Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

Kuzular ben kendi çeyizimi bitireyim sizinkileride hazırlarım baş şaşkın olarak :roflol:

ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz yine öptüm ikinizide :1hug:

tmm cnm görüşrz.öptüm bende bi yemek yiyeyimkaydirigubbakcemile2:içelim:

Kuzular ben kendi çeyizimi bitireyim sizinkileride hazırlarım baş şaşkın olarak :roflol:

ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz yine öptüm ikinizide :1hug:

tamam canım unutma bak bu sözünü kaydirigubbakcemile3
görüşrüz canım hoşçakalopuyorumnanaktan

huhu kk nın şaşkın aşıkları nbr siniz?:asigim:

iyiyiz tatlım sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
sen buraların yolunu bilirmiydin
ayağına su dökemmi lülülülülülü

şaşkın aşığım ama sizi yeni farkettim kaydirigubbakcemile3öyle imkansızki hala şaşırıyorum nasıl aşık olabildim diye

imzandan belli hemde öyle böyle değil SIKI aşık olmuşsun gibime geliyo :roflol:
Geçmiş Olsun sırnaşık şey

gececekmi deren ,işin kötüsüde karşılıksız değil ama imkansız:1no2:damarlarım çekiliyor sanki öldürseler bir damla kanım akmaz şuan,keşke böyle olmasaydı...

gececekmi deren ,işin kötüsüde karşılıksız değil ama imkansız:1no2:damarlarım çekiliyor sanki öldürseler bir damla kanım akmaz şuan,keşke böyle olmasaydı...

üzdün beni şimdi
imkansız diye bişey yoktur hayatta ölümden başka herşeyin çaresi vardır canım :teselli:

sağol canım bende bu kadar imkansız birine nasıl aşık oldum diye şaşı beş dolaşıyorm etrafta

sağol canım bende bu kadar imkansız birine nasıl aşık oldum diye şaşı beş dolaşıyorm etrafta

evli olması dışında dinimize uymaması dışında bence imkansız yoktur be canım :sinifsinif:
bunlarda değilse zaten fazla dert etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…