Allahım sen bana yardım et

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Arkadaslar ben ocvakta kurtaj olmustum ya kahverengı akıntılarım gelıyo dıye doktora gıttım doktor usg de yuvarlak bısey gordu yoktu bole bıseyım benm kan tahlılı ıstedı muhtemelen polıp olabılır ben ole dusunuym ama bana ıkıncı kurtajını olabılırsı dedı yanı patalojıye gonderck ben cok kotuyum ya ben bu kurtajı cok zor atlatmaya clsıyorum sımdı ıkıncısı cıktı nabıcm blmıyom allahım sen yardım et bana yaradan rabbım kotu bıseyler olmasın

geçmiş olsun kürtajı iyi yapamamış olabilirler ve parça kalmış olabilir diye düşünüyorum bence başka bi doktora git daha iyi bi muayene etsin seni

Çok geçmiş olsun. ocak ayında oldun 15 gün sonra kontrole gittiğinde doktor ulturasyanla bakmadı mı?:44:
baya bir zaman olmuş. ben de 33 gün oluyor kürtaj olalı 13 gün sonra kanamam oldu 4 gün sürdü. kontrole gittiğimde ulturasyonla baktı kan testi yaptı temiz çıktı. kürtaj yaparken parça kalabilir tekrar kürtaja alabiliriz seni demişti.
:26: çok canım yanmıştı bağırdım çağırdım. Yoksa doktor bir daha benimle uğraşmak istemediği için mi bir şey yok diyip gönderdi. Hatta rahmimde yırtılma olmuşmu diye sorunca da morali bozuldu başka bir doktora gidebilirsin diye çıkıştı birşeyin yok dedi.. 33. günüm halen daha kanamam olmadı. ama adet sancılarıma benzer sancı oluyor.

senin de aynı böyle mi olmuştu kürtajdan sonra... umarım atlatırsın canım çok geçmiş olsun. o kürtaj gerçekten işkence.. hatırlamak istemiyorum...

Ya cnm ben de bı problem yokdu adetylerım geldı yanı 3cuyu bıle oldum ben kurtajdan sonra belkı otuz sefer gttım parcada yoktu bseyde ama daha yenı olmus bsey bu zaten kurtajı yapan degılkı bana c le baslayan 21 gnluk ılac verdı sımdı onu kullancam olmadı tekrar kurtaj dedı ısallah kotu bseym yoktur.kan tahlılım normal cıktı

cnm ne oldu durumun. Nasılsın şimdi bi gelişme var mı? merak ettim de..:44:

valla cnm bende bsey anlamadım kı parca olsa kurtajı yapan doktor parca kalması ımkansız dedı baktı ama bısey var dedı ben polıp oldugunu dusunuyorum 3adet gecırdım ben ustune dusun hemde gunu gunune masllah ama rahım fılmı cekelım dedı sımdıkı adetımı beklıyom ısallah kaybolur ya kendı kkendıne ne bıleym bana ole gelıyo kaybolcak gbı artık kafama takmıyorum cunku cok taktım kafama hasta olucm yoksa bırını veren allah dgrınıde verır cok sukur halımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…