allahıma şükürler olsun sonunda hamileyim

Tebrikler arkadaşım....

Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Hayırlı uğurlu olsun,Allah sorunsuz sağlıklı,sıhhatli evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin,bu mutluluğu bize de nasip etsin...

ayyy caınm gözün aydın allah kucağınada almayıda nasip etsin bizlerede versin inşşşşş güzel allahım

canım benım inan cok sevindim hayırlı evlatlar versin allahım bi tanem darısı bize inşaallah

canım arkadaşım nasıl sevindim anlatamam...meraktan öldüm walla...hergün nete girip sana baktım...gözün aydın canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kaç embriyo? durumlar ne? ayy inanamıyorum...inş.üzüldüğün günler geride kaldı...Rabbim olmayanlara da en kısa zamanda versin(AMİN)

hani bana bebek yeleği göstermiştin ya pembiş...inş.onu kendi bebişine giydirirsin bi tanem...

:teytey:arkadaşlar hala inanamıyom ama hamileyim ilk tüp deneyimim sonucunda hamileyim :sm_cool:allahım isteyen herkese nasip etsin:dance:

canım çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah :teytey:

Çok şükür bi güzel haber daha, Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini maşallah sanada bebişe de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…