Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

bendende iilik bebebim sukurler ossun nası gectı annat bakalım ??meraktayız gulum

iyi olmaya çalışıyorum canımm...yorgun ve uykusuzum..malum haftasonu hazırlıklar...onca kalabalık..erken kalkmak v.s

cumartesi akşamı geldiler bildiğiniz gibi canlarım.
pek buyuk bı havadıs yok cok kalabalıktı bızım taraf..cangur cungur her yerden bı ses cıktı.cocuklar bı yandan..kahve yetıstıremedım halamın kızı yardm ettı allahtan..babam gencler anlamıs ... flan dıodu tabı ben kahve fıncanlarını toplamak ıcn gıtmıstm o ara,ıcerı gıttm snra hmen..basladm aglamaya tutamadm kendmıı.. mafoldumben erkek kardesm wr benım ikizim..o geldı yanıma sarıldk epey flan.. :1hug: cok farklı bı duygu ne blym...onlar bızm ev kuck dye bızı dusunerekten kalabalk gelmedıler..ama bız haber vermdgmz halde bı suru ınsan geldı halalarım amcalarım cocukları v.s .. :eek:klava: e dogal olrk her kafadan bı ses cıkınca gerildim...aşkımda gerildi..bide cok hastaydı..cok ter atıodu... cuma gunude erken gelmıs eve.konusack halı yoktu ayakta zor duruyodu.ama soz verıldı gelınılcek dedı ve geldıler.bı gorsenız kalabalık mıllet sıgamadı falan..
gergindi işte ya ne biliyim yada ben o anki atmosferden öyle hissettim...hayatımda yaşadığım ilk duygu ilk heycan ilk gerginlik sonuçtaa...
neyse dunde bulustuk konustuk cok gerıldıgını soyledı... her kafadan bı ses cıktı dedı.. enıstem bıraz dengesız konustu hersey bu aksam konusulsun flan dye....
hasanın babasıyla benım babmda dedı herkes ne alcagnı blıo ztn dedıler.. babası dedı bu ev bızım cocuklarımızın evı bos bırakıcak halımız yok ne ıhtıyacları varsa alıcaz elbette dedı..amcamda öle olmaz lıste olsun dedı..annecıgımde saolsun gerek yok bız yabancıımıyız ıkı tarafta akraba cocuklar gıder kendılerı beyenırler dedı..bıtek bılezık konusuldu..el öptük aşkımla herkesi..bıtek babamın yuzune baktım..gozlerı dolduu bıtanecıgımın :KK43: sonra kalabalık azaldı bıraz..kucuk amcam guldurdu bızı kaydirigubbakcemile3 elektrık ıslerden ıyı anlar.evın elektrık ıslerını ona yaptırcaz..bide bulask makınesı alcakms benım yıgenıme canım feda dıyp durdu :dance:
herkes gıttıkten sonra buyk amcam gece 3bucuga kdr bızdeydı onun oglu war kızı yok benı yıgenı degl kızı gıbı gorur saolsun...
yengem nedense bu ılıskıyı hc onaylamadı..hasanım onun amcasının torunu oluo.zamannda aılece kavgalılarms..ama gozlerı kan canagıydı kendısını zor tutuodu aglamamak ıcn...mafoldumben sen benm kızım gıbısın mtlu olmanı ısterm dedı.ben o evlenılmıcek demedm ama evlenılmycek bı adam olsaydı musade etmezdm dedı...
öyle konustk epey flan..bayram sonrası aralıgın ılk hftası yanı soz olcak..
dunde soz kıyafetımı aldık aşkımla..akşamda bize geldk beraber..hastaydı aşkım hala..annemde aktardan bseyler almıs zencefıl falan..onlardan yaptk hasanımaa.. babamla sohbet ettıler yıne falan işte..nişan nisan mayıs gibi olucak..düğünüde nişandan 6-7 ay sonra diyolar ama bakalım canlarım...

bilmiyorum ya size böyle anlatırken içimdeki aynen yansıtmaya çalıştığım için gergindi diye anlatıyorum ama...sanırım ben fazla duygusalım...aşkımı canımdan çok seviyorum ama anneciğimden babacığımdan ayrılmak uff ne bilem ben ya mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslışımmm hayırlı olsun,
Hasanını seviyosun bunada katlanıcaksın datlım.
Her kız çocuğu bunu yaşamalı,
Sevmeli, ailesini bırakıp sevdiğiyle yuva kurmalı.
Sonuçta annende bi annenin evladı.
Bu böyle gelmiş böyle gidicek bi durum.
Açıkçası ben bi an evvel kavuşalım istiyorum gıymatımla :kedi:
Onun yanında uyanmak istiyorum artık .
Sende anneni babanı terk etmiyosun sonuçta,
Kendi yuvanı kuruyosun canımm.

Panterim gud morning a.s.

Aslışımmm hayırlı olsun,
Hasanını seviyosun bunada katlanıcaksın datlım.
Her kız çocuğu bunu yaşamalı,
Sevmeli, ailesini bırakıp sevdiğiyle yuva kurmalı.
Sonuçta annende bi annenin evladı.
Bu böyle gelmiş böyle gidicek bi durum.
Açıkçası ben bi an evvel kavuşalım istiyorum gıymatımla :kedi:
Onun yanında uyanmak istiyorum artık .
Sende anneni babanı terk etmiyosun sonuçta,
Kendi yuvanı kuruyosun canımm.

Panterim gud morning a.s.

illaki canımm..ben fazla duygusalımm...
anneciğimin gözünün içine bakıversem ağlar oldu kaydirigubbakcemile3

Günaydın Hazanım nasılsın? nasıl geçti haftasonun? bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım...boşver kimse hatırlamasın,gıymatlın ve ailen hatırlasın sana yeter zaten.. önemli olan en yakınlarımızın en sevdiklerimizin hatırlaması :asigim:

Derenim günaydın.aramızda soğuk rüzgarlar esti seninle ama ben artık rüzgar essin istemiyorum...kalbini kırdıysam özür dilerim. :1hug: seni çok özledim....nasılsın canım?

Bunu şimdi okudum aslışım, akşam olanları okuyum diye
Önceki sayfaya bakmamıştım. Çok teşekkür ederimm datlımm a.s.

Derenimmm bende özledimm seni,, hadi duy sesimizi :asigim:

Bunu şimdi okudum aslışım, akşam olanları okuyum diye
Önceki sayfaya bakmamıştım. Çok teşekkür ederimm datlımm a.s.

Derenimmm bende özledimm seni,, hadi duy sesimizi :asigim:

önemli değil bebekim okuman yeter :1hug:
hep iyi ol bidenemm iyi olman beni mutlu eder :1hug:
canım deren bana hala kırgın sanırım o yüzden yazmıyor... :bbo:

önemli değil bebekim okuman yeter :1hug:
hep iyi ol bidenemm iyi olman beni mutlu eder :1hug:
canım deren bana hala kırgın sanırım o yüzden yazmıyor... :bbo:

Özel mesaj yaz istersen aslışım,
Birde özelden özür dile.
Hem Derenim'in yokluğu çok belli oluyo :gitme:

geldimmmmmmmmmmmmmmmm deren sizden vazgeçermi hiç opuyorumnanaktan

biz aslımla barıştıkkkk vereliniortak
zaten küslük yoktu kırgınlık vardı
hazanım panterim günaydın canımm :asigim:

hepinizi çok seviyorum ve çokkkk özledimmmmmmmmmmmm :1hug:

iyi olmaya çalışıyorum canımm...yorgun ve uykusuzum..malum haftasonu hazırlıklar...onca kalabalık..erken kalkmak v.s

pek buyuk bı havadıs yok cok kalabalıktı bızım taraf..cangur cungur her yerden bı ses cıktı.cocuklar bı yandan..kahve yetıstıremedım halamın kızı yardm ettı allahtan..babam gencler anlamıs ... flan dıodu tabı ben kahve fıncanlarını toplamak ıcn gıtmıstm o ara,ıcerı gıttm snra hmen..basladm aglamaya tutamadm kendmıı.. mafoldumben erkek kardesm wr benım ikizim..o geldı yanıma sarıldk epey flan.. :1hug: cok farklı bı duygu ne blym...onlar bızm ev kuck dye bızı dusunerekten kalabalk gelmedıler..ama bız haber vermdgmz halde bı suru ınsan geldı halalarım amcalarım cocukları v.s .. :eek:klava: e dogal olrk her kafadan bı ses cıkınca gerildim...aşkımda gerildi..bide cok hastaydı..cok ter atıodu... cuma gunude erken gelmıs eve.konusack halı yoktu ayakta zor duruyodu.ama soz verıldı gelınılcek dedı ve geldıler.bı gorsenız kalabalık mıllet sıgamadı falan..
gergindi işte ya ne biliyim yada ben o anki atmosferden öyle hissettim...hayatımda yaşadığım ilk duygu ilk heycan ilk gerginlik sonuçtaa...
neyse dunde bulustuk konustuk cok gerıldıgını soyledı... her kafadan bı ses cıktı dedı.. enıstem bıraz dengesız konustu hersey bu aksam konusulsun flan dye....
hasanın babasıyla benım babmda dedı herkes ne alcagnı blıo ztn dedıler.. babası dedı bu ev bızım cocuklarımızın evı bos bırakıcak halımız yok ne ıhtıyacları varsa alıcaz elbette dedı..amcamda öle olmaz lıste olsun dedı..annecıgımde saolsun gerek yok bız yabancıımıyız ıkı tarafta akraba cocuklar gıder kendılerı beyenırler dedı..bıtek bılezık konusuldu..el öptük aşkımla herkesi..bıtek babamın yuzune baktım..gozlerı dolduu bıtanecıgımın :KK43: sonra kalabalık azaldı bıraz..kucuk amcam guldurdu bızı kaydirigubbakcemile3 elektrık ıslerden ıyı anlar.evın elektrık ıslerını ona yaptırcaz..bide bulask makınesı alcakms benım yıgenıme canım feda dıyp durdu :dance:
herkes gıttıkten sonra buyk amcam gece 3bucuga kdr bızdeydı onun oglu war kızı yok benı yıgenı degl kızı gıbı gorur saolsun...
yengem nedense bu ılıskıyı hc onaylamadı..hasanım onun amcasının torunu oluo.zamannda aılece kavgalılarms..ama gozlerı kan canagıydı kendısını zor tutuodu aglamamak ıcn...mafoldumben sen benm kızım gıbısın mtlu olmanı ısterm dedı.ben o evlenılmıcek demedm ama evlenılmycek bı adam olsaydı musade etmezdm dedı...
dunde soz kıyafetımı aldık aşkımla..akşamda bize geldk beraber..hastaydı aşkım hala..annemde aktardan bseyler almıs zencefıl falan..onlardan yaptk hasanımaa.. babamla sohbet ettıler yıne falan işte..nişan nisan mayıs gibi olucak..düğünüde nişandan 6-7 ay sonra diyolar ama bakalım canlarım...

