cokkkkkkkkkkkkk guzel telaslar bunlar gulum yha ne mutlu sana:1hug:
sağol bitanem çok sağol... Şeniz ya tek bi sorun var henüz yemek yapmayı çok bilmiyorum... :kedi: benimkide bi boğazına düşkün ki anlatamam yaniii... kaydirigubbakcemile3
siz biliyomuydunuz evlendiğinizde böyle bütün yemekleri falan kızlar..bide eşleriniz kaç yaşındaydı?
ben ewlendıgımde sadece pilaw we makarna bılıyodum cnm
ben 19 esım 23 ıdı yemek yemeyı ck sewerdı
zamanla ogrenırsın
sımdı baklawa harıc butun mamaları yapıyorum sende ogrenırsın elalıskanlıgı kusum
:asigim: :asigim:
enişteye sms at bunu ablacım... :jeyyar:
sms atacam canım :kedi:
5 li çay :funda yaprağı,mate yaprağı,yeşil çay,biberiye,kekik var tatlım
sağol bitanem çok sağol... Şeniz ya tek bi sorun var henüz yemek yapmayı çok bilmiyorum... :kedi: benimkide bi boğazına düşkün ki anlatamam yaniii... kaydirigubbakcemile3
siz biliyomuydunuz evlendiğinizde böyle bütün yemekleri falan kızlar..bide eşleriniz kaç yaşındaydı?
aslıcım ben 19 yaşımdaydım eşim 26 yaşındaydı ama ben bütün yemekleri yapmasını biliyodum o konuda sorunum yoktu
bide ben evlendiğimde kayınvalidemlerin yanına gittim 3 kaynım 1 görümcem vardı bayağı kalabalıklardı yani o kadar kişiye yemeği ben yapıyodum
yemek yapmak zor değil aslıcım sevgiyle yapınca çok lezzetli olur merakk etme:dance:
hazanım nerdesin yavf topiğe giriyosun okuyup çıkıyosun
senin bu kardeşin hep böyle yapiyyy abla yaaa naniknanik :dilcikar:
evet canım ben bi arayım soruyum bakımmmkafamçokkarıştı
geldimmmm.
Durun bi geçmişe bakimmm
Geldimmmm.
Durun bi geçmişe bakimmm
aradınmı abla ne diyiii hanfendii :)))
hazanım hos geldın
kıslar ben makkajımı yaptım
sacım we gıyınmem kaldı 1 de oglusum gelıyo okuldan yemegımı yıyıp gorusmelere gıdıcem aaasama gelırım artıkın
hazanım hos geldın
kıslar ben makkajımı yaptım
sacım we gıyınmem kaldı 1 de oglusum gelıyo okuldan yemegımı yıyıp gorusmelere gıdıcem aaasama gelırım artıkın