Çok yorgunum arkadaşlar çok gücüm kalmadı artık tükendiğimi hissediyorum konularımı takip eden arkadaşlarım bilir 8 ay önce eşimden ayrıldım ayrılış nedenim ailesiydi ve eşimin hep onlardan yana olmasıydı çok içim acıyor onlar yüzünden bütün düzenim değişti hayallerim tükendi kanadı kırık kuş misali kala kaldım öyle senağlama en çok zoruma giden onca yapılana karşılık ayrılırken bile yüzlerine gelip birşey demedim çok hakkıma girdiler işte bunu kabullenemiyorum günahsız yere yaşadıklarımı kabullenemiyorum yeni başka bir şehire tayinim çıktı ama herşey boş geliyor yaşaıklarım okadar canımı acıtıyorki ben bunları hak edecek birşey yapmamıştım Allahım ben çok kötü bir insanmıyım diyorum neden dualarım kabul olmadıki diyorum isyan değil ama artık gücüm yetmiyor dayanamıyorum hep dua ediyorum hep acılarım dinsin diye ama yaşadığım haksızlıklar canımı çok yakıyor senağlama ben çok bişey istememiştimki beni sevsin korusun istedim senağlama gücüm yetmiyor artık yoruldum hep güçlü olmaya çalışmaktan Allahım ne olur beni yanına al ne olur ümitlerim yok artık hayallerim yok artık yokkkk hayal bile kurmaktan korkuyorum her başlangıç kötü olacakmış gibi geliyor ne olursunuz dua edin kızlar ne olursunuz çok ama çokkkkkkkkkkk ihtiyacım var