Ben de hamileligimi nihayet yaziyorum...Biraz hikayemden bahsedeyim...yaklasik 6 senelik evliyim1,5 yil once 6 asilama yaptirdim hepsi de negatifti, hepsinde ayri husran gozyasi..son asama tup bebekti teshis aciklanamayan infertilite...gecen agustosta basladigim ilk
tup bebek denemem eylul'de negatif sonuclandi..O yikimi cogumuz yasadik ne hissettigimi, yasadigimi sizlerden daha iyi kimse anlamaz.Ve ikinciyi nisan mayis gibi dusunuyorduk, ilk tedaviden sonra adetlerim gecikiyordu ve bu ay da 1 hafta gecikti.once normaldir hormonlardan dolayi vucudum duzene girmemistir diye.siki bir rejim ve bayagi zorlayici sinav cekilen hoplanip ziplanan bir spor programina basladim tedaviye hazirlik olsun diye..bugun de bir test yapayim ona gore sporuma daha emin olarak devam edeyim dedim tabii negatif tahmin ederek..hayatimda hep tek cizgiye alismis biri olarak ikinci cizgiyi 2, 3 saniye icinde gorunce inanamadim..evde yalnizdim..elimde test kendi kendime konusuyorum, bu dogru mu hamilemiyim kendime dafalarca sordum bir taraftan aglayarak...bu ani yasatan Rabbime binlerce sukurlar olsun..esime ulasmaya calistim haber vermek icin, ama telefonu kapaliydi, arayabilecgim aklima gelen annemdi hemen onu aradim aglayarak test yaptigimi ama sonuca hala inanamadigimi anlattim cok sevindi doktora git dedi..ve sonunda esime ulastim ve ona surpriz yapmak istedim...kendimi iyi hissetmedigimi hemen eve gelmesini soyledim..sonra bir kagida 5.9 yilin meyvesi 9 ay sonra kucagina geliyor.Hosgelsin bebegin diye yazdim ve testi kagida, kagidi da kapiya yapistirdim...esim gelince kapinin merceginden tepkisini, gulerek okuyup kahkaha atmasini izledim hemen kapiyi actim uzunca sarildik birbirimize...doktora gittik hastane kapanmak uzereydi ve hemsire idrar testinde ciktiysa hamile oldugumu kan tahlilline gerek olmadigini soyledi...negatifte yanlis olasiligi olur ama pozitifte yanlis olmasi dusuk bir ihtimal dedi ve hamile olduguna inan ve tadini cikar dedi...esim hala suphe duyuyordu tam inanamiyordu eve gelince bir test daha yaptim o da pozitif..insallah yarin doktora gidecem mutlaka kan tahlili istiyorum diye muayene de 8-10 haftalik olmasi gerekiyormus simdi bir sey goremeyiz yapilacak bir sey yok beklemek lazim dediler...hala inanamiyorum kizlar tedavilerle hamile kalamayan ben kendiligimden hamileyim...bu Allah'imin mucizesinden baska bir sey degil..ne kadar sukretsem az..Allah'im tum isteyenlerin kucagini bebekle doldur yarabbim bunu tum yuregimle dua ediyorum...insanlarin baskisini, baskalarinin cocuguna hasretle bakmanin ne oldugunu cok iyi biliyorum...uzun oldu biliyorum ama paylasmak istedim..boyle mucizeler de var kizlar ve gercek...bu ay bir kac arkadasimiz da ayni seyi yasadi hep acaba benim de boyle olur mu derdim..Rabbim cok buyuk...insallah bebisimi gorur, kalp atisini duyarim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allahim sen bebegimi koru saglikla kucagima almayi nasip eyle ya Rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Darisi en kisa zamanda sizlerin basina insallah:Saruboceq: