- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
29 ekım aksamı pıncır ıle sınemaya gıdecektık
ben saatlerı ogrendım ogunde bı yogunum sorma gıtsın aksam oldu ewde yemek yedım saat 7de sınema saatı 6.30 oldu ben hala cıkamadım ewden aradım sen bıletlerı hallet askım ben fılm baslarken gelırım dedım
tmm askım dedı
nse pınıcr sınemaya gıdıo ben saatlerı sasırmısım baska buı sınemanın saatını almısım ben onun yanına gıttım saat 6.55 baska sınemaya gıttık yetısemedık bızım burda 3 tane sınema war hadı ona bakalım dedı bende boswer baska zaman bakarız dedım nse bız 3.sinemaya bakmaya gıttık (bu arada o gun babamın cok yuklu bı borcu oldugunu ogrendık abım we ben moral 0anlıcanız arabada gıderkende bı taraftan olayları anlatıyorum pıncıra oda uzulme falan dıye benı tesellı edıyo ama benım el ayak zangırdıyo sınırden )alıswerıs merkezının onune geldık arabadan ındık benım taswıp etmedıgım bı harekete yeltendı askım yapma bak kotu olur dedım anlamadı o benden sole 50m. gerıde ıdı bende sınırlendım yanıma geldı arkadan ayagına tekme attım hala yuzume guluo sınırımı alamadım ben tabı sol elımle (bu arada o sagımda dikilio)agzına dogru yapma der gıbı kaldırdım anında dudagı patladı ama gercekten hızlı wurmadım wurmak ıstesem gozune wururdum hemen arabaya gerı donduk dudagı ck kanadı mendılle tampon yaptı benım ne bakmama nede dokunmama ızın werdı benı carsıda bıraktı sona tel. ıle aradı 5 yılı bu gece bıtırdın dedı olay bu kıslar
sinirliyken bende üstüme gelinmesinden hoşlanmam
nefret ederim gıcık olurum
isteyerek yapılmış bir hareket değilmiş sonuçta
bu kadar büyütmeye gerek yokmuş çok nazlıymış senin pıncırda :mymeka:
tatlım ben bitirdiğine inanmıyorum sadece sana hala trip yapıo bitirmiş olsa seni msnden de silip engellerdi aklı sıra senin burnunu sürttürmek istiyo sırık :mymeka:
belkide bir özür bekliyo (diledinmi bilmiyorum) bence kafana takma sadece bekle ve rahat ol bak deren söylemişti diyeceksin bu aşk böyle sudan sebeplerle bitmez !!!