bilmiyorum ya size böyle anlatırken içimdeki aynen yansıtmaya çalıştığım için gergindi diye anlatıyorum ama...sanırım ben fazla duygusalım...aşkımı canımdan çok seviyorum ama anneciğimden babacığımdan ayrılmak uff ne bilem ben ya mafoldumben

ancak gelebildim cnm aslında sınırlenecek bıse yokmus ama senın psıkolojın degısıktır o gece beıtanem ondan duygusallasmıssın
hasan'ına ck buyuk gecmıs ossun bıtanem bak ne gusel adı konmus herseyın rabbım hayırlısıyla kausmanızı nasip eder ins..

derenimm affediverdi kanatlarının altına alıverdi benii :1hug:
bizde seni çoooooooooooooooooooooooook özledik derenimmmmmmmmmmmmmmm :asigim:

benımde dun dogum gunumdu ctesı pıncırımla kaldık ruya gıbı 1 gun gecırdım ck guzeldı pıncırımı ck sewıom ben yha:asigim:

hosgeldın bebenkım bı daa bızı yannız bırakma olarmı cnm benım :1hug:

Biraz karışık marışık olmuş ama sonunda olması gerekenler olmuş bitmiş
akraba karışıklığı bizde de oldu canım bunları engelleyemezdin zaten
kendini bilmez akraba çok sanki çağrılmış gibi gelip baş köşeye otururlar :roflol:
neyse hayırlısıyla vermiş baban seni kaydirigubbakcemile5
gözünüz aydın dilerim ömür boyu mutlu olursun :asigim:
gelin olduğunuda görelim inşallahhh :Saruboceq:
kaç bilezik istediniz kızzz :jeyyar:
5i1 yerdeleride isteseydin :roflol:

ancak gelebildim cnm aslında sınırlenecek bıse yokmus ama senın psıkolojın degısıktır o gece beıtanem ondan duygusallasmıssın
hasan'ına ck buyuk gecmıs ossun bıtanem bak ne gusel adı konmus herseyın rabbım hayırlısıyla kausmanızı nasip eder ins..

sağol prensesimm....evet sanırım en büyük sorun benim gerginliğimdi :sinifsinif:
hasanım çok hastaa yaaa :gitme:
çooook sağol canım inş atlatır..
sözümüze son 3hafta :lepi:
evet artık adı kondu..el öptük sıradan bi başladık öp öp anca bitti walla sırnaşık şey

benımde dun dogum gunumdu ctesı pıncırımla kaldık ruya gıbı 1 gun gecırdım ck guzeldı pıncırımı ck sewıom ben yha:asigim:

pıncırımla kaldık derken bebişim :jeyyar: :roflol:
ayyy ne fesatım ben yaaaa kaydirigubbakcemile3
canımın taa içiii.... iyiki doğdunnn...
yaşadığımız nefes aldığımız sürece rabbim sana ömür versin ki,
hep pıncırının yanında ol bütün doğum günlerinde inşallah :1hug: :Saruboceq:

derenimm affediverdi kanatlarının altına alıverdi benii :1hug:
bizde seni çoooooooooooooooooooooooook özledik derenimmmmmmmmmmmmmmm :asigim:

canımsınnnnnnnnnn :asigim:

geçmiş doğum günün kutlu olsun canımcım :1hug:
doğum gününü en büyük hediyesi pıncırın oldu sanırsam :jeyyar:
çok sevindim adınaaa tatlım opuyorumnanaktan
hep o rüyalarda yaşa inşallah emi :asigim:

hosgeldın bebenkım bı daa bızı yannız bırakma olarmı cnm benım :1hug:

hoşbulduk canımm yalnız değildinizki ben hep takip ettim yazılanları :icecream:
kalbim sizlerleydi inan :asigim:

X