tahmin edebiliyorum o fışkıran heyecanını delikafadulden
var resmimiz de canım buraya koymayım facebooka koyarım belki bi gün durumlara bağlı :jeyyar:
canım maılle falan göndr barı yaa ben senıde hıc gormedımmm :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tahmin edebiliyorum o fışkıran heyecanını delikafadulden
var resmimiz de canım buraya koymayım facebooka koyarım belki bi gün durumlara bağlı :jeyyar:
canım maılle falan göndr barı yaa ben senıde hıc gormedımmm :sinifsinif:
canım sen beni facebookta kabul etmedin mi orda var resimlerim faln
dur canım bakıyım
selam kızlarr
selam kızlarr
olmuş canım a.s
hoşbulduk tatlışım nasılsınız
tmm tatlım bak bakalım beklıyorum opuyorumnanaktan
biteli çok tatlışım evdeyim nasılsın die sorarsan kötüyüm dün benimkiyle kavga ettik çok kötü mafoldumben
efulim hoşgeldin balım nasılsın..nasıl gidiyo bakalım..
sınavların bittimi?
pembelim sevindim canım olduğuna..eve gidince açabilirsem bakıcam resimlerine .. yorumları patlayıım hemen fıstığıma delikafadulden
canım olmuş kabul etmiş olarak gözüküyosun
benm bikaç resmim var daha yeni olduğum için çok resim koyamadım zamanla koyarım dha çok resim de yerimseniben şimdilik bu kadaaaarr kaydirigubbakcemile3
biteli çok tatlışım evdeyim nasılsın die sorarsan kötüyüm dün benimkiyle kavga ettik çok kötü mafoldumben
anlamadım bende dün kırk yılda bir facemi açıp bakayım dedim ne var ne yok bitanede duygusal bi şarkı paylaşmıştım kuzen şarkının altına hayırdır kuzen aşk acısı mı çekiyon yazmış.benimkide buun okumuş kızdı bende alttan almayınca olay büyüdü gitti
anlamadım bende dün kırk yılda bir facemi açıp bakayım dedim ne var ne yok bitanede duygusal bi şarkı paylaşmıştım kuzen şarkının altına hayırdır kuzen aşk acısı mı çekiyon yazmış.benimkide buun okumuş kızdı bende alttan almayınca olay büyüdü gitti