Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 buçuk yıl önce iyiki birbirimizi bulmuşuz...bana "Allah dedi al bu senin eşin olacak..ve seni gönderdi" demiştin ...yani beni sana seni de bana gönderdi;her mutluluğu zor zamanları her anı beraber paylaşın diye saygı ve sevgi çerçevesi içinde..seni seviyorum ve aşığım ERSİN;sana bakarken içim titreyecek kadar çok seviyorum seni ve hep Rabbime şükrediyorum...en kısa zamanda okullarımızı bitirip kendi yaşamımıza adım atma isteğiyle dolup taşıyorum..seni çoooooooooooooooooooooooo........ook seviyorum:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
walla burnumu cekmeye basladım ablacım yaa hasta olcam heralde.. :çok üzgünüm:
dıkkat edıyorm yınede elımden geldıgı kdr..
sende dıkkat et kendne..
ınsan evde durunca ıse gıtmek cok zor gelıo walla ewt ya
bayram tatilinde iyice dinlen canım
bayramda planlar nasıl sizde hasanların akrabaları falan gezcekmisiniz:uhm:
3 buçuk yıl önce iyiki birbirimizi bulmuşuz...bana "Allah dedi al bu senin eşin olacak..ve seni gönderdi" demiştin ...yani beni sana seni de bana gönderdi;her mutluluğu zor zamanları her anı beraber paylaşın diye saygı ve sevgi çerçevesi içinde..seni seviyorum ve aşığım ERSİN;sana bakarken içim titreyecek kadar çok seviyorum seni ve hep Rabbime şükrediyorum...en kısa zamanda okullarımızı bitirip kendi yaşamımıza adım atma isteğiyle dolup taşıyorum..seni çoooooooooooooooooooooooo........ook seviyorum:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
bayramda hasanların akrabaları gezmicez ablacım çünkü daha sözlenmedik.
sözlenseydik uygun olurdu ama daha parmağımızda yüzüğümüz yok.
bayramdan sonra sözlenicez.
ama hasanın büyük teyzesi gelmiş köyden.
beni merak ediyomuş.
dün kayınvalidem dedi bi gün süpriz yapalım senden bahsettik ama hiç görmedi dedi
bende olur gidelim tabi dedim
gidersek teyzesinin yanına gidicez...
sözden sonra gideriz diğer akrabalarada
gunaydın asuklar gecmısı okuyup gelem hemencıkın yıne dokturmussunuz
gunaydın asuklar gecmısı okuyup gelem hemencıkın yıne dokturmussunuz
evet haklısın canım bayram çok daha nasıl olsa allahın izniyle bi kavuşunda
günaydın panterim hoşgeldin
ya kızlar benim nette sorun var çok zor açıyo sayfaları sizdede aynımı:uhm:
iim aslım sen nasılsın sıtede sorun mu war bı gondermedı ..
sona 2 tane yolladı allahım yha
nurum ıılesmıssın ck sukue..
hazanım sıfayı kapmıs ck gecmıs olsun
yenı gelen arkadaslar hos gelmısler
asuklar dunaysı buyuyo ne gusel aslım sen benım dogum gunu topıcıme baktınmı yawrimmm yorum yapmamıssın ....
iim aslım sen nasılsın sıtede sorun mu war bı gondermedı ..
sona 2 tane yolladı allahım yha
nurum ıılesmıssın ck sukue..
hazanım sıfayı kapmıs ck gecmıs olsun
yenı gelen arkadaslar hos gelmısler
asuklar dunaysı buyuyo ne gusel aslım sen benım dogum gunu topıcıme baktınmı yawrimmm yorum yapmamıssın ....
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...6-sakarya-panterin-dogum-gununde-bulustu.html
ctesı gunu bulusmamız wadı cnm
Nan ben deldimmm delikafadulden
Nan ben deldimmm delikafadulden