Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ
valla canım doğum günümden daha çok o gelir mi acaba diye heyecanlıyım.çok zor gelmem dediği halde hala bekliyorum sanırım buna inanmak istemiyorum :çok üzgünüm: ama ne güzel olur ya hiç beklemediğim bi anda çıkıp gelse karşıma aşkım doğum günün kutlu olsun dese ayy bundan daha güzel bi doğum günü hediyesi mi olur :asigim:
amanınnnnnnnn canlarım meleklerimmmmm şaşkınlarımmmmmm Şeniz ben geldimmmmm loooooo
naparsınız sevdicelerimmmmm :teytey:
pempelimmmmm ne çakalsın sen,yazdım 4 kasımı ha opuyorumnanaktan ellerimde çiçekler ben gelicem o gün beğenirsen a.s. isterim sevdicen gelsin amma süpriz yapar belkim dur heeleeee canısım a.s sevgulunun geldiği gün doğum günün olsun be meleğimmmmmm a.s
aslımmmmmmmmm bal kaymağammmmm :asigim: naaptın looooo,arada görünür kaçar vaziyetlerde :roflol:
derenimden ses yok mafoldumben hazanım alyansı aldı kaçtı gitti mafoldumben
speedym gonzalezim benem ne o öle bea hihoyyyt işime aşığımmmm felan loooo zemuszemus bir yastikta kocayın kuzu sarmam benem Şeniz
heja hojgeldin canım :teytey: sefalar getirdin 18 kasımdaki nişanın için tebrik ediyommm canımmm seni a.s. Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
amanınnnnnnnn canlarım meleklerimmmmm şaşkınlarımmmmmm Şeniz ben geldimmmmm loooooo
naparsınız sevdicelerimmmmm :teytey:
pempelimmmmm ne çakalsın sen,yazdım 4 kasımı ha opuyorumnanaktan ellerimde çiçekler ben gelicem o gün beğenirsen a.s. isterim sevdicen gelsin amma süpriz yapar belkim dur heeleeee canısım a.s sevgulunun geldiği gün doğum günün olsun be meleğimmmmmm a.s
aslımmmmmmmmm bal kaymağammmmm :asigim: naaptın looooo,arada görünür kaçar vaziyetlerde :roflol:
derenimden ses yok mafoldumben hazanım alyansı aldı kaçtı gitti mafoldumben
speedym gonzalezim benem ne o öle bea hihoyyyt işime aşığımmmm felan loooo zemuszemus bir yastikta kocayın kuzu sarmam benem Şeniz
heja hojgeldin canım :teytey: sefalar getirdin 18 kasımdaki nişanın için tebrik ediyommm canımmm seni a.s. Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
yafrukuşum yaa ben hep burdayım aslında ama sayfayı açmak kapatmak cevap yazmak için en az 15-20 dk bekletiyo site sinir oldum ya kaç gündür böyle yavaşş... yoksam burdayım ben hep bidenem...faturalarımla boğuşuyorum sabahtan berii...dahada var bir sürü kesilecek.bitemedi halakaydirigubbakcemile3 sen ne edion minik kuşumm.. akşam eve gidincee kocanı görcek olmak nası bi duygu naniknanik heç bilmiyorumda o duyguuyu böhüü böhüüü mafoldumben
yafrukuşum yaa ben hep burdayım aslında ama sayfayı açmak kapatmak cevap yazmak için en az 15-20 dk bekletiyo site sinir oldum ya kaç gündür böyle yavaşş... yoksam burdayım ben hep bidenem...faturalarımla boğuşuyorum sabahtan berii...dahada var bir sürü kesilecek.bitemedi halakaydirigubbakcemile3 sen ne edion minik kuşumm.. akşam eve gidincee kocanı görcek olmak nası bi duygu naniknanik heç bilmiyorumda o duyguuyu böhüü böhüüü mafoldumben
arkamdan atlı gelir gibim çalışmamın tek sebebi ahanda bu bebekommmm gamyoncuiremsu akşama yanyana olabilmek için Şeniz kızarmayı pek sever bi yandan akşam yimeğini düşünürüm :asigim: onun en sevdiği şekilde,soslu felan yapcam karar verdim cokacimcoook gözleri gözlerime değdiği an olay biter meleğimmm ne varsa arkada kalır bitanemmm opuyorumnanaktan ama en kalpten vuran benem için ne biliyon mu şeker yerimseniben gece yarısı kolunu attığın an dibinde yanıbaşında ya sırnaşık şey bazı akşamlar toplantısı olir yada ist gider felan yanımda olmadığı zaman uyuyamıyoooom bebekom mirmirmirmir 2-3 gece bile olsa yok,uyku yok kaydirigubbakcemile2 o kadar alışıyosun ki balımmmmmmmm yerimseniben bi de dün dedi :icecream: kalktığında onun yerini kapıyomuşum o tarafa kıvrılıyomuşummm :kedi: su içip geliyommmm benim yastığımdasın dio :roflol: kokusunumu takip ediyom yastığında anlamiyom yavrimmmm kendimi :roflol:
