Allahım tüm çalışanları sakınsın

backwood

Sakin ol şampiyon!!!
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
4.714
39
688
abim devlet kuruluşunda güvenlik görevlisi koskoca binaya bir güvenlik veriyorlar gece boyu bu akşam abim gitti nöbetine 3-11e Allahın belası 2 sarhoş sigaran var mı diyolar ve dalıyolar abime yüzünü gözünü dağtımşlar hiç bi Allahın kulu duymuyo polis geliyo zabıt tutuyo vs. araki bulasın şeref...leri Allahım onların bin belasını versin inş. ettiklerin kat ve katını çekerler şimdi çocuk gibi yatıyo canım abim ya yüzü gözü şişmiş mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun inşaAllah:Saruboceq:
Gündüz çalışmanında riskleri var fakat Allah özellikle geceleri çalışan herkesi korusun:Saruboceq:

merak ettim şimdi ama. abinizi güvenlik görevlisi diye oraya koyduklarına göre fiziksel eğitimden geçmiş.
2 yalpalayan sarhoşun hakkından nasıl gelememiş ki?

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Acil şifalar dilerim abinize. Allah tüm çalışanlarımızı korusun..

direrk kravattan tutmuşlar boğazını sıkmışlar ondan birşey yapamadım diyor sanırım çokta sarhoş değildiler çünkü gerçekten o hale getiremezdiler . güvenlik kamerası yoktu bina içinde var güvenlik kulübesi bina dışı ve dün akşam bizim burada çok yağmur yağıyordu

Sat Komandosunu öldüren Tinerciler var bu ülkede, çok şaşırmamak lazım 2 sarhoşun bunu yapabildiğine... Allah'ım abinizi ve onun gibi çalışan tüm kullarını korusun. Başka kurumlarda saçma sapan
işlere 2-3 tane memur koyup tüm gün oturuyorlar, böyle bir işte tek güvenlik görevlisi çalışıyor, sisteme bak!

Çok geçmiş olsun.

evet öyle kurumu kâr ettirmek için 2. bi güvelik almıyorlar herkes tek başına nöbet tutuyor. müdürler üstleerin gözüne girmek için çalışanlarını harcıyorlar ya Allah korusun bıçakla saldırsalardı ne yapardık biz o zaman Allahım en ucuz şekilde atlattırmış şükürler olsun ki

Son düzenleme:
evet öyle kurumu kâr ettirmek için 2. bi güvelik almıyorlar herkes tek başına nöbet tutuyor. müdürler üstleerin gözüne girmek için çalışanlarını harcıyorlar ya Allah korusun bıçakla saldırsalardı ne yapardık biz o zaman Allahım en ucuz şekilde atlattırmış şükürler olsun ki

Geçmiş olsun canım. Benim eşimde güvenlik görevlisi onlarda tek kişi tutuyorlar nöbetlerini, bende gece nöbetlerini hiç sevmiyorum ama ne yaparsın ekmek parası işte.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun allah o sarhoşların cezasını versin tek kişi çalıştıran patronlarada insaf akıl fikir versin
benim eşimde güv.görevlisi gece 2 kişiler yinede aklım kalıyor allah yardımcıları olsun allah korusun

canımmmmm çok üzülldümmm geçmiş olsun................rabbimm cezasını verirr
hiç tasalanmaaaaaaaa

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Benim eşimde güvenlik görevlisi onlarda tek kişi tutuyorlar nöbetlerini, bende gece nöbetlerini hiç sevmiyorum ama ne yaparsın ekmek parası işte.

evet öyle Allahım yardımcıları olsun tüm çalışanların bizde hep korkuyorduk adli raporlar falan var çalınır birşey yaparlar diye ama böylede zevkine dövdüler bu daha kötü oldu

çok geçmiş olsun allah o sarhoşların cezasını versin tek kişi çalıştıran patronlarada insaf akıl fikir versin
benim eşimde güv.görevlisi gece 2 kişiler yinede aklım kalıyor allah yardımcıları olsun allah korusun

amin canım amin

canımmmmm çok üzülldümmm geçmiş olsun................rabbimm cezasını verirr
hiç tasalanmaaaaaaaa

amin inş. kör şeytanlarından bulsunlar

çok geçniş olsunn ..Allah bütün çalışanları korusun ,, hayırlısıyla evlerine gelmelerini nasip etsin inş..

Güvenlik görevlileri zaten berbat durumda. Evet binayı ve personeli korumaları için varlar ama güvenliğin güvenliğini düşünen yok. Gece vakti ücra bir klübede neden tutarlar ki insanları.
Ve ayrıca güvenlik görevlisi hiçbir eğitim almıyor. Sertifika için kursa gidiyor o kadar. Ne bir savunma eğitimi ne başka bişey.
Kağıt üstünde bikaç bilgi veriliyor o kadar. Çoğu minik minik adamlar zaten. Abiniz için söylemiyorum genelde bu böyle.
Geçmiş olsun abinize.

Son düzenleme:
Güvenlik görevlileri zaten berbat durumda. Evet binayı ve personeli korumaları için varlar ama güvenliğin güvenliğini düşünen yok. Gece vakti ücra bir klübede neden tutarlar ki insanları.
Ve ayrıca güvenlik görevlisi hiçbir eğitim almıyor. Sertifika için kursa gidiyor o kadar. Ne bir savunma eğitimi ne başka bişey.
Kağıt üstünde bikaç bilgi veriliyor o kadar. Çoğu minik minik adamlar zaten. Abiniz için söylemiyorum genelde bu böyle.
Geçmiş olsun abinize.

öyle haklısınız polis bil dayak yiyor o kadar eğitimden geçtikden sonra 3 aylık 6aylık bi eğitimin yararı olmaz diye düşünüyorum yanlız oldukları için bu cesareti alabiliyorlar eğer iki kişi olsalar bu cesareti alabileceklerini sanmıyorum.

büyük geçmiş olsun

çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun çok üzücü dışarı çıkmaya korkar oldukeyvahedigeldismile

evet öyle artık insanlar zevk için cana kıyıyorlar Rabbim korusun bizleri

Back