Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ahah benimkide derdi mafoldumben
Teşekkürler canım çok şükür iyiyz sen nasılsın :1hug:hoşbulduk canım nasılsınız keyifler yerindemikaydirigubbakcemile5
:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ahah benimkide derdi mafoldumben
maşallah canım seninki de pek hamaratmış kaydirigubbakcemile3
Efuli selam kuzummŞeniz
evlenmeden önce dıyodu 9 senedir 1 kere yıkadıgını gormedim:çok üzgünüm:derdi derken :uhm: artık demiyo mu??
artık bende yıkamıyorum cnm makıne sagholsunTeşekkürler canım çok şükür iyiyz sen nasılsın :1hug:
Oy kıyamam balıma ben gelip yıkarım birgün onun yerine üzülme sen :roflol:
Darısı Seninkinin Başına Tatlışım :kedi:
evlenmeden önce dıyodu 9 senedir 1 kere yıkadıgını gormedim:çok üzgünüm:
artık bende yıkamıyorum cnm makıne sagholsun
dur kuzum daha bir sene olmadı alalı daha once nerdeymışo zaman adam napsın canım belki makina almasaydınız yıkayacaktı zemuszemus
dur kuzum daha bir sene olmadı alalı daha once nerdeymış
anam evlenince bizim herüfte böyle kıvırmasın söylediklerini delikafadulden canını okurum vallah :mymeka:
iyiym bende canım bu arada kendimi tanıtayım adım ezgi alanyada yaşıyorum ve öğrenciyimdelikafadulden
bazen cooooook seviyorum esimi Şenizbazende bi kasik suda bogasim geliyokötükedihüsogunum gunume uymaz,mesela bugun seviyom,aslinda azcikta gicigim,hastaneden geldim daha aryip ne oldu ne bitti demedi,,eee bugunun aksamida var sorarim ben ona:mymeka:
alışık olmayan biri için gerçekten yaz ayları çok zor canım ama ben doğma büyüme buralı oldugum için alıştım artık
,
evet bizim en kötü kışımız çoğu yerin sonbarı kadarhihoyyyt
deren bende geldim
bir sürü çay simit kahve aldım sen neden alış veriş yapmadın
canım benim aldım hemde 2 tane valla inş puanlarım gitmez melekler korusunu sabırsızlıkla bekliyorum