yemeğimi yedim geri geldim
hoşgeldin canım afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemeğimi yedim geri geldim
amaaann ne bilem kuzum yaa boşver ne gerek var diyo ama ben inat edersem olurum üye merak etme sen yavaş yavaş ona bu fikrimi aşılamam gerek önce kaydirigubbakcemile3
ben de o oyunu oynamaya başladım çok güzeelll :lepi:
evet face'in güzel yanları var yerimseniben
babamda geçen üye oldu
bir sürü video paylaşıyo..rakı gönderiyo arkadaşlarına kaydirigubbakcemile3
azmin elinden hiç birşey kurtulamazmış bekliyoruz senide aramıza kuşum kaydirigubbakcemile5
evet canım dünden beri takıldım bende ierlerdikçe daha çok beğeneceksin emin ol :1hug:
tamam canım gelicem inşallah :lepi:
şimdilik sadece marulumla havucum var ama sonra neler olcak bakalım hihoyyyt
derenim bişey sorcam yaa ben yetiştirdiğim ürünleri nerden görcem kaç tane ne yetiştirdiğimi falan yani :uhm:
amaaann ne bilem kuzum yaa boşver ne gerek var diyo ama ben inat edersem olurum üye merak etme sen yavaş yavaş ona bu fikrimi aşılamam gerek önce kaydirigubbakcemile3
ben de o oyunu oynamaya başladım çok güzeelll :lepi:
ilerde birsürü şeyin olacak canım kaydirigubbakcemile5
kapına müşteriler gelecek üzerlerine tıkla ne istediklerine bak eğer istedikleri malzemeler elinde varsa sat gitsinler eğer istedikleri kadar mahsulün yoksa
"şimdi satmak istiyormusun" sorusuna hep sonra cevabını ver hayır dersen gidip 5 - 6 saat birdaha gelmiyorlar sonra dersen istediklerini hazırlayana kadar bekliyorlar yeni tohum alman için paraya ihtiyacın var yerimseniben
bak bu benim bahçem zemuszemus
sol rafta kavanozların üzerinde yazıyor kaç adet oldukları canım
müşteri filan gelirse mutlaka içlerinde birer tane tohumluk bırakarak sat kaydirigubbakcemile5
du bende gaza geldm bende oynucam kaydirigubbakcemile3
pembelim nasılsın canım
anladım canım sağol :1hug:
ay senin bahçende ne kadar çok şey vaaarr delikafadulden
du bende gaza geldm bende oynucam kaydirigubbakcemile3
pembelim nasılsın canım
ya var var olmasınada ordaki yabani otları ve ağaç köklerini kaldırmak için çok para kazanmak gerekiyorklava:
bütün paralarım onlara gidiyor gamyoncuiremsu
azmin elinden hiç birşey kurtulamazmış bekliyoruz senide aramıza kuşum kaydirigubbakcemile5
evet canım dünden beri takıldım bende ierlerdikçe daha çok beğeneceksin emin ol :1hug:
rakımı gönderiyo puhahaha aiyy hiç güleceğim yoktuu :roflol:
çok yaşasın baban emiii :kedi:
geç bile kaldın kuzuuummmm :dance: