunde kötu gunde demedikmi...
yinede böle olmasını istemezdim çunku biz bu işe sahip olabilmek için neler yaptık ... ama hayırlısı olsun.. hiç bişey sen ve oğlumdan önemli deil zaten.. ayrıca bu belki 1-2 gun belki 1 ay bilemem ama sabahtan akşama kadar benim yanımda olacaksın bunu duşunuorum ve mutluyum aslında
tabiiki uzuldum hemde çok herkes iş ararken biz bi dengesiz yuzunden işimizden olduk.. ama onun o işte mutlu olabileceğini duşunme tatlımm.. sen zaten benim çok iyi bi kocam oldun..gerekirse ben çalışır ve bakarım size..
sende oğluşumuzla ilgilenirsin.. herşey bizim istediğimiz gibi 4-4luk gitmez ya elbette arada bizede çelme takacak hayat.. önemli olan taktığı çelmeler deil.. çelmelerin getirdiği sonuçlardır bunu unutma vee tabiikide kimin duşup kimin kalkacağı da belli olmaz.. umarım en kötu gunumz böle olurr.. ve hayat boyu hatta hayattan sonra ebediyette bile sennle olurum çunku sen bana bu dunyada kimsenin veremediği sevgiyi verdin ve beni çoook mutlu ettin seni çook seviorumm sen benim bitanecikk aşkımsın....
KARIN..

evt sen bugun işsiz kaldın ama önemli deil canı ben senin hala karınım zaten evlenirken iyi gunde kötu gunde demedikmi...
yinede böle olmasını istemezdim çunku biz bu işe sahip olabilmek için neler yaptık ... ama hayırlısı olsun.. hiç bişey sen ve oğlumdan önemli deil zaten.. ayrıca bu belki 1-2 gun belki 1 ay bilemem ama sabahtan akşama kadar benim yanımda olacaksın bunu duşunuorum ve mutluyum aslında
KARIN..