- 11 Haziran 2009
- 737
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım meleklerimmmmmm
msjlarınızın bendeki değerini kelimelerim anlatamaz
çok özelsiniz benim için
internette bir problem var sanırım
bgn öğleden sonra ofiste olmayacağım
yarın moralimde düzelmiş bir biçimde aranızda olacağım inşallah
sevgimle kalın bitanelerim
a.s.
kızlar ben bugün giremedim.hazancım hayırlı olsun tatlım.aslıcım senin de resimlerine baktım çok güzel mutluluklar ikinize de kızlaaarr opuyorumnanaktan darısı olmayanların başına kaydirigubbakcemile3
Saol pempişimmm, darısı sana meleğim benim opuyorumnanaktan
Canlarımmmmmmm ben deldimmm.
Gıymatlım ailesi ve eltilerim az önce gittiler.
Bu pazara söz :1shok:
Bu arada kıs istemeye de ekledim çiçeğimi, çikolatamı ve kendimi.
Ama malesef elbisemi çıkardığım için resmi boydan alamadım.
yavrular nerdesinz... artık topiğimizin eski neşesi yok yaww .. bu saatlerde her saniye birimiz mesaj yazardık mafoldumben
Canlarımmmmmmm ben deldimmm.
Gıymatlım ailesi ve eltilerim az önce gittiler.
Bu pazara söz :1shok:
Bu arada kıs istemeye de ekledim çiçeğimi, çikolatamı ve kendimi.
Ama malesef elbisemi çıkardığım için resmi boydan alamadım.
Katılıyorum herkezde bi durgunluk söz konusu sanırım CADIARZU
ben hala rahatsızım atamadım malesef hastalığı içmediğim antibiotikler kalmadı
iyi üşütmüşüm bu sefer :1ninca:
Gözün aydın canım sen yavaş yavaş hazırlıklara başla bencede kaydirigubbakcemile5
kıyafetini filan al bir kenara koy son günlere bırakma panik yaşarsın :1hug:
Bu arada günaydın aslıcımmmm :1rolleyes:
günaydın derencimmm...
canım geçmiş olsun hala mı mafoldumben bi doktora gitt yaaaa olmaz böyle...
dikkat et kendine ..!
evet herkes durgun bu aralar.. en kısa zamanda topiğimzin eski neşesine kavuşmasnı dliyormm :Saruboceq:
canım devlet hastanesine gitmeye korkuyorum malum gripten dolayı
tıp merkezine gittim ordaki doktorda bu ilaçları verdi en kısa sürede geçer dedi
şimdi gitsem bidaha devlet hastanesine sevk edecek beni o yüzden kendi çabalarımla geçirmeye çalışıyorum öksürüğm boğaz ağrım ve gribim geçti sayılır ama bugünde nefes alma problemi çekiyorum dün aynı antibiotikten yanlışlıkla 2 kere içmişim o antibiotikde günde sadece birtane alınmalıymış :bbo: sanırım o bu kadar rahatsız etti beklenmeyen başka şeyler görürsem gidicem ama hastaneye
sağol desteğin için canım :1hug:
Günaydınnnnnnnn meleklerimmmmmmmm
ayy canım bnm yaa dıkkat et... domuz grıbını saldılar ztn heryere..ınsanların aklı cıkıyo bıse olcak dıyee...amann dıkkat et cnm ıns geçer antıbıyotıgın yan etkısı.. dıkkat et kız 2 kez alma bıda.. bazen doktorlarda reçete yazan kullanma seklınden farklı soluolar..dokuncagı tutmus cnm yaa şans her ınsana etkı yapmaz.. ıns geçer cnm yaa nefes alma problemı kotu .. ferahlatıcı seyler denee.. gargara yapardm ben hepp nefesım acılsın dıye kaydirigubbakcemile3
Derenimmm sen gripmisin hala :1shok:
sorma canım yaa yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi birşey oldu benimki ama şimdi iyiyim zemuszemus
Günaydın tatlım grip değilim artık balım gribim geçti çok şükür nefes almamda problem vardı oda geçti sayılır opuyorumnanaktan
öyle gözlerini pörtleterek sorduğuna göre domuz giribinden şüphelendin sanırım :roflol:
oy kurban olurum sana beeennnnn nasılda düşünürümüş arkadaşınııı :asigim:çok geçmiş olsun canım...tamer enişteeee iyi baaakk bnm bitaneciğimeeee opuyorumnanaktan
Merhaba canım hoşgeldin :1hug:Merhaba AŞıklar
hoşgeldin fıstık