Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

hazanım avatarımı değiştircektin hani hatırlatıyım dedim yevrumm

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hallettim bile :dilcikar:

teşekür ederim tatlım çok güzel olmuş eline sağlık yanlız bi sorun var ben sayfayı değiştirmediğim sürece sizden gelen son yazıları göremiyorum sorun bendemi?bacım opuyorumnanaktana.s.

:uhm:
teşekür ederim tatlım çok güzel olmuş eline sağlık yanlız bi sorun var ben sayfayı değiştirmediğim sürece sizden gelen son yazıları göremiyorum sorun bendemi?bacım opuyorumnanaktana.s.

bacım yaaa ilarzunun makyaj topiğine üye değilmiydim ben?bu topik haricinde gerisini göremiyorum sadece aşk gösteriyo sabah ilk açtığımda görüyodum şimdi yok neden ki:uhm:

Kim bozuk, niye bozuk Derenim
Ben anamadım yahu :uhm:

panterle pıtırcık'ın arası bozuk canım laf sokuom barışsınlar diye kaydirigubbakcemile3

vee üç silahşörleeerrr opuyorumnanaktan

102710lu0.gif

aslı deren hazan :roflol:

Yok yafrum o sistemle alakalı, sayfayı yenilemen gerekiyor yeni mesajları görebilmek için.

vee üç silahşörleeerrr opuyorumnanaktan

102710lu0.gif

:lepi:
üstümüze tanımam hiç kimseyi yerimseniben
Charlie'nin melekleri hesabııı..... yerimseniben

sırnaşık şey delikafadulden ayy süper ama yaa güldürdün beni sabah sabah kız cadı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya kızlar ben çok cahil kalıyorum burda yazdıklarımı bile hatalı gönderiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfennnn:uhm:

ahh bi an önce 17:30 olsunn...
mutlu mesut çıkıyım yarın öğlen kalkabilmenin verdiği mutluluğun sevinciyle :jeyyar:
sonracığıma kuaförüme gidiyim,
kaş-bıyık-fön operasyonu yapıyım :kedi:
yarın aşkımla buluşcamda :asigim:

102710lu0.gif

derenim hangisi ben oluyorum :roflol:
gerçi bunların hepsinin tipi kayık ama :roflol: :roflol:
benimde soyadım kayık napıyım :roflol: :roflol: :roflol:

Yok yafrum o sistemle alakalı, sayfayı yenilemen gerekiyor yeni mesajları görebilmek için. [/QUOT

bi soru daha peki bacım ben ilarzunun makyaj topiğine üye olmamışmıydım neden göremiyorum o üyeliğimi ne kadar çok soru soruyorum demekaydirigubbakcemile3

X