- 18 Eylül 2008
- 5.049
- 167
ah inşallah canım o günleri görebilirsem :asigim:
hayırlısıyla inş cnm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah inşallah canım o günleri görebilirsem :asigim:
hee tamam yuvarlak bi tahta evet şimdilerde kullanılmıyo canım
ben maşamı alayım unutmadan gamyoncuiremsu
canım benim umutlarını kırmak istemem asla ama kendini kandırma bence
yani ne bileyim o istediği zaman yemeğe çıkacaksınız istemezse seni aramayacak
duygularınla oynamasına izin vermemlisin diye düşünüyorum :1no2:
evlilğiniz bitmiş aynı yemeyi 2 kere yememelisin sevgini kullanmasına fırsat verme be tatlım :mymeka:
ulaşılmaz olması gereken sensin bence o değil klava:
ne kadar üzüldüğünü az çok tahmin edebiliyorum
Allah insanların yüzlerini neden önlerine koymuş biliyomusun ?
hçbir zaman geçmişte takılı kalmsınlar hep önlerine baksınlar diye :sinifsinif:
fakat sen geçmişe bakıp yaşarsan daha çok üzülürsün yeni bi sayfa açmanı çok isterim :teselli:
tüm katılımlarınız için teşekkür ederim kızlar kaydirigubbakcemile5
aycaaaa evlenirken aldığın fakat hiçbirş işe yaramadığını düşündüğün gereksiz şeyler neler söylermisin bana :hulya:
amanınnnnnnnnn pempelimde gelmiş :teytey:
hojgeldin balımmmm nasılsın Şeniz
gel gel kimimiz hasta oldi,kimimiz mutsuz,kimimiz tarih öğritmeni kılığında kafamçokkarıştı
toparla bizi pempelimmmmmm :mymeka:
amma dereneminnnnnn deduğu çatlak benem heral :lepi:
ayyyyyyy üstüme aldım hımm :dilcikar:
Pempelimmm huj gelmişsin canım,
Ayçaaaaaaa sende hoş geldin datlım.
tarih öğritmeni haa:mymeka:
Yevrımmm sözüm o tarihte kısmetsedelikafaduldenlülülülülü
Derenim Edfırtımın ikinci filmi 20/11/2009 da vizyona giricek.opuyorumnanaktan
Söze değel ona gün sayıyorum o doğru ama:kedi:
aslında okadar çok varki sen birden sorunca tıkandım şimdi..
mesela ufak tefek sus eşyaları alma çunku temizlikte zor oluo..
bide yapma çiçekler çok alma fazla temizliği zor oluohem artık modası geçti..
çok ağır perde fonları alma tamamen bir eziyet hele çalışn biri olcaksan..
eğer evin çok geniş deilse veya fazla odan yoksa mobilya yemek masaları oluo ya
onlardan alma derim..
ben oğluma oda yaparım dediğim odaya aldım mesela hiç kullanmadım..
zaten mutfakta masa oluo oda aynı işi göruo..
şimdilik bunla tatlım..
ben buralardayım pembişim :icecream:herkes gitti mi :uhm: sessizleşmiş burası
Pempelimmm huj gelmişsin canım,
Ayçaaaaaaa sende hoş geldin datlım.
sağol bitanesi mutlaka değerlendirecem söylediklerini
mesela ben yemek masasını düşünüyordum salonuma
salon takımı almayacağım zaten ağır tahtaları sokmaya gerek yok evde salon dediğin şöyle geniş olmalı diye düşünüyorum delikafadulden
onun yerine tv ünitesi alıcam zemuszemus
kızlar... :ecrin_bebek:
12 buçukta evdeydim..babam gördü kızım hayırdır falan şaşırdı..dedim istifhar ettim bidaha işyernde.patronda eve git dedi dedimm..size çıkarken yazamadan gitmemin sebebide oydu canlarım işyerinde midem bida bozuldu...babamda diyo hiç bişey yememişsin aç karnın bozulur tabi diyo..neyse ben yattım babam 3 buçuk gibi kaldırdı bana bişeyler almış dışardan sevdiğim şeyleri..canım babam yaa... :gitme: onları yedk beraber.sonra ben yıne yattm..5 gibi hasanın ablası aradı.hasanın ablası evli ama hasanın evıyle evlerı yanyana binalar..hasanda ablasının kocasıyla aynı ısyerınde calısıyo.işte aradı ablası benı anlattım dedm hasan haftasonu mesaı war dıyo acaba şakamı yapıyo falan dedm..enıstemı aradı..kocasını yani..oda evet mesai war 2günde çalışıcaz hasanda çalışıcak demiş :gitme: bu haftasonu gelme ihtimalleri %0 oldu kızlar... anca akşam gelirlerse belki ihtimal..oda çok zor..çünkü daaaa hadımköyde çalışıyo.evi avcılarda.eviyle bizim ev arasında 1 saat yol var.eve gelmesi 7buçuk..toparlancak etcek falan yorgun argında gelmek istemez diye düşünüyorum..bu akşamda mesaide...yarında pazarda çalışıcak..bende kalktım şimdi sıcak süt içiyorum midemi yumuşatsın diye midem iyice şişti çok rahatsızım.... siz naptınız bakem? yeni arkadaşlar gelmiş aramıza... hoşgeldiniz kızlarr.. kadro büyüyo walla kaydirigubbakcemile3
Aslım hoşgeldinnn, geç olsun güç olmasın balım.opuyorumnanaktan
Bişiler yemende iyi olmuş, gelip döverdim yoksa senilmaz:
Kız şu çizelgeden benede yaparmısın:kedi:
kızlar... :ecrin_bebek:
12 buçukta evdeydim..babam gördü kızım hayırdır falan şaşırdı..dedim istifhar ettim bidaha işyernde.patronda eve git dedi dedimm..size çıkarken yazamadan gitmemin sebebide oydu canlarım işyerinde midem bida bozuldu...babamda diyo hiç bişey yememişsin aç karnın bozulur tabi diyo..neyse ben yattım babam 3 buçuk gibi kaldırdı bana bişeyler almış dışardan sevdiğim şeyleri..canım babam yaa... :gitme: onları yedk beraber.sonra ben yıne yattm..5 gibi hasanın ablası aradı.hasanın ablası evli ama hasanın evıyle evlerı yanyana binalar..hasanda ablasının kocasıyla aynı ısyerınde calısıyo.işte aradı ablası benı anlattım dedm hasan haftasonu mesaı war dıyo acaba şakamı yapıyo falan dedm..enıstemı aradı..kocasını yani..oda evet mesai war 2günde çalışıcaz hasanda çalışıcak demiş :gitme: bu haftasonu gelme ihtimalleri %0 oldu kızlar... anca akşam gelirlerse belki ihtimal..oda çok zor..çünkü daaaa hadımköyde çalışıyo.evi avcılarda.eviyle bizim ev arasında 1 saat yol var.eve gelmesi 7buçuk..toparlancak etcek falan yorgun argında gelmek istemez diye düşünüyorum..bu akşamda mesaide...yarında pazarda çalışıcak..bende kalktım şimdi sıcak süt içiyorum midemi yumuşatsın diye midem iyice şişti çok rahatsızım.... siz naptınız bakem? yeni arkadaşlar gelmiş aramıza... hoşgeldiniz kızlarr.. kadro büyüyo walla kaydirigubbakcemile3
ayy canım geçmiş olsun dikkat et midene stresten de olmuştur belki.
hazanın da dediği gibi geç olsun güç olmasın tatlım nasılsa eninde sonunda gelcekler sıkma tatlı canını
sağol canım ewet stresten maalesef :gitme:
ama neden bu kadar stres yaptın canım bu hafta gelemiycekler diye mi
ewt canım çok heveslendim kursağımda kaldı akannehir