Allah'imin mucizesini ben de yasiyorummmmm!

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımm gerçekten senin gibi bir kaç kişide bu şekilde hamiş olduğunu öğrendi ve burada paylaştı bizlerle...... nasıl bir umut vesilesi oluyorsunuz bize.... sizin sevinciniz tüm anne olmak isteyenlerle birlikte katlanarak çoğalsın inşallah güzelim. Allaha emanet olun bebişinle....

canım allah tamamına erdirsn bizlere dua etmeyi unutmaturkbayragia.s.

Allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla sağ salim kucağınada alırsın inşallah...

DRAGONLILY canim Rabbim mucizeni göndermis ...

Hayirli , ugurlu olsun insallah .. Saglikli 9 ay gecirerek evladini kucagina almak nasip olsun ...

Diliyorum su mübarek Cuma günü hürmetine tüm isteyenlere ve bana da ayni duygulari yasatsin MEVLA ..

Ben de Almanya ´da yasiyorum .. Ayni SIKINTILar burda da mevcut ..

Diledigin zaman , diledigin testi yaptirman mümkün degil .. Doktor gerek görmedikce yapmiyorlar ...

Son adet tarihin ne zamansa ordan yola cikarak bebeginin kac haflatik oldugunu hesaplayabilirsin ..

Dilersen internette gebelik hesaplama diye arat , cikiyor ..

Dualarinda bizleri de unutma .. Allaha emanet olun sen ve

ayyyy bende diğer arkadaşlarım gibi içim ürpererek gözyaşları içinde okudumm
ALLAH ım dan ne eksik ol deyince oluveriyoo imkansız diye bişey yok
gözünüz aydınn ALLAH ım analı babalı büyütsünn bunca zaman sonra olmuş keyfini çıkarr giderisn doktora daa ayyy nasıl heyecan verici bişey bu yaaa
bizim gibi sıkıntı çekenlerr için tabii RABBıM hepimize taddırsın bu duyguyu inşş
bende 6 senelik evliyim 3 aşılama ve 2 micro negatif sonuçlandıı napalım kısmet değilmişş
zamanı varmış seninki doldurdu zamanını geldi annesinin yüreğine sıra tüm isteyenlere olsunn
tekrar gözünüz aydınnn

çok çok tebrik ederim canım ilk tüp bebek sonucumuzu birlikte almışızz bende eylül ayında almıştım...bende şimdi hamileyim 2.denemede oldu şükürler olsun...sende hamile kalmışsın çok sevindim...rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…