Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

Okudum şimdi mavişim incimopuyorumnanaktan
Ankarada nirdesin senCADIARZU
Deren hane bana avatar :umursamaz:

canım ben sana sordum ama alacakaranlık serisindenmi olsun avatarın diye cevap vermedin :dilcikar:

resim yollamadığın için bunu yaptım canımcım umarım beğenirsin :kedi:

Son düzenleme:
slmmmm canlarımm
evime geldim yayıldım oturuyorum ohhh kaydirigubbakcemile3
annem eve çağırdı sucuklu yumrta yapcam dedi bende dayanamadım vazgeçtm ayakkabı almaktan
eve koştum kaydirigubbakcemile3

slmmmm canlarımm
evime geldim yayıldım oturuyorum ohhh kaydirigubbakcemile3
annem eve çağırdı sucuklu yumrta yapcam dedi bende dayanamadım vazgeçtm ayakkabı almaktan
eve koştum kaydirigubbakcemile3

selam tatlım yarın bakarsın boşver ayakkabıyı :hulya:
cucuklu yumurtanı ye oburum benim cokacimcoook

slm hatunlara.s.
banada yer war mı:1rolleyes:
bende pıncırıma asıgım hemide sırılsıklam:asigim:
butun topicigi okudum
ewlilere bi ömür boyu mutluluklar bekarlarıda rabbim en kısa sürede sewdicegine kawustursun ins..:Saruboceq:

hayır canım bu topikteki en obur ben 68 kiloymm :1ninca:

ben seni unuttum canım yaa daha doğrusu tıckerine dikkat etmemiştim hiç zemuszemus
merak etme önümüz kış geçerim ben seni :roflol:

bütün meleklere yer var burda :1hug:
hoşgeldin canımcım a.s.
koca topiği üşenmeden okumuşsun ya helal olsun sana kaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin içinde çok teşekkürler ALLAH Razı Olsun Dilerim rabbim senide pıcırına kavuştursun :asigim:

Son düzenleme:
hoc bulduk kusum kaydirigubbakcemile5
tsk ederim yanlıs bise yazmamak icin okudum:1rolleyes:
yasakkelime
heh dedim tam yerine geldim
dedigim gibi tez zamanda hepimizi sewdiceklerimize kawustursun:Saruboceq:hihoyyyt

hoc bulduk kusum kaydirigubbakcemile5
tsk ederim yanlıs bise yazmamak icin okudum:1rolleyes:
yasakkelime
heh dedim tam yerine geldim
dedigim gibi tez zamanda hepimizi sewdiceklerimize kawustursun:Saruboceq:hihoyyyt

çok incesin tatlışım benim opuyorumnanaktan
günden güne kalabalıklaşıyoruz iyki varsınız kaydirigubbakcemile5
bundan sonra devamlı bekleriz senide topiğe :kedi:

çok incesin tatlışım benim opuyorumnanaktan
günden güne kalabalıklaşıyoruz iyki varsınız kaydirigubbakcemile5
bundan sonra devamlı bekleriz senide topiğe :kedi:

saol bebekimzemuszemus
sitede ck aşık wardır eminim ışıgı goren gelir zate
her zamn gelirim cnm yanlız bizim pıncırla aşkımız ck hareketlidir paylaşırım canlı canlı-tatlicadiarzu-opuyorumnanaktan

tabiri caizse deli dolu bir çiftsiniz o zaman Şeniz
bekleriz canım canlı yayını severim :içelim:

yaaa ben bugün giremedim siteye kendi dertlerimden :çok üzgünüm: ne kadar çok şey olmuş ben yokkenn yaaa kıskandım ama beenn kaydirigubbakcemile3
aslıcım tebrik ederim canım seni şimdiden büyük güne az kalmış çok güzel geçer inşallah her şey gönlünce olur tatlım opuyorumnanaktan
derencim sana da geçmiş olsun canım ya sen de bi an önce iyileşirsin inşallah :1hug:
diğer arkadaşlarımı da çook öpüyoruum opuyorumnanaktan
şimdi burda yazdıklarınızı okuyunca yorum yapmadan geçmiyim dedim :icecream:
yarın görüşrüz artık bi aksilik çıkmazsa canlarım çookk öpüyorum sizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

sağol pembelimmm...inşallah rabbim herkese güzel şeyler yaşatsın :Saruboceq:

senağlama çok midem ağrıyo yaaa ... dün gece yarısı çok özür dileyerek söylüyorum istifhar ettimm.. 5 gün öncede aynı şey olmuştu ... :çok üzgünüm:

işyerindeyim ama nasıl duruyorum bende bilmiyorum mirmirmirmir

bu arada dün akşam aşkımla konuştum.biz aramızda konuşmuştuk haftasonu bize gelip beni isteme durumu için.annesi yada babası arayıp geliyoruz diyeceklerdi.dün akşam aşkım dediki zorunlu mesai olucak bu haftasonu ve önümüzdeki haftasonu :a015: bana süpriz yaparak gelmek istiyodu...haftasonunu konuşurken süpriz kaçtı ama falan demişti.şaka yapıyoda olabilir..dün gece bidaha sordum canım ciddimisin gerçektenmi mesai var dedim.kendisi ilaç fabrikasında şef olrk çalştığı içn ilaç sayımları olabiliyo haftasonları.gerçekte olabilir şakada olabilr.yarın 4ten sonra belli olucak dedi,bugün için..bugün saat 4ü sabırsızlıkla bekliyorum...

ama gelemezse çok üzülücem çok büyük heyecan yapmıştım biliyosunuz senağlama midem hala çok ağrıyo... ooofh... dün nasıldı morelim bugün nasıl..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…