Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

iyiym ben iyiyim iyim
herkezi mutlu ederim ederimkaydirigubbakcemile3

sen bizimsin zaten speedykaydirigubbakcemile3

iyiyim canım çok şükür bi yaramazlık yok hayırdır senin neyin var moralin bozuk gibi fisfisfis

evet canım birazcık moralim bozuk bugünlerde :gitme:
hakkımda hayırlısı olması için Allahıma dua ediyorum bu aralar bol bol :Saruboceq:

regl oldum ve çalışıyorum bu halde karnımı tuta tuta..pek iyi sayılmam dolayısıyla canım :sinifsinif: sen nasılsın

Geçmiş olsun canım bilirim o derdi ağrı kesici içtinmi :1ninca:

iyiim teşekkürler tatlım işyerindeyim bi yandan evraklar bir yandan net mekik dokuyorum

Geçmiş olsun canım bilirim o derdi ağrı kesici içtinmi :1ninca:

iyiim teşekkürler tatlım işyerindeyim bi yandan evraklar bir yandan net mekik dokuyorum

sağol canım yok içmedim ağrı kesici...pek içmek istemiyorum ya.iyi bir şey değil sonuçta.kolay gelsin tatlım

sağol canım yok içmedim ağrı kesici...pek içmek istemiyorum ya.iyi bir şey değil sonuçta.kolay gelsin tatlım

acıya dayanamam ben sen iyi duruyorsun canım yaa Allah sabır versin -tatlicadiarzu-
sanada kolay gelsin ve geçmiş olsun tatlışım

acıya dayanamam ben sen iyi duruyorsun canım yaa Allah sabır versin -tatlicadiarzu-
sanada kolay gelsin ve geçmiş olsun tatlışım

bende dayanacak gibi değilim..patronum erkek olduğu için birde öyle her zaman izin almak istemediğim için bir şeyde diyemedim.sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…