dönemdaşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar ben saçımı nasıl yaptırcam sözde ya :uhm:
Eee ozaman geldim şekerim -tatlicadiarzu-
Hade hıcınızı alim delikafadulden
Gıymatlım hala hasta yaa :gitme:
Gıymatlım hala hasta yaa :gitme:
hayatım plan yapma emin ol kuaför sana neyin yakıştığını bizden iyi bilecektir kaydirigubbakcemile5
yeşil bir gül veya çiçekle yandan topuzda yaptırabilirsin benim saçımı çok beğenmişlerdi
Nee evi, burda uyuz. Dinlemiyo ki beni :1shok:
Bizimkilere nazar değdiriyoruz kızlar yaa,
Misafirler okuyup okuyup maşallah demiyo herhal :gitme:
yeşil niye canım? yeşil olmaz çünküm aşkımın gömlek açık pembe kravatta kıyafetimin içinde vardı fuşya rengi ondan...
bide söz evde olcağı için kafama çiçek falan taktırmak istemiyorm nişan olmasa olurduda onu nişanda yaptırmayı dşünüyorm daha mantıklı dmi cnm.nişanda olacağı için sözde abartıya gerek yok
evet kuaförler daha iyi bilir doğru diyosun canım ay ne bilem ben heyecandan herşeyi düşünür oldum sürceğim ojenin renk tonuna kadar düşünüyorum yavrum ya kaydirigubbakcemile3
Derenimmm, Aslışımmm sizlerede geçmiş olsun canlarımm :gitme:
ben senin kıyafetinin iiçinde çoğunlukla yeşil var gibi hatırladım bir an sositososito
valla benimki abartı durmadı canım ama benim nişanım olmadığı için ayrıca haklı olabilirsin yerimseniben
bu kadar heyecana gerek yok yaşanması gerekenler yaşanacak elbisemiz bitti ayakkabımız bitti saç kaldı şimdi onada bişey buluruz makyajı takarsın kafaya sen sırnaşık şey
yok canım makyajı kafama takmıcam kuaförde yaptırıcam onu kafayı yerım yoksa onuda kafayı takarsam kaydirigubbakcemile3
he elbısenın ıcınde yesıl war evet dogru ama askımın kıyafetınde yesıl degıl elbısenın ıcınde olan bı renk daha wardı ya fuşya.. ondan war kravatı fuşya gomlegı pembe
o yuzden yesıllı bısey olmaz cnm..
dedıgn model guzel ole yesıl cıcek flan ama onu nısanda dusunuyorm..
aaa dert bıtmıyokı daha ne takı takcam derdim war kaydirigubbakcemile3
Takı Derdimiiiiiiiiii :1shok:
E hadi sana iyi günler o zaman sözden sonra görüşürüz puhahaha :roflol:
nalçakkkk sattın beniii :roflol: :roflol:
yavrum bi sorunum daha var elbisenin önündeki siyah bağlama ipiyle ilgili
çok rahatsız edio
o ipi kesip düğmemi yapsmki oraya :uhm:
vereliniortakyerimsenibenvereliniortakyerimsenibenvereliniortakyerimsenibenvereliniortakyerimsenibenElbisenin orjinalliğini bozma derim ben Aslışım :1shok:
Elbisenin orjinalliğini bozma derim ben Aslışım :1shok:
Sattımda kurtulamadım ki hala sorun üretiyosun :roflol::roflol:
yaw ama kızlar çok sarkıyo öne doğru o siyah bağlama ipi.elbisenin arkasındada var zatn siyah uzun ip onu bağlıosun bıde onundede vr ıp ne bılem ya
tesuf ederim :dilcikar: :dilcikar: