Ohhh kaynatın bakalımmm,
Bacım 160 msj :jeyyar:
Sen yakında benide geçersin hee
kıskanmayalım lütfen büyüklerimizin mesaj sayılarını sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh kaynatın bakalımmm,
Ohhh kaynatın bakalımmm,
tabi geçcem bacım ben senin gibi okuyup kaçmıyorum hırs yaptım herşeyi öğrencem bu sitede:hooray:
sağlık versin rabbim gerisi boş ablacım boşwer..
kilo almakmış vermekmiş ömrümüz gidiyo be..
benim annem bi ara hırs yaptı 6 ayda 12 kg verdi...82den 70e indi..
şimdide 74 flan...
ama balık etli yani..bide ikiz doğum yapınca birazcık göbeciği kalmış..
ben babam gibiyim babamda zayıf uzun boyludur..ne yese yaramaz..
bizim babamla yemek yedikten sonra azıcık bi göbeğimiz çıksa seviniyoruz kaydirigubbakcemile3
yürü be ablam kim tutar senii...kaydirigubbakcemile3
kıskananlar çatlasınnnnnn kaydirigubbakcemile2
ne güzel aslıcım bende öle olmayı çok isterdim bende doğumdan sonra veremedim süt olcak diye habire yedim ama artık dur dedim kendime 10 kilo verdim aslıcım zemuszemus
oo ıyı ablacım yaa 10 kg çok iyi vermişsin maşallahh..
aman dikkat et walla geri alma..
bende geri almamaya çalışıyorum aslıcım hazanın düğününe kadar 7-8 kilo daha verebilseydim süper olacaktı bide bende basen varÇok üzgünüm çoook
hazanın düğünü ne zaman abla? o basen bizim türk kadınlarımızın kabusu ztn ablacm yaa :1shok: amannn..takma boşver o kdr güzel vücuda göre vücuda tam oturan abiyeler var ki artık..eminim sende gelinden sonra 2.prenses olacaksın :)[/QU
ay aslıcım teşekkür ederim ya şuandada o kadar kötü durmuyor da ben kafaya taktım işte :kedi:CADIARZU
hazanın düğünü ne zaman abla? o basen bizim türk kadınlarımızın kabusu ztn ablacm yaa :1shok: amannn..takma boşver o kdr güzel vücuda göre vücuda tam oturan abiyeler var ki artık..eminim sende gelinden sonra 2.prenses olacaksın :)[/QU
ay aslıcım teşekkür ederim ya şuandada o kadar kötü durmuyor da ben kafaya taktım işte :kedi:CADIARZU
relax ablacımmmm ... :)
relax ablacımmmm ... :)
aslıcım henüz düğün için belli bi tarih yok hazanlar ocak ta istiyolar ama annem pek yanaşmıyor canıma.s.
heeyyyy ben geldmmmmm
aslıcım henüz düğün için belli bi tarih yok hazanlar ocak ta istiyolar ama annem pek yanaşmıyor canıma.s.
neden istemiyo annen ocakta olmasını ablacım? damat tarafı ne diyo ocakta olmasına? annenin kafasındaki tarih nedir??
neden istemiyo annen ocakta olmasını ablacım? damat tarafı ne diyo ocakta olmasına? annenin kafasındaki tarih nedir??
canım babam emekli ceyizlerde malum çok pahalı annemde karşı tarafa ezik kalmak istemiyo ceyizini hazırlamak için ocak istemiyo en azından nisan falan olsa bende biraz rahatlarım diyo hazanın hazırda hiç bişeyi yok çünkü yemek takımı kaşık takımı pikesi tencere takımı onlar yok daha ortada
annemlerede hak veriyorum hazanada mirmirmirmir
canım babam emekli ceyizlerde malum çok pahalı annemde karşı tarafa ezik kalmak istemiyo ceyizini hazırlamak için ocak istemiyo en azından nisan falan olsa bende biraz rahatlarım diyo hazanın hazırda hiç bişeyi yok çünkü yemek takımı kaşık takımı pikesi tencere takımı onlar yok daha ortada
annemlerede hak veriyorum hazanada mirmirmirmir
Anneni çok iyi anlıyorum ablacım benim annemde aynı durumdan şikayetçi.
Ama şu var.Sonuçta hazan çalışıyo.tamam evede destek oluyodur ama,
Çeyiz mağazalarında artık herşey taksitle.
Şimdilik en önemli şeyleri alır.
Diğerleride yavaş yavaş tamamlanır yani.
He nolmaz Ocak olmaz Şubat olur orta yol bulunur.
Şubat14 olabilir mesela..
Hem bu sene pazar gününe denk geliyo...
Benimde doğum günüm aynı zamanda :asigim:
Anneni çok iyi anlıyorum ablacım benim annemde aynı durumdan şikayetçi.
Ama şu var.Sonuçta hazan çalışıyo.tamam evede destek oluyodur ama,
Çeyiz mağazalarında artık herşey taksitle.
Şimdilik en önemli şeyleri alır.
Diğerleride yavaş yavaş tamamlanır yani.
He nolmaz Ocak olmaz Şubat olur orta yol bulunur.
Şubat14 olabilir mesela..
Hem bu sene pazar gününe denk geliyo...
Benimde doğum günüm aynı zamanda :asigim:
bende 14 şubatı düşünmüştüm hazan için artık herşey kısmet aslıcım mutfak için ufak elektronik gereçleri hesaplattım 700 tl den fazla tutuyo
philips marka süpürge ,tost makinesi ,o tarzda ufak şeyler bide gündelik kullanmaya kaşık çatal tabak lazım mutfak tam olsun dersen 1200 gözden çıkarcan yemek takımlar hariç daha:1shok:
Bak bak bakk, plan yapılmış :kedi:
öle sen yorulma biz plan yaparız deme aslıcım:kedi:
mehmet yün yorgan sevmiyosa o zaman hazır yorgan alırız ne yapalım
herşey kısmet ne dersek diyelim opuyorumnanaktan