Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

aslışım dalgın heralde :1hug:

evet canım walla.. cok uykusuz gectı haftasonum hzırlıklar flan.e erkende kalktım uykumuda alamadım dınlenemedım..ıs cıkısı eve gıdınce az kestırıyım dıorm uyuyamıyorum yemek hazırla v.s saat 8 oluyo.8de yemek saatı zaten ymek ye az bısey otur 10-11 oluyo..aşkım mesaıde oluyo genelde 12den önce gelemıyo eve.e o eve geldm dye aramadan yatamıyormkıı..yatsamda uyku tutmuyo..

haklısın canım a.s

ben birazdan çıkıcam panterim gel iki sohbet edelim sonra okursun geçmişi kaydirigubbakcemile3

pehh yanı maasallah ımanım gewredı okurken asuklar hosbulduk
aslım kıyafetın ck hos annecıgının de maasallahı war ben begendım kıyafetını hele sıyhalı beyaz esyalara bıttım ck guzeller
alıntılı cwp weremıom hata werıo sıte
enıstelerımın hepıcıne gecmıs olsun
hazaanım ablacınada gecmıs olsun

oohh maşallah benım pembişimeee kaydirigubbakcemile2

bu yıl evde oturmaya başlayınca malesef evde yemek yap börek çörek yap derken öğrendim baya bi şeyler yerimseniben bi de ben tatlıyı çok severim o yüzden tatlı yaparım sürekli alışkanlık oldu artık kaydirigubbakcemile3
ama tabi daha acemilik dönemindeyim geliştircem kendimi :kedi:

dun gece saat 3te yattım bu sabah oglusumu gonderdıkten sona yattım 11 bucukta kalktım annem ewde olmadıgı ıcın ısler bana kaldı ancak bıtırdım ıslerımı ondan gelemedım canlarım bende sızlerı osledım ınanınkı:1hug:

özletme bi daha ama bu kadar kendini :sinifsinif:

Panterimmm gelmişşşş :jeyyar:
Napıyosun datlımmm :kedi:
Saol canım, tüm hastalarımıza acil şifalar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…