Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

sinirlenmekte sonuna kadar haklıısn gulum
bugun okuldakı mudur dedı sakaryada bıldıgı 20 okul acıkta ımıs
ne bıcım bı duzenek hem cocuklar madur hem ogretmenler

evet yaa eğitim en önem verilmesi gereken şey ama bizim ülkemizde malesef en son sıralarda lmaz: sonra da biz niye böyleyiz diyolar bu yüzden iştee
ayy gece gece çok sinirlendim bak yaa kaydirigubbakcemile3

:lepi:
ayy bilmiyorum ki yükselenimi canım yaa bi ara bakmıştım da unuttum şimdi
Akrepler güçlüdür ama ben çok güçlü değilim sanırım kaydirigubbakcemile3

Aaaa olmas ki bölee, hemen bi yükselen testi yaptırıp bana geliyosun.
Ben o yükselen etkini alçaltıyorumm.
Gökdelen gibi zinde ayrılıyosun yanımdan.
Seninkini kucağında bilem taşırsın valla kaydirigubbakcemile3

dur ben bi internetten yükselenime bakıp söyliyim sana hemen kuşum :sm_cool:

zman zman korktum hazanım
hatta bazen oglusum aglardı susmazdı bende onunla aglardım
ask hıcbırseye benzemııı dımı hazanım:lepi:

hazanım benım yukselenım kowa
acaıp ukalayımdırkaydirigubbakcemile2

Akrep gacısı böle hızlıdır iştee
Öperim yanacıklarınızdann Akreplerimm benimmm :kedi:

Vallada barışmışlar, billada barışmışlar, tillada barışmışlar hihoyyytdelikafadulden

hazanım benm yükselen burcum koçmuş nasıl iyi mi :uhm: kaydirigubbakcemile3

Yükselen burcunuz Koç ise bir şeyleri başlatan olmayı seversiniz. Liderlik ve inatçılık karakteristiğinize yansır. Kendine fazlasıyla güvenli görünüşünüz ve dediğim dedik oluşunuz da var tabii. Fazla yoğun ve atılımcı olabilirsiniz. Aşkta kıskançlık yapabilirsiniz. Hızlı hareket eder, her şeyin sonucunu hemen yapmak istersiniz. İlk içgüdünüz hemen şimdi yapmaktır. Yükselen Koç'lar bazen yapabileceklerinden fazla işe de girişebilirler, üstelik fazla planlamadan. Planlamak yükselen Koç'lara göre âdet değildir. Hevesli, genç görünümlü, doğrudan davran seven, istediğinin peşinde koşan bir karakteriniz vardır.

Bazen kırıcı olsanız da davranışlarınızda kötü niyet yoktur. Sabrın anlamını biraz öğrenmeniz gerekebilir. Davranışlarınız basit ve doğrudandır. Girişimci olabilirsiniz. Başlangıçlardaki hızınız her zaman sonlardaki duruma uymayabilir. Yükselen Koç'ların hızlı yürüdüğünü, başlarını gururla tepeye diktiğini görmek şaşırtıcı olmaz. Baş ağrıları, sinüzit, gözlerle ilgili problemlerle uğraşabilirsiniz.

Fiziksel olarak geniş omuzlar ve dar kalçalar göze çarpar. Yükselen Koç'ların gülümseyişleri meşhurdur ve çehrelerinde daima genç bir ifade taşırlar. Yükselen Koç çocuğu erken yaşta bağımsızlığını ilan eder. Hayata atılmakta aceleci davranır. Yardım almaktan hoşlanmaz, her işini kendi yapmak ister. Bütün bu özelliklere karşın aşka meraklı, ilişkide anlayışlı ve ilişkileri yürüten taraftırlar.

Ünlü sinema yıldızı Julia Roberts yükselen Koç'un iyi bir örneğidir.
Ben bu kadına bayılırım pempişimmm.-tatlicadiarzu-

biçok özellik gerçekten beni anlatıyo dar kalçalar hariç amaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Akrep Burcu (24 Ekim - 24 Kasım)

Yönetici Gezegeni: Plüton, Mars
Türü: Dişi, negatif
Grubu: Su, sabit

Simgesi: Soluk sarımsı renkte bir akrep, doğal olarak bu burcun da simgesi. Bunun sebepleri elbette çeşitli. Öncelikle akrep geceye ait yaratıklardan biri, gündüz ona rastlayamazsınız, bu özelliği de Akrep burcuna çok uygun. Ayrıca tehlikeli ve tahrip edici bir yanı var. Üstelik kendini sokabilmesinde zehirleyebilmesindeki ironi de etken. Akrep'in bir efsanesi de var: Antik devirlerde yaşadığı varsayılan avcı Orion, yeryüzünde kendisini öldürebilecek kadar güçlü bir canlının olmadığını iddia etmiş. Ama tabii minicik bir akrep onun bu iddiasını çürütmüş.

Onu anlatan sözcükler: Tutkulu, sahiplenici, yakıcı, seksi, zorlayan, kinci, karmaşık, pratik, aşırı uçlara eğilimli, yalnız. güç kullanan, lider, inatçı, sadık, küstah, kendine zarar veren, dönüşüm noktalarından geçen, meraklı, medyum

Rengi: Koyu kırmızı ve şarap rengi
Uğurlu günü: Salı
Uğurlu sayısı: 9
Uğurlu çiçekleri: Kırmızı karanfil, hanımeli, ateş çiçeği, yaprak dökmeyen funda, sardunya ve koç burcuna dair bütün çiçekler, çünkü hepsi Mars'la ilişkili
Uğurlu kokuları: Misk, manolya
Vücutta yönettiği yer: Cinsel organlar
Ağaçları: Akdiken, çalı
Bitki ve baharatları: Sarısabır, güvercin ağacı, kediotu
Gıdaları: Soğan, pırasa, şerbetçiotu, keskin tadı olan bütün besinler
Hayvanları: Bütün böcekler
Ülkeleri: Fas, Norveç, Transilvanya, Suriye, Kore, Uruguay
Şehirleri: New Orleans, Washington DC, Cincinnatti, Milvaukee, Valencia, Liverpool
Karakteristik özelliği: Kararlılık
ıdeali: Zenginlik ve güç
Hatası: Acımasızlık
Uğurlu taşı: Opal.
Kitapları: "Ölüm burcu" diye de anıldıklarını düşünürseniz metafizik kitaplarına düşkün olmalarının sebebini anlarsınız. Dramatik romanlar, korku ve gerilim türü kitaplar (ama entelektüel olanları) ve seksle ilgili kitaplar da ilgilerini çeker. Kaliteye önem verirler. Anton Çehov'un öyküleri ya da Anais Nin'in günlükleri onlara göredir.
Filmleri: Gözleri Tamamen Kapalı, Seven, Otomatik Portakal... Derinlikli ve enteresan filmleri severler.
Müzikleri: Elektronik trance ya da rock dinlerler. Ghost in the Machine'i kendileri keşfetmiş olmayı isterlerdi doğrusu. Ayıca Massive Attack, Moby, Orbital ve Chemical Brothers severler. Bir de belki Duman ya da Mor ve Ötesi...
Televizyon alışkanlıkları: X-files, Alacakaranlık Kuşağı gibi dizileri hiç kaçırmazlar. Şu sıralar CNBC-e'de oynamakta olan 4400 de tam onlara göredir.

Tv alışkanlıklarım aynen bilmişler nan :1shok:

Vallada barışmışlar, billada barışmışlar, tillada barışmışlar hihoyyytdelikafadulden
sengözlerimebaksanab
aaaa ama olmazzz şimdi isteriz isteriiiizzz hihoyyythihoyyythihoyyyt
:1no2:

Ayyy benim gıymatlımda kovaa.
Bence ukalalık sana yakışıyodur Panterimm.
Resminden belli kendinde ne kadar emin olduğun. :lepi:

yakısıyor bebegımde
kendıme ole bı ozguwenım warkı anlatamam
ondan basım hep dıktır kolay kolay boyun egmeme kımseyekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…