Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa kimsecikler yok mu.... :uhm:
ama anlatıcaklarım vardııı kaydirigubbakcemile3
Aslışımmm nirdesinnnn:1shok:
Öldüm meraktann daa, hade annat minik kuşum.opuyorumnanaktan
ayyy süper olmuş canım çok sevndim senin adına hadi hayırlısı olsn yarn resimleri ekle mutlaka beklyorm bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hazanım geldim geldim kaydirigubbakcemile3
Cumartesi günü kalktım öğlen..Kahvaltımızı ettik..Sonra toz al,evi topla uğraştık anneciğimle.Babamda ki duraksama cumartesi sabahından itibaren başladı :çok üzgünüm: Eee kız vermek kolay değil tabi :) Sonra benim çıkmam gerekiyodu 1 gibi çıktım evden.Önce kuaföre gittim.Bacak ağdamı yaptırdım etek giyeceğim için.Sonra fön çektirdim.O elbisemi giymedim.Etek gömlek giydim hoş oldum ama daha hanım hanımcık durdu :) Babamda etek giy daha iyi olur demişti.Şu an yanımda yok ama akşam yada yarın koyarım ne giydiğimi...Herneyse annemlerde işe gittiler.Düşünün gündüz iş bide akşama misafir..Eee hayat zor ..... Sonra ben kuaförde bi 2 saat kadar durdum manikürdü bilmemneydi..Çıktım ordan koştura koştura..Bizim yöreye özgü bi yemek yapıcaktı annem.Onlarda akraba sonuçta yani.Ortak bilinen bi yemek olsun hem gündüz işe gidicek akşama pratik bişeyler yapalım dedik..Islama derler bizim orda yufkadan yaparlar..Sipariş vermiştik öğlen zaten.Gittim onu almaya oda uzaktaydı yani.. Her yer ıslamalık yufkayı iyi yapmıyo diye annem daa bizim eve 2 otobüsle gidilcek bi yerde yaptırdı kaydirigubbakcemile3 onu aldım,kasaba uğradım.Sonra kendime şık bir babet almaya gittim evde eteğimin altınada giymek için.Sonracığıma epey otobüs falan bekledim.Eve geldim saat 6 ydı kaydirigubbakcemile3
Onlarda 7-7 buçuk gibi geliriz demişlerdi.Arabaları yok onların bide avcılardan etilere geliceklerdi 1 saatlik yol..kocaman çiçek çikolatayla metrobüsü kullanmak istememişler.aşkım benim amcasına söylemiş.amcasının arabasıyla geliceklerdi.amcası , aşkım , annesi , babası , ablası ... sonra araba yolda kalmış hararet yapmış hortumu kopmuş :uhm: beni aradı başımıza gelmeyen kalmadı falan diye.çok telaşlıydı.metrobüse binerek gelcez biraz gecikebiliriz dedi.sırf söz verdikleri için arabayı bırakmışlar bi yere düşünün otobanda..anca akşam 9'da bızdelerdı.allahım o ne yakışıklılık öyle..işten gelmiş akşam 6 da çabuk çabuk hazırlanmış gömlek o biçim kol düğmeleri falan..saçlar yapılmış artist artist kaydirigubbakcemile3 çiçeğimi aldım koydum masanın üzerine..çikolatamda çok güzeldi..yarın koyarım 2sininde resimlerini :) sonracığıma yemek yedk.cay ıctk.bn gıttm kahvelerı getrdm.babası kasılmaya başladı :) oturamadı bı turlu saga sola döndü durdu :) sonra pat dye söleyıverdı :) allahn emrı peygambrn kabriyle kıznz aslıyı oglumz hasana ıstıorz dedı :)) ayy koptugm andı..halama dedm bn ıcerımı gıdm burdamı durm..otur kızm yanıma dedı :) babamda ıste bı tuhaf oldu gunduzde aglamıs bn yokken annem anlattı babamda adet gereği biz bi buyuklerımıze danısalm dedı..amcamlara daymlara sorck fıkır alcak.her halukarda vercek ama bı solıcek haberlerı olsn dye.sonra 2.ye cagırcak babam.söz tarııhı konusmaya..kurban byramndan sonrakı hfta ıns sozlencez :) ayy çok mutluyum walla yaa :))
hazanım geldim geldim kaydirigubbakcemile3
Cumartesi günü kalktım öğlen..Kahvaltımızı ettik..Sonra toz al,evi topla uğraştık anneciğimle.Babamda ki duraksama cumartesi sabahından itibaren başladı :çok üzgünüm: Eee kız vermek kolay değil tabi :) Sonra benim çıkmam gerekiyodu 1 gibi çıktım evden.Önce kuaföre gittim.Bacak ağdamı yaptırdım etek giyeceğim için.Sonra fön çektirdim.O elbisemi giymedim.Etek gömlek giydim hoş oldum ama daha hanım hanımcık durdu :) Babamda etek giy daha iyi olur demişti.Şu an yanımda yok ama akşam yada yarın koyarım ne giydiğimi...Herneyse annemlerde işe gittiler.Düşünün gündüz iş bide akşama misafir..Eee hayat zor ..... Sonra ben kuaförde bi 2 saat kadar durdum manikürdü bilmemneydi..Çıktım ordan koştura koştura..Bizim yöreye özgü bi yemek yapıcaktı annem.Onlarda akraba sonuçta yani.Ortak bilinen bi yemek olsun hem gündüz işe gidicek akşama pratik bişeyler yapalım dedik..Islama derler bizim orda yufkadan yaparlar..Sipariş vermiştik öğlen zaten.Gittim onu almaya oda uzaktaydı yani.. Her yer ıslamalık yufkayı iyi yapmıyo diye annem daa bizim eve 2 otobüsle gidilcek bi yerde yaptırdı kaydirigubbakcemile3 onu aldım,kasaba uğradım.Sonra kendime şık bir babet almaya gittim evde eteğimin altınada giymek için.Sonracığıma epey otobüs falan bekledim.Eve geldim saat 6 ydı kaydirigubbakcemile3
Onlarda 7-7 buçuk gibi geliriz demişlerdi.Arabaları yok onların bide avcılardan etilere geliceklerdi 1 saatlik yol..kocaman çiçek çikolatayla metrobüsü kullanmak istememişler.aşkım benim amcasına söylemiş.amcasının arabasıyla geliceklerdi.amcası , aşkım , annesi , babası , ablası ... sonra araba yolda kalmış hararet yapmış hortumu kopmuş :uhm: beni aradı başımıza gelmeyen kalmadı falan diye.çok telaşlıydı.metrobüse binerek gelcez biraz gecikebiliriz dedi.sırf söz verdikleri için arabayı bırakmışlar bi yere düşünün otobanda..anca akşam 9'da bızdelerdı.allahım o ne yakışıklılık öyle..işten gelmiş akşam 6 da çabuk çabuk hazırlanmış gömlek o biçim kol düğmeleri falan..saçlar yapılmış artist artist kaydirigubbakcemile3 çiçeğimi aldım koydum masanın üzerine..çikolatamda çok güzeldi..yarın koyarım 2sininde resimlerini :) sonracığıma yemek yedk.cay ıctk.bn gıttm kahvelerı getrdm.babası kasılmaya başladı :) oturamadı bı turlu saga sola döndü durdu :) sonra pat dye söleyıverdı :) allahn emrı peygambrn kabriyle kıznz aslıyı oglumz hasana ıstıorz dedı :)) ayy koptugm andı..halama dedm bn ıcerımı gıdm burdamı durm..otur kızm yanıma dedı :) babamda ıste bı tuhaf oldu gunduzde aglamıs bn yokken annem anlattı babamda adet gereği biz bi buyuklerımıze danısalm dedı..amcamlara daymlara sorck fıkır alcak.her halukarda vercek ama bı solıcek haberlerı olsn dye.sonra 2.ye cagırcak babam.söz tarııhı konusmaya..kurban byramndan sonrakı hfta ıns sozlencez :) ayy çok mutluyum walla yaa :))
Derenim Sana bir ömür söz vermeye 9 gün yazamazmıyız:kedi:
Çok oldum dimi datlımmm:asigim:
Gözün aydın tatlışım dilerim rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın :asigim:
en kısa zamanda resimlerinizi bekliyorummmm :1hug:
Hepinize Günaydın bu arada kuzucuklar opuyorumnanaktan
DERENİMMM... Sağol meleğim bnm :asigim: Aşkımla 2mizin resmi yok..bnm tek war,babamla resmm war,bide çikolata ve çiçeğimn resmi war..eklerm onları bu aksam yada yarın sabah canlarım..yanımda oldugunuz ıcn sonsuz tesekkurler opuyorumnanaktan hepınızı cok sewıyorummm..! sımdı sıra babamda... buyuklerle konusucak.sonra onları oturmaya davet edıcez..o zamanda tarıhler konusulcak..allahım hayrlsı olsun ıns. bu haftasonu cagırsak cokmu erken olur? hemen dunden razıymıs gıbı :uhm: yada 2 hafta sonramı? :uhm:
HAZANIMM.. Bu haftaki heyecanımızda sanamı yani... kaydirigubbakcemile3 pazar günümü sözleniyosun canım?
mavi_inci'mmm nerelerde yaaa mafoldumben çok özledim onu.. neden girmiyo.. haberinz varmı kızlar :uhm:
aman ne erken olacak canım yaa buyrunnnnnnnnn
hayırlı iş fazla bekletmeye gelmez araya şeytan girer derler ki ben bu söze içten katılıyorum a.s
allahın izniyle biran evvel takın yüzüklerinizi parmaklarınıza bence :1hug:
evet canım bakalım babam bı amcamların dayımların fıkırlerını alsın...formalıte ıcabı kaydirigubbakcemile3 son soz elbette babamın tabı ama :jeyyar: bu onumuzdekı pazar yada sonrakı hafta cagırır onları.konusulur allahın ıznıyle hersey ınsallah :Saruboceq: hasan diyoki şimdi biz 2.ye bidamı çikolata çiçek alcaz aşkım batırdın ya diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyo tabide..dedm yok sözde alıcan..iflas etcem dıo snn yuzundn dıo kaydirigubbakcemile3 dedm gulun sevenn katlncakk sositososito kasımın son haftası blıosunz bayram kızlar..ıkı bayram arası olursa ugursuzluk derler..duymussunuzdur.bayramdan sonrakı hafta dıyoruz allah nasıp kısmet ederse.. yerimseniben
kız almak kolaymı deseydin her gelişinde alacaksın bundan sonra hatta evlenene kadar deyip korkutsaydın bi :roflol:
2 bayram arası millet çatır çatır nikah kıyıyo tatlım yaa ben araştırdım kesinlikle hurafe o söylenenler :1ninca:
ehehe bittinn hasancım sen bittinnn :jeyyar: :jeyyar:
bi hocaya falan sorsun babam o zaman cuma günü kaydirigubbakcemile3