Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

ben pıncırımla aynı sehirdeyiz asagı yukarı hergun gorusuyoruz
kawga ettigimiz gunler haric msn de cam dewamlı acıktır yaklasık 4 yıldır wodafon aıle hattımız war gunun 15 saat smslesırız

ben pıncırımla aynı sehirdeyiz asagı yukarı hergun gorusuyoruz
kawga ettigimiz gunler haric msn de cam dewamlı acıktır yaklasık 4 yıldır wodafon aıle hattımız war gunun 15 saat smslesırız

ay biz de her an mesajlaşıyoruz artık telefonumla bir bütün olarak yaşıyoruz 3 yıldır kaydirigubbakcemile3

kk da kullanmıyorum canımcım bu arada ben seni evli sandım pantercikkk bizde öle paso sms halindeyiz telefında ayrılasmıyo benden:)

vodafon aile hattu ne olaki açıver benim için:::::

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çıkıyım artık ya yarın erken kalkıcam canlarım iyi geceler size çok öpüyorum ikinizi de görüşürüz :gitme: opuyorumnanaktan

adım melis ama kk da kullanmıyorum canımcım bu arada ben seni evli sandım pantercikkk bizde öle paso sms halindeyiz telefında ayrılasmıyo benden:)

vodafon aile hattu ne olaki açıver benim için:::::

yok gulum profılimde albumde oglusumun resmı war oncekı ewlılıgımden onu mu gordun??
wodafon bızım aldıgımızda ole b kampanyası wardı 5 dk 1kntr 1 ay sınırsız sms
ama artık o kampanya yk gulum :umursamaz:

bende çıkıyoeum canım sabah 7 de kalkıcammm sonra 5 dk diye diye 9 oluyo :ecrin_bebek:

bendeee öptümmmmm pantercik sen kalıcısın mıııı:)

peehhh şansıma yok zuzum ben bişi görmedim tahmin sadeceeee:)

öpüldünüzzz kızlar yarın burda olursanız görüşürükkkkk

tmm canlarım o zman hepımıze ii geceler sewdıcegımızle beraber tatlı ruyalar ınss...

:roflol::roflol::roflol:
Hem depresif hem wahşüüü püsüm benimmmm :jeyyar:

Günaydınnn Ballı Lokmalarımmmmopuyorumnanaktan

Yeni Arkadaşlar gelmiş aramıza asi & susu hoşgeldiniz kızlar :1hug:

Derenimmm -tatlicadiarzu-
Hoşgeldinnn kanatsız meleğimmm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…