Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

sağlık versin rabbim gerisi boş ablacım boşwer..
kilo almakmış vermekmiş ömrümüz gidiyo be..
benim annem bi ara hırs yaptı 6 ayda 12 kg verdi...82den 70e indi..
şimdide 74 flan...
ama balık etli yani..bide ikiz doğum yapınca birazcık göbeciği kalmış..
ben babam gibiyim babamda zayıf uzun boyludur..ne yese yaramaz..
bizim babamla yemek yedikten sonra azıcık bi göbeğimiz çıksa seviniyoruz kaydirigubbakcemile3

ne güzel aslıcım bende öle olmayı çok isterdim bende doğumdan sonra veremedim süt olcak diye habire yedim ama artık dur dedim kendime 10 kilo verdim aslıcım zemuszemus

yürü be ablam kim tutar senii...kaydirigubbakcemile3
kıskananlar çatlasınnnnnn kaydirigubbakcemile2

ayy aslıcım şımarcam valla :kedi:
teşekkür ederim tatlım sizin sayenizde beni aranıza kabul ettiniz yoksa yine sitede dolaşır çıkardımyerimseniben

ne güzel aslıcım bende öle olmayı çok isterdim bende doğumdan sonra veremedim süt olcak diye habire yedim ama artık dur dedim kendime 10 kilo verdim aslıcım zemuszemus

oo ıyı ablacım yaa 10 kg çok iyi vermişsin maşallahh..
aman dikkat et walla geri alma..

oo ıyı ablacım yaa 10 kg çok iyi vermişsin maşallahh..
aman dikkat et walla geri alma..

bende geri almamaya çalışıyorum aslıcım hazanın düğününe kadar 7-8 kilo daha verebilseydim süper olacaktı bide bende basen varÇok üzgünüm çoook

bende geri almamaya çalışıyorum aslıcım hazanın düğününe kadar 7-8 kilo daha verebilseydim süper olacaktı bide bende basen varÇok üzgünüm çoook

hazanın düğünü ne zaman abla? o basen bizim türk kadınlarımızın kabusu ztn ablacm yaa :1shok: amannn..takma boşver o kdr güzel vücuda göre vücuda tam oturan abiyeler var ki artık..eminim sende gelinden sonra 2.prenses olacaksın :)

hazanın düğünü ne zaman abla? o basen bizim türk kadınlarımızın kabusu ztn ablacm yaa :1shok: amannn..takma boşver o kdr güzel vücuda göre vücuda tam oturan abiyeler var ki artık..eminim sende gelinden sonra 2.prenses olacaksın :)
[/QU

ay aslıcım teşekkür ederim ya şuandada o kadar kötü durmuyor da ben kafaya taktım işte :kedi:CADIARZU

[/QU

ay aslıcım teşekkür ederim ya şuandada o kadar kötü durmuyor da ben kafaya taktım işte :kedi:CADIARZU

relax ablacımmmm ... :)

neden istemiyo annen ocakta olmasını ablacım? damat tarafı ne diyo ocakta olmasına? annenin kafasındaki tarih nedir??

canım babam emekli ceyizlerde malum çok pahalı annemde karşı tarafa ezik kalmak istemiyo ceyizini hazırlamak için ocak istemiyo en azından nisan falan olsa bende biraz rahatlarım diyo hazanın hazırda hiç bişeyi yok çünkü yemek takımı kaşık takımı pikesi tencere takımı onlar yok daha ortada
annemlerede hak veriyorum hazanada
mirmirmirmir

canım babam emekli ceyizlerde malum çok pahalı annemde karşı tarafa ezik kalmak istemiyo ceyizini hazırlamak için ocak istemiyo en azından nisan falan olsa bende biraz rahatlarım diyo hazanın hazırda hiç bişeyi yok çünkü yemek takımı kaşık takımı pikesi tencere takımı onlar yok daha ortada
annemlerede hak veriyorum hazanada
mirmirmirmir

Anneni çok iyi anlıyorum ablacım benim annemde aynı durumdan şikayetçi.
Ama şu var.Sonuçta hazan çalışıyo.tamam evede destek oluyodur ama,
Çeyiz mağazalarında artık herşey taksitle.
Şimdilik en önemli şeyleri alır.
Diğerleride yavaş yavaş tamamlanır yani.
He nolmaz Ocak olmaz Şubat olur orta yol bulunur.
Şubat14 olabilir mesela..
Hem bu sene pazar gününe denk geliyo...
Benimde doğum günüm aynı zamanda :asigim:​

Bak bak bakk, plan yapılmış :kedi:
Aslışım seninde sölediğin gibi bi defa gitsem
Önemli olan parçaları alırım.
Pike şimdilik kullanmıcam, sonra getirilse de olur.
Yün yorgan yapıcam diyo annem,
Mehmet sevmiyo yünü,
Onuda misafirler için saklıcam.
Ee yeni evli çifte yatılı misafir bikaç ay gelmez :kedi:
Oda sonra yapılıp getirilebilir sonuçta.
10/01/10 olsun istiyorum ben,
Mehmette hoş bi tarih dedi.
Bizim ev hazır, boş daireye merkezi sistem diye 400 tl yakıt ödeniyo her ay.
Mehmet beni bırakıp eve gidiyo her akşam,
Evlerimizin arası 36 km kelebeğimmm.
Annadınmı şimdi beni

Anneni çok iyi anlıyorum ablacım benim annemde aynı durumdan şikayetçi.
Ama şu var.Sonuçta hazan çalışıyo.tamam evede destek oluyodur ama,
Çeyiz mağazalarında artık herşey taksitle.
Şimdilik en önemli şeyleri alır.
Diğerleride yavaş yavaş tamamlanır yani.
He nolmaz Ocak olmaz Şubat olur orta yol bulunur.
Şubat14 olabilir mesela..
Hem bu sene pazar gününe denk geliyo...
Benimde doğum günüm aynı zamanda :asigim:​

bende 14 şubatı düşünmüştüm hazan için artık herşey kısmet aslıcım mutfak için ufak elektronik gereçleri hesaplattım 700 tl den fazla tutuyo
philips marka süpürge ,tost makinesi ,o tarzda ufak şeyler bide gündelik kullanmaya kaşık çatal tabak lazım mutfak tam olsun dersen 1200 gözden çıkarcan yemek takımlar hariç daha
:1shok:

:1shok:
Üstesinden gelirim gelmesine de,
Tıkanıyorum bacım işte :kedi:
Yaa bu tip şeler fazla yoruyo beni.
Ama yapacak bişi yok,
Kısa sürede hepisini halletmem lazım

X