29 ekım aksamı pıncır ıle sınemaya gıdecektık
ben saatlerı ogrendım ogunde bı yogunum sorma gıtsın aksam oldu ewde yemek yedım saat 7de sınema saatı 6.30 oldu ben hala cıkamadım ewden aradım sen bıletlerı hallet askım ben fılm baslarken gelırım dedım
tmm askım dedı
nse pınıcr sınemaya gıdıo ben saatlerı sasırmısım baska buı sınemanın saatını almısım ben onun yanına gıttım saat 6.55 baska sınemaya gıttık yetısemedık bızım burda 3 tane sınema war hadı ona bakalım dedı bende boswer baska zaman bakarız dedım nse bız 3.sinemaya bakmaya gıttık (bu arada o gun babamın cok yuklu bı borcu oldugunu ogrendık abım we ben moral 0anlıcanız arabada gıderkende bı taraftan olayları anlatıyorum pıncıra oda uzulme falan dıye benı tesellı edıyo ama benım el ayak zangırdıyo sınırden )alıswerıs merkezının onune geldık arabadan ındık benım taswıp etmedıgım bı harekete yeltendı askım yapma bak kotu olur dedım anlamadı o benden sole 50m. gerıde ıdı bende sınırlendım yanıma geldı arkadan ayagına tekme attım hala yuzume guluo sınırımı alamadım ben tabı sol elımle (bu arada o sagımda dikilio)agzına dogru yapma der gıbı kaldırdım anında dudagı patladı ama gercekten hızlı wurmadım wurmak ıstesem gozune wururdum hemen arabaya gerı donduk dudagı ck kanadı mendılle tampon yaptı benım ne bakmama nede dokunmama ızın werdı benı carsıda bıraktı sona tel. ıle aradı 5 yılı bu gece bıtırdın dedı olay bu kıslar
evet canım bizde faizle alacağız ama pek bişey tutmuyomuş sanırım
en fazla tutacak para 300.00 TL Diyorlar :lepi: aman lazım değil faizleri filan zaten
benim hayellerimi ertelediler ya ona üzüldüm biz şimdiye çoktan evlenmiştik sevgilimi işten çıkarmasalardı
herneyse görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler :1hug:
Allahıma sığındım ben gerisi vın gelir trıs gider :roflol:
sinirliyken bende üstüme gelinmesinden hoşlanmam
nefret ederim gıcık olurum
isteyerek yapılmış bir hareket değilmiş sonuçta
bu kadar büyütmeye gerek yokmuş çok nazlıymış senin pıncırda :mymeka:
tatlım ben bitirdiğine inanmıyorum sadece sana hala trip yapıo bitirmiş olsa seni msnden de silip engellerdi aklı sıra senin burnunu sürttürmek istiyo sırık :mymeka:
belkide bir özür bekliyo (diledinmi bilmiyorum) bence kafana takma sadece bekle ve rahat ol bak deren söylemişti diyeceksin bu aşk böyle sudan sebeplerle bitmez !!!
Siz sevişirken ben çatlamıyodum amaaaaaaaa :roflol:
"sevişirken" derken bebişim :roflol:
29 ekım aksamı pıncır ıle sınemaya gıdecektık
ben saatlerı ogrendım ogunde bı yogunum sorma gıtsın aksam oldu ewde yemek yedım saat 7de sınema saatı 6.30 oldu ben hala cıkamadım ewden aradım sen bıletlerı hallet askım ben fılm baslarken gelırım dedım
tmm askım dedı
nse pınıcr sınemaya gıdıo ben saatlerı sasırmısım baska buı sınemanın saatını almısım ben onun yanına gıttım saat 6.55 baska sınemaya gıttık yetısemedık bızım burda 3 tane sınema war hadı ona bakalım dedı bende boswer baska zaman bakarız dedım nse bız 3.sinemaya bakmaya gıttık (bu arada o gun babamın cok yuklu bı borcu oldugunu ogrendık abım we ben moral 0anlıcanız arabada gıderkende bı taraftan olayları anlatıyorum pıncıra oda uzulme falan dıye benı tesellı edıyo ama benım el ayak zangırdıyo sınırden )alıswerıs merkezının onune geldık arabadan ındık benım taswıp etmedıgım bı harekete yeltendı askım yapma bak kotu olur dedım anlamadı o benden sole 50m. gerıde ıdı bende sınırlendım yanıma geldı arkadan ayagına tekme attım hala yuzume guluo sınırımı alamadım ben tabı sol elımle (bu arada o sagımda dikilio)agzına dogru yapma der gıbı kaldırdım anında dudagı patladı ama gercekten hızlı wurmadım wurmak ıstesem gozune wururdum hemen arabaya gerı donduk dudagı ck kanadı mendılle tampon yaptı benım ne bakmama nede dokunmama ızın werdı benı carsıda bıraktı sona tel. ıle aradı 5 yılı bu gece bıtırdın dedı olay bu kıslar
Bütün anılar gözlerimde,
Ezberledim sen gittin gideli..
Bu ızdıraba halim harap,
Sen bu hale koydun beni...
Ahh Gönlüm Kırık Ayna
Başım Alıp Nere Gideyim???
Sen Bana Yar Olmadıktan Sonra
Ben Elleri Neyleyim???
Hiçbir korkum yoktu Allah'tan
Yalnız koyup döndün geri..
İnsaf etsen de geçti artık,
O siyah beyaz film bitti...
Ahh Gönlüm Kırık Ayna
Başım Alıp Nere Gideyim???
Sen Bana Yar Olmadıktan Sonra
Ben Elleri Neyleyim???
sinirliyken bende üstüme gelinmesinden hoşlanmam
nefret ederim gıcık olurum
isteyerek yapılmış bir hareket değilmiş sonuçta
bu kadar büyütmeye gerek yokmuş çok nazlıymış senin pıncırda :mymeka:
tatlım ben bitirdiğine inanmıyorum sadece sana hala trip yapıo bitirmiş olsa seni msnden de silip engellerdi aklı sıra senin burnunu sürttürmek istiyo sırık :mymeka:
belkide bir özür bekliyo (diledinmi bilmiyorum) bence kafana takma sadece bekle ve rahat ol bak deren söylemişti diyeceksin bu aşk böyle sudan sebeplerle bitmez !!!
ben yazdım pıncıra siz diil ama o beni ck ii tanıyo ben aramam dediysem aramam bana hep derdi ben bole mıymıy insandan hoslanmam benim hatunum hırcın olmalı alsın gorsun hayrını iste hırcın hatunun:S5 yılı bu gece bitirdin hee...
Ne koLay söylemiş...
Senin canın sıkkınn..üstüne geliyo şaklabanlık yapıyo(ksrbkma canım)
ve sen hafif bi şekilde vuruyosun
dudağı hemen patladıysa senin suçun neymişş..
sakın bir daha arama sorma.
bırak o arasın.
tüylerim ürperdi hiç bişi diyemiyorum tıkandım!
:teselli: :teselli:
derenimmmm çok doğri der panterimmmmmmmm a.s
senin babanın borçları moralin bozuk,pıncır seni beklemiş güzel cinema doli bir akşam planlamış 3 yer felan gezmişiniz onunda morali bozuk
belki yaptığından kendisine suçluluk hissetti
özür dilemene rağmen yumuşamamış pıncırın
hala da inat ya
lakin aynı şeyi derim bende
biraz zamana bırak
çok zor olacak biliyom ama
kaç yılınız var ortak be gülümmmm
biraz zaman geçsin bak hasretle nasıl sarılacaksınız birbirinize Şeniz
bende böle hissediyorummm canımmmm
ben yazdım pıncıra siz diil ama o beni ck ii tanıyo ben aramam dediysem aramam bana hep derdi ben bole mıymıy insandan hoslanmam benim hatunum hırcın olmalı alsın gorsun hayrını iste hırcın hatunun:S
bakalım gulum zman ne gosterecek belki cok ozleyip ayrılmamasıya birlesicez belkide bi daa hic bi araya gelmicez
en kotusu ne cnm bilionmu gunler gectikce insanın gozunun onune geliyo yha yasadıkları paylastıkları guldukleri agladıkları iste o koyuyo:çok üzgünüm:
amin cnm ii tatıllerderenimmmm....
incimmmm...
panterimmm...
benim mesaim bitti...çıkıyorum...
nolur üzme kendini panterim güçlü ol zaman herşeyin ilacı derler... bekleyerek göreceğiz. yerimseniben
derenim bugün aramızda şakalaştık falan ama farkında olmadan kırdıysam özür dilerim meleğim :1hug:
incimmm bitanem benim iyi haftasonları diliyorum sana inşallah kocişinin planları bozulmaz :jeyyar:
aşk dolu günler meleklerim :asigim:
rabbim ayırmasın sevdiklerimizden :Saruboceq:
saol bebekim ins...lütfen sakin olurmusun tatlım kendini üzme boşuna biten bir ilişki yok ortada ikinizde sinirden inaatçılıktan birbirinizi üzüyosunuz :mymeka:
bitmiş gözüyle bakma çok yakında yenide başlayacaktır emin ol sengözlerimebaksanab
derenimmmm....
incimmmm...
panterimmm...
nolur üzme kendini panterim güçlü ol zaman herşeyin ilacı derler... bekleyerek göreceğiz. yerimseniben
derenim bugün aramızda şakalaştık falan ama farkında olmadan kırdıysam özür dilerim meleğim :1hug:
incimmm bitanem benim iyi haftasonları diliyorum sana inşallah kocişinin planları bozulmaz :jeyyar:
kızlar bende kaçıyorum yavaştan görüşürüz eve geçinceee muaaaaaahhhhhhhh Şeniz
bakalım gulum zman ne gosterecek belki cok ozleyip ayrılmamasıya birlesicez belkide bi daa hic bi araya gelmicez
en kotusu ne cnm bilionmu gunler gectikce insanın gozunun onune geliyo yha yasadıkları paylastıkları guldukleri agladıkları iste o koyuyo:çok üzgünüm:
derenimmmm....
incimmmm...
panterimmm...
kızlar bende kaçıyorum yavaştan görüşürüz eve geçinceee muaaaaaahhhhhhhh Şeniz
ayyyyyyy ya kıyamam sana ben ya
çok zor olduğunu biliyorum tatlışımmm
şuan ki eşimle yane flört dönemimizde bitti demiştik
3gün ayrı kaldığımız zaman-dayanmak ne kadar zordur anlamam mı seni
gerçi bizim ki kısa sürmüştü ama zaman geçmiyoooo gibim geldi bana O na da
ben her arkadaşıma derim ilişkide çok inatlık varsa yürümüyooo yürütülemiyooo
aynı evin içinde küs kalanı bilem duydum
daha öncesinde bir probleminiz yoksa ufak tefek şeyler hariç tabe
sadece bu olay üstüne bu kadar trip atıyosa
bekle bebem
zamana bırak kendine geldiğinde-ki uzun sürmemesini diliyorum tüm kalbimle
aramasını bekle...
bu kadar da olmasss yani çünkü
ters hareket yapan o,özür de dilemişsin,aramanı meşgule düşüren de o,konuşmak istemeyende o...
sen elinden geleni yapmışsın derim kuzum ben
kendi haline bırak zamana bırak gülümmmm
senin için sizin için hayırlı olanı tüm kalbimle diliyooor
ve yürekten dua ediyorum canısımmmm :Saruboceq:
bilmelisin...
:teselli: :teselli: :teselli:
sewgi kolay bulunmuyo ben sewdim bu adamı oda beni sewio belkide yaptıgımı yediremiyo
dedigin gibi gulum beklemedeyim rabbim neylerse guzel eyler dahası war mı ck tsk ederim gusel sozlerin icin benimde mesaim bitti gorusmek ı,uzere bebekimmm