ayyyyyy ya aşka getirdin beni kendin gibim bea :sm_cool: aşk böcüğümmmmmmmm benem :asigim: oyyyyyyyyy oy
aslımmmmmmmm ballı kaymağammmm sigara molası bilem vermedim ne kadar çok yaparsam yarına erken çıkarım ümidiyle boğuşuyommm senin gibi bende meleğimmmm -tatlicadiarzu- sana da kolay gelsin ekmek kadayıfımmmm benem a.s
arkamdan atlı gelir gibim çalışmamın tek sebebi ahanda bu bebekommmm gamyoncuiremsu akşama yanyana olabilmek için Şeniz kızarmayı pek sever bi yandan akşam yimeğini düşünürüm :asigim: onun en sevdiği şekilde,soslu felan yapcam karar verdim cokacimcoook gözleri gözlerime değdiği an olay biter meleğimmm ne varsa arkada kalır bitanemmm opuyorumnanaktan ama en kalpten vuran benem için ne biliyon mu şeker yerimseniben gece yarısı kolunu attığın an dibinde yanıbaşında ya sırnaşık şey bazı akşamlar toplantısı olir yada ist gider felan yanımda olmadığı zaman uyuyamıyoooom bebekom mirmirmirmir 2-3 gece bile olsa yok,uyku yok kaydirigubbakcemile2 o kadar alışıyosun ki balımmmmmmmm yerimseniben bi de dün dedi :icecream: kalktığında onun yerini kapıyomuşum o tarafa kıvrılıyomuşummm :kedi: su içip geliyommmm benim yastığımdasın dio :roflol: kokusunumu takip ediyom yastığında anlamiyom yavrimmmm kendimi :roflol:
ayyyyyy ya aşka getirdin beni kendin gibim bea :sm_cool: aşk böcüğümmmmmmmm benem :asigim: oyyyyyyyyy oy
*aslımmmmmmmm ballı kaymağammmm sigara molası bilem vermedim ne kadar çok yaparsam yarına erken çıkarım ümidiyle boğuşuyommm senin gibi bende meleğimmmm -tatlicadiarzu- sana da kolay gelsin ekmek kadayıfımmmm benem a.s
rabbim hep böyle devam ettirsin güzel yuvanızı... :Saruboceq: hep böyle aşka gel bitanemmm.. :Saruboceq: gözlerim doldu senin yazdıklarını okuyunca... bi gün bende onun koltuğunun altına kıvrılıp uyuyabilecekmiyim... koca göbişine sarılabilecekmiyimmm... :kedi: ufhhh 2011 gel artık!
enişte ne iş yapar datlum? istanbula gelirken senide getiriversin görem yaaa... :gitme:
eve geç gelecekse hırkası tşörtü felan alır giyerimmmm aslışımmmmmmm opuyorumnanaktan yokkene sankim yanımdaymış gibiiii :kedi: kokusunu hissetmek için :asigim: aynı evin içinde çok farklı kuzum beraberken farklı a.s her ikisininde güzelliği farklı kaydirigubbakcemile3 mesela bende ellerinde çiçekler anlaştığımız yerde beni beklemesini össsssledimmmm bebem yaaaaaa a.s
rabbim hep böyle devam ettirsin güzel yuvanızı... :Saruboceq: hep böyle aşka gel bitanemmm.. :Saruboceq: gözlerim doldu senin yazdıklarını okuyunca... bi gün bende onun koltuğunun altına kıvrılıp uyuyabilecekmiyim... koca göbişine sarılabilecekmiyimmm... :kedi: ufhhh 2011 gel artık!
enişte ne iş yapar datlum? istanbula gelirken senide getiriversin görem yaaa... :gitme:
kıymammmmm yavrimmmm sana ben :kedi: bene aşka getirten aşk doli kalbin be aslışımmmmm :asigim: inşallah o güzel günlerde gelecek meleğimmmmm Şeniz ilk tatlı heyecanlar başladı zemuszemus sevduceğun yanında olsin 2011 de gelir be gülümmmm :Saruboceq: hayırlısıyla inşallah kuzummmm (amin) :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
eve geç gelecekse hırkası tşörtü felan alır giyerimmmm aslışımmmmmmm opuyorumnanaktan yokkene sankim yanımdaymış gibiiii :kedi: kokusunu hissetmek için :asigim: aynı evin içinde çok farklı kuzum beraberken farklı a.s her ikisininde güzelliği farklı kaydirigubbakcemile3 mesela bende llerinde çiçekler anlaştığımız yerde beni beklemesini össsssledimmmm bebem yaaaaaa a.s
he walla hala işteyim kaymağımmmmm -tatlicadiarzu- pazartesiye yetiştirmem raporlar var kafamçokkarıştı yarında çalışcam ne kadar fazlasını yetiştirirsem yarın o ka erken çıkarımmm die didiniyomm Çok üzgünüm çoook gerçi burdan da ayrılamıyommm görüldüğü üzere hihoyyyt bağımlı yaptınız beni walla :roflol: