Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

bende aldım bu bayram 2 pantolon 2 kazak bugün akşamada çizme alacağımmmm zemuszemus
yaşasın alış veriş yapmak :lepi:delikafadulden

:lepi: delikafadulden :lepi: delikafadulden :lepi:
Bakalım para harcamadan alışveriş yapmak nası olcek kötükedihüso
Kesin çıldırır ordan oraya koşarım, onuda alalım bunuda alalım delikafadulden
Gıymatlım kolumdan tutup çekiştire çekiştire çıkarır herhal kafamçokkarıştı

:jeyyar: :jeyyar:
tabe aşkın geliyo ya güzel görükcen illa demii çakalll naniknanik

kız yok kendim için aldım ben onun yanında genelde eşohmanla takılıyorum lülülülülülü
geçen bayram öyle olmuştu evden 1 kere çıktık geri kalan zamanı hep evde geçirdik :asigim:

benımkı hıc sesını cıkarmaz oldugu yerde öffff pöf.. :roflol:
beyenemıoruz bız bayanlar olarak napalm yanı demı ama hıh :dilcikar:

kızlar bi çizme gördüm süper ama 204 e inmiş 204 lirada birden güm diye verilirmi:kedi:

Bence 204 verilmez asicim,
Sen paranı sakla, aşkına hediye yollarsın sona.
Orda ihtiyacı oolur hem :kedi:

naptınız evde nan :jeyyar: :roflol:

napak film izledik bol bol lülülülülülü
he bide koluma taktım apartmandakileri bayram ziyaretine götürdüm alışsın diye apartmanda kim var kim yok hepsine girip çıktık sinir oldu ama bişey diyemedi :roflol:

gözümün önünde canlandırdımda bir an acayip komik olduuuu:lepi:
sen önde gıymatlın arkadan yakalamaya çalışıyo puhahahah :roflol::roflol:

kızlar bi çizme gördüm süper ama 204 e inmiş 204 lirada birden güm diye verilirmi:kedi:

hayatta vermem bi çizmeye vereceğim en büyük rakam 120.00 TL Ne kadar kalitesli olursa olsun en fazla 5 ay giyiyorum seneye kışa giyemiyorum birdaha aynı çizmeyi
o yüzden izninle höööössstttt demek istiyorum :roflol:

Bu sorunun cevabını bilmek zor değil :jeyyar:
Oturup romantik film çevirdiler, ay pardon seyrettiler kaydirigubbakcemile3

aynen sizdemi bizim gibi film çeviriyosunuz canım ayyyy pardon izliyosunuzzz sırnaşık şey

ama tabi eniştemin hastaslığını aldığına göre sizinkinde birazda aksiyon da vardır :roflol:

204 mü.. canım çüş desem ayıp olurmu :roflol: benım gıbı bırı ıcın asırı pahalıda sahsen...
dımı derenım
anladın sen onu sırnaşık şey

benim içi dahada pahalı kızlar çizme güzelde çok tuzlu alamam zatenlmaz:

Bence 204 verilmez asicim,
Sen paranı sakla, aşkına hediye yollarsın sona.
Orda ihtiyacı oolur hem :kedi:

kuzucum olmayan paramı nasıl saklayayım param yok ki:roflol::roflol:

veremem zaten olmayan paracığımı sadece gördüm ben sormadım zaten başka çok şık bi hatun soruyodu bende ohaa dedim altın kaplama sankilaelaelaelaelae

bende geçen yıl aldım 110 lira bayıldım:kedi::kedi:
bu kışta giyiyiorum seneye allah kerim
bayraamda hiç bişe alamadım zaten alasım gelmiyo bayram gelmiş neyime:tomato::tomato:

merhabalar kızlar ben de varım aşık olanların içinde :kedi:
nasılsınız a.s.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yazık kızzzzzz eniştemeeee sırnaşık şey delikafadulden

çevirdikleri ay pardon izledikleri romantik filmin izleyici yaş kitlesi nedir acaba kaydirigubbakcemile3
derenim söz sende :roflol:​

az değilsin varyaaa sen çok fenasınnnnnn biz +12 çevirdik aşkımla hazanlar +18 çevirmişler :roflol:

asi2222 .!.:
bende geçen yıl aldım 110 lira bayıldım:kedi::kedi:
bu kışta giyiyiorum seneye allah kerim
bayraamda hiç bişe alamadım zaten alasım gelmiyo bayram gelmiş neyime:tomato::tomato:

valla ben giyemiyorum nasıl oluyo bilmiyorum üstleri sağlam ama altı gitti :1rolleyes:

ben geçen kış 60 tl ye aldım adil ışıktan çizmelerimi..hafif topuğu var siyah ve çok hoş..üstelik sezon sonuda değildi.